Jump to content
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • maus
   Vem, da ti vse veš ... odgovarjal sem Ukici, da ne bi neveden tavu po Balkanu in iskal migracijske kanale za prehod preko BiH
  • DAMI34
   več kot eno leto sem trpel bolečine v kolenu (napačno zaceljena poškodba, pa nisem hotel več pod nož in sum  na natrgane zadnje križne) Ko sem opazil samo kaj lahko naredijo v zdravilišču, sem vedel, da se da marsikaj, tja sem šepal nazaj tekel bp. Občasno še zateče noga, predvsem ko se ulenim ali ko veliko vozim kombi (več dni skupaj, prisiljena drža pa to) Osebno mi pomaga že redno veslanje na napravi (vsak dan vsaj 15min), niti ostalih vaj za moč ne rabim. Kaj hočem povedat je, da naprava al pa tak tip vaj, ne obremenjuje pretirano kolena (tudi kolo je dobrodošlo, sam jaz ga ne maram), hkrati ga pa lepo razmehča in razgiba. Ampak to meni pomaga, kaj drugim, morajo ugtoviti sami.
  • Snečer
   O tem sem že pisal, Ploče-Trpanj (Pelješac), v eno smeri 8,31 EUR. Ker sicer čez Neum še ne moreš, a v sezoni se bo ziher spremenilo.
  • Tex
   Za tiste, ki se nekoliko bolj ukvarjate z gopro 8ko in ki imate voljo/željo/znanje za flashanje FWja: gopro je objavil nov "neuraden" firmware (gopro labs), ki doda kar nekaj bonbončkov .. predvsem je zanimiva QR konfiguracija: v QR kodo sprogramiraš načine snemanja/slikanja kar potem enostavno prikličeš: vklopiš kamero in obrneš v QR kodo, kamera spremeni nastavitve in začne snemat. Praktično za na čelado, rokavice, ... Maš možnost avtomatskega time-lapsa, recimo definiraš vsak dan od 8:00 do 20:00 naredi 20 slik ali kaj podobnega. Vmes se kamera izklopi in na tak način dejansko na eni bateriji zdrži tudi teden, dva time-lapsa (če se ne motim, 1 baterija zdrži nekje 300 fotk). Dodana je tudi izboljšana stabilizacija rolling-shuttera (jello effect). Imaš tudi možnost speed-triggerja, torej definiraš da naj začne snemat samo nad 20kmh recimo itd .. Edit: ok, zgleda da zdrži cca 400 fotk .. in z eno baterijo zdrži predprogramiran time lapse tudi več kot mesec dni - to bi sicer bilo zanimivo testirat, ampak ga pol ne morem uporabljat za nič drugega .. 
  • maus
   Včeraj sm bil ravno v tem času v BTC-ju ... komaj je rešilc prišel, jaz sem pa stal 20metrov za gasilci n busni postaji ker sem čakal očeta... kar se tiče pa kulture v BTC-ju ... porazno .. pešvi ovce, kolesrji če večje ovce, avtomolisti pa porazno ... brez smerokazov... skratka groza in čudno je, da še prej ob cca 10:00 pred city parkom ni prostega mesta ... (včeraj sem bil slučajno 2 x tam .. enkrat okoli 10 drugič okoli 12) ... spet me kakšen mesec ne bo v BTC
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!