Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, Borutt pravi:

Si se šele sedaj zbudil ? 

a  me jebeš al zajebavaš??? a sem te čisto lepo vprašal , če se na ta odstavek navezuje še kaj ali je to vse ..

sej vem da boš začel težit da dva prometna pasova v isto smer ni vozni in prehitevalni pas na avtocesti ...

Objavljeno
pred 35 minutami, thumper pravi:

a  me jebeš al zajebavaš??? a sem te čisto lepo vprašal , če se na ta odstavek navezuje še kaj ali je to vse ..

sej vem da boš začel težit da dva prometna pasova v isto smer ni vozni in prehitevalni pas na avtocesti ...

Če vse pozorno prebereš, potem zveš, kam paše in, na kaj se navezuje. 

Objavljeno
pred 12 urami, NejcN pravi:

Ne se kregat z Borutom. Če ne bi bilo policije bi se že vsi pobil. 

Nihče se ne krega z njim, pač razlagamo svoje poglede in stališča, kar s policistom, ki te ustavi, težko narediš :blush:

On pa, enkrat lažje - drugič težje, zagovarja mati državo, ki mu je napisala glupe predpise :P

Objavljeno

A ne boste raspucal do konca  :lurk  :jkam    

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

Zase se brigajte :ras:.

Pa ne v tej temi :P

:topic:

Objavljeno
pred 11 minutami, Whiskey pravi:

A ne boste raspucal do konca  :lurk  :jkam    

Kje češ s policajem kaj razpucat .:D.....sej veš da ima vedno prav ,če pa nima ti ostane še sodno varstvo ...ti najbolj poznaš njihove spletke in zavajanja pa tudi razlago zakonov in členov , zraven trpiš izgubo pa še svoj prav moraš modremu butlju dokazovat . Upam , da se mi kaj takšnega nikoli ne pripeti , zelo moreče in škodljivo za državljana .

Ampak pri nas se držimo zakonov in členov vsak po svoje, tako si jih tudi razlagajo vsak po svoje in veljajo samo za rajo , ki pa je treba striktno jebat , saj se tako napreduje v teh službah ........

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 17 minutami, Kmet2 pravi:

Kje češ s policajem kaj razpucat .:D.....sej veš da ima vedno prav ,če pa nima ti ostane še sodno varstvo ...ti najbolj poznaš njihove spletke in zavajanja pa tudi razlago zakonov in členov , zraven trpiš izgubo pa še svoj prav moraš modremu butlju dokazovat . Upam , da se mi kaj takšnega nikoli ne pripeti , zelo moreče in škodljivo za državljana .

Ampak pri nas se držimo zakonov in členov vsak po svoje, tako si jih tudi razlagajo vsak po svoje in veljajo samo za rajo , ki pa je treba striktno jebat , saj se tako napreduje v teh službah ........

mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa mal za vmes. mogoč pa mi zna kdo odgovorit.

Ali lahko tak "človk polcaj" ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre? Nevem no, težko da ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima.

Hvala

Popravljeno . Popravil ZdravkoK
Objavljeno
pred 1 minuto, ZdravkoK pravi:

mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa maz za vmes. mogoč pa mi zna odgovorit.

Ali lahko tak človk polcaj ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre. nevem težko ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima.

Hvala

Lahko. Imam kar nekaj znancev policistov, en mi je še žlahta ( ne po moji krivdi ) in se z vsemi razumemo dobro.

Včasih imajo kakšen "napad", ampak jih hitro preglasimo, ko so v manjšini in brez uniforme so čist v redu...

Se pa vidi, da so možgani oprani s superwash programom :P

Prjatle ? Tle ti pa ne morem pomagat s koristno informacijo :blush:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 16 urami, Borutt pravi:

Svoje poznavanje zakonodaje si pokazal z omembo 100 m med vozili v koloni, kadar je gužva. Še enkrat si preberi člen, da boš ugotovil, da je pri hitrosti 100 km/h ta razdalja 3-4 X manjša. 

Kakšen primer slabe in površne zakonodaje daj, da bomo lahko komentirali. Pa še, kateri prekrški so napačni ali nekaj takšnega.  

Če so Skandinavci največji alkoholiki, te bodo verjetno pustili pri miru, če boš vozil pod vplivom alkohola. Verjetno je tako, kot pri nas, kjer so pijanci največji heroji. 

Tumač vprašanj, naj ti odgovorim na odebeljenega:

kaj pa teta z očali ve, kok je razdalja pri 100km/h....čez zihr ga ni, 90km/h po prehitevalnem, pa 200m do naslednjega avtomobila. Volk sit koza pa ostane koza. Policaji srečni :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Zase se brigajte :ras:.

komot..pa tud tebi in tvojim  želim isto .. :smoke:

pred 1 uro, ZdravkoK pravi:

mene pa zanima druga stvar---tko čist neumestno al pa mal za vmes. mogoč pa mi zna kdo odgovorit.

Ali lahko tak "človk polcaj" ima prjatle. Seveda zunaj svojega področja dela, mislim tko prjatle brez da je ta drugi policaj? Mislite da to gre? Nevem no, težko da ima še kdo tako oprane možgane? Se motim? Tud mogoče pač debata je o tem in me zanima.

Hvala

komot..vsaj sovražnikov ne rabjo .. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, ZdravkoK pravi:

Hvala

Imam veliko prijateljev policajev in so povsem normalni ljudje kot jaz :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Hmmmm :blush:

Če se družiš z mano, je stvar vredna vsaj razmisleka ....

Popravljeno . Popravil HD-Dyna
Objavljeno

a zdej veste zakaj sm jst ratal tko nedružaben ? vse neki plavi pa njihovi frendi in znanci... bljak .. :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

:lol1:normalni kot ti ?!!!! :lol1:

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno
pred 43 minutami, Kmet2 pravi:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si ziher? :-)

pred 39 minutami, I30 pravi:

aha dobu odgovor. :-)

Objavljeno
pred eno uro, I30 pravi:

A ti je vžgal a :OK::OK:

Objavljeno

@Kmet2 - hvala bogu, da je danes petek in kmalu kidnem na morje :bike:

• Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
pred 27 minutami, motolover pravi:

Za moža v teh letih je veliko možnosti, da ga je srce ali možganska kap. 

Res je!  Ogromno vzrokov je možnih.

Objavljeno

Pred leti sem na spustu z Vršiča v smeri proti Bovcu dohitel skupino nemških motoristov - malo od vrha navzdol. Bilo jih je preveč, da bi razmišljal o prehitevanju, pa sem vozil za njimi.

Čez čas je zadnji začel počasi zaostajati. Spremljal sem njegovo vožnjo. Kljub počasni vožnji je zaviral prepozno. Nekajkrat je komaj zvozil ovinek. Ostali pa lepo naprej. NIsem več mogel gledati in sem obstal na prvem parkingu.

Dolga vožnja, vročina, utrujenost, starost in skupina, ki te tera - recept, da gre kaj narobe.

Scarabeo

Objavljeno

Darwin!

Če mimaš toliko pameti, da odnehaš, ko vidiš, da ne moreš slediti in če imaš take "prijatelje", da ne upoštevajo najšibkejšega v skupini, je darwinova nagrada edina opcija.

Tudi zato ne jebem več 5% grupnih fur z izjemo peščice preizkušenih starih moto kameradov.

Objavljeno

Tudi jaz grem svoj tempo, pa pridem, ko pridem.

Pa še bolj švoh motor sem kupila :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
pred 13 urami, motolover pravi:

Za moža v teh letih je veliko možnosti, da ga je srce ali možganska kap. 

Gledam te Nemške upokojence na Bledu, postanek proti Bohinju. Na mizi obvezno pivo. In če je Bohinj končna destinacija za ta dan, verjetno to ni prvo. Ampak to je subjektivno. Objektivno pa je cesta iz Loga proti Strmcu na nekaterih mestih TAKO ZJEBANA, da kakšno nekontrolirano poplesavanje motorja v ovinku ni izključeno.

Nekaj se sicer premika na to temo.......

http://www.obcina.bovec.si/novica/-stran/1791-sestanek-s-predstavniki-drsi

Popravljeno . Popravil Tedybear

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!