Skoči na vsebino

MOTO oprema Tschul


FazerMan

Priporočene objave

  • 2 tedne pozneje...

Danes prispel paket iz Nemčije in moram priznati, da je kombinezon čist OK. Skratka najboljši nakup do sedaj za model Tschul 303 le 190€ nov seveda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

Pred kratkim sem na aukciji na ebayu nabavil tschul usnjene hlače in pripadajočo jakno (vse novo), oziroma sem skombiniral, tako da mi je všeč. Vse skupaj me je prišlo borih 150€. Dostava je bila izredno hitra 4-5dni. No po nekaj dneh uporabe, lahko zatrdim, da sem zadovoljen in da zadeva izgleda dokaj kvalitetna. Pa tudi vse ima kar rabiš, vsi ščitniki, drsniki na kolenih, ščitniki celo na boku hlač. Res je malce trdo usnje v začetku, vendar predvidevam, da se bo z uporabo zmehčalo.

Popravljeno . Popravil DAMI33
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

se kaksne izkusnje al mnenje ker mene tudi mika nakup le tega.vendar mi skozi gre zkozi glavo da zastonj ze ni ˝samo˝ 350€ in bi rad slisal se kaksno menje.v motobeeju sem bil poleti in se mi je zdel kar uredu vendar moje mnenje ni prevec vredno saj je bil to prvi kombinezon ki sem ga poskusil:S

lastnik je pa clovek kot se gre:)sem bil kaksni 2 uri v trgovini:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam sem kupil Tschul kombinezon, ker za več ni denarja zneslo, pa tud padat nisem imel namen :rolleyes: . No nakar se je zgodilo :wallbash: . Pred enim ovinkom pač po spletu okoliščin ni zneslo. Pri okoli 100 km/h me je vrglo iz sedla in kar nekaj metrov sem naredil po boku nato pa še po riti. Pot drsenja mi je drastično skrajšal stebriček ograje. Na srečo me je pred tem zasukalo, tako da sem v stebriček priletel z hrbtno ojačitvijo, ki jo ima kombinezon. Na kombinezonu se na enemu boku vidi par pis na barvanem usnju (okrasni trak), na komolcu je za 0,5cm zareza in kolenčnik je rahlo podrsan. Na meni ni bilo vidnih poškodb, razen tega da sem bil nekaj časa brez zraka in par dni sem čutil notranje organe. Glede na padec sem pričakoval da bo sedalni del predrsalo. Ko sem ga opral in ponovno namazal se na sedalnem delu ni nič več videlo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kombinezon je čisto ok. Sicer ga nisem sprobl na asfaltu. Imam doma še 2 kombinezona dražjih znamk katera sta se skrčila :naughty: in nista niti slučajno boljša, kaj šele da bi bila toliko boljša kolikor sta bila dražja.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 let pozneje...
pred 1 minuto, Damo001 pravi:

Malo obujam temo:

Dobra cena: http://www.kmc.si/si/motoristicni-kombinezon-tschul-747-black-white-i31199.shtml

Kaj mislite, za tak denar? Danes ga grem probat, pol pa da vidm...

Men je ful lep, všeč mi je mala grba, ramenski kovinski vložki, jakna lepo stoji, žal mi pa hlače ne grejo prav. cena je pa itak super sedaj s popustom spljoh. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...tudi jaz sem nekoč gledal za tem kombinezonom. Lep in na  kvaliteten. Mislim, da je to prodajal MBR, preden je začel s svojo kolekcijo kombinezonov, kolikor se spomnim... MBR mi pa potem nikakor ni pasal na rit (hlače).

.... preko neta pa nisem hotel kupit, ker moraš itak prej kombinezon probat....

Pejdi probat. Če ti je kot ulit, nimaš kej falit....   (pa še rima se... )  :D

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar probal št 52 in 54. Če bi ju skombiniral bi blo ok, tko pa mi ne sede...žal, sem probal še dva druga modela, pa je isti šmorn... Še prodajalc me ni prepričval, k je vidu da res ne sede. 

Bomo še hodil okul :)

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!