Skoči na vsebino

Kawsaki 650sx


Saky

Priporočene objave

Sem lastnik omenjenega vodnega skuterja in ker je stvar "postala" prepočasnas sem se odločil za predelavo. V ZDA sem našel veliko firm in delov za predelavo vendar v evropi pa nič. Zanima me če mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti dele oziroma kakšen serviser ki bi lahko opravil kakšno predelavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to da je precej enostavna masina bi jo z malenkostjo znanja lahko predelal tud sam...je pa pomojm najcenejsa varianta kar se delov tice se zmer narocanje iz tujine, vecinoma amerike....kar se tice sraufanja->ce ne drugace bo pa treba serviserja poiskat... Aja pa kaj bi ti menjal me zanima?

Popravljeno . Popravil Fabo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Recimo da je skuter vreden 1000€. Izpuh, ki bi ti največ prispeval, zelo težko dobiš za ta model, ker je že zelo star. Če ga, bi te stal najmanj 500€. Vplinjač, ki bi bil boljši kot originalni - 500€. Na koncu ostaneš s še vedno starim K650SX. Relativno težek, neokreten skuter, ki tudi v svojem času ni blestel. Z dodatnimi konjički, ki bi jih prinesli glava, izpuh , je sploh vprašanje, kako bi se godilo gredi. Se splača?! Po moje ne. Skuter prodaj (največ boš dobil, če je originalen in normalno deluje) in išči Superjeta, v kakršnemkoli stanju. Ta je od leta 91 praktično nespremenjen, motor boš zlahka nadgradil na 700/760, izpuhe ipd. boš lažje dobil tudi rabljene, ker jih je več na trgu. D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodajat ga ne mislim ker se mi ne splača. Dobil sem večji frgazar in razlika je kar velika. Zdaj mam pa nov problem ker se mi je kolega zapeljal na obalo in je v turbino potegnilo kamenje in mi otrgalo del impellerja, sicer sem v zda našel podjetje ki pošilja dele v evropo vendar jim ne zaupam, ali mogoče kdo ve kje v evropi bi se dalo dobit impeller?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Osebno žal ne poznam nobene trgovine v zda, posvečene kaveljcem, če pa si jih sam našel, ne vem, zakaj jim ne bi zaupal? Veliko stvari lahko tudi preveriš. Za italijo ti lahko dam naslov - www.twparts.com, in ceno - 336€. To je verjetno dvakratna cena v zda. Zdaj pa se lahko sam odločiš, ali se splača tvegati. Iz zda računaj še carinske dajatve. Morda sem sam imel dozdaj srečo, a sem bil vedno zadovoljen z naročili iz zda. Le precej časa traja, iz italije pa kos lahko dobiš že naslednji dan... Mislim pa, da imam tudi en star, a brezhiben impeler za K650, tako da če ti pride prav, ti ga lahko prodam za 50€. Javi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!