Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Alla
   Štirje kirurgi razglabljajo …   Prvi reče: "Na operacijski mizi imam najraje knjigovodje. Notri v njih je vse prešteto." "To ni nič v primerjavi z električarji", pravi drugi. "Različne barvne kode te vodijo od organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil." "Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo zloženo po abecednem redu", pravi tretji. Četrti pa pravi: "Najbolj enostavno je operirati politike! Ni srca, ni možganov, ni jajc. In najboljše - glava in rit sta med seboj zamenljivi!"
  • CufA1.2
   Od decembra lani  do konca marca.
  • DAMI34
   k nam je večina virusov prismučala. Potem pa smo mal motovilili.    Kar pa se tiče samega prenašanja in skrbi za hišne ljubljenčke: upam da ne špricaš psu tačk z razkužilom, ni zdravo za blazinice. Za to raje uporabi milo. Korona hitro umre ko razgradiš njeno maščobno zaščito (uradno znano dejstvo). Torej fajn napenit pa s toplo vodo sprat.
  • Snečer
   v enega izmed domov je virus dobesedno prismučal...o tem smo že govorili.   nekje sem prebral, da igralcu po pošti pošiljajo svoje zdr. kartoteke ipd., da bi ji svetoval... če vsaj enega na tak način pozdravi, je to pozitivno  
  • DAMI34
   sem odebelil tekst. Za izogibanje nečemu je dovolj osnovnošolsko ali srednješolsko znanje fizike. Kako se prenaša, kaka je obstojnost, kaj ga uniči Za preživetje okužbe še to ne. (prej zdrav organizem, ki je sposoben preživet pljučnico) pa srečo rabiš srečo. Praksa nastaja, ker je več možnih poti, plus politične igrice vmes, ki jo občasno čist zjebejo. Covid19 ne bo izginil sam od sebe, razen če bomo s prekuženostjo postali bolj imuni nanj ali izzumili cepivo. Da ga še vedno serjemo pri zaščiti ogrožene skupine ljudi, ti je pa valda jasno, sploh domov za ostarele, kjer je napaka že bila storjena (ja tudi jaz sem pameten po bitki), ko se jih ni že v štartu izoliralo, razdelilo itd..v bistvu je to še največji problem pri nas.  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!