Roberto "finomehanik" ...
Ker je moj prejšnji Samsung imel premalo spomina za namestitev Sport Trackerja, sem od hčerke dobil njen odslužen foun in pokazalo se je, da njegov akumulator peša vse bolj.
V Idrijski trgovini Telefonika sem vprašal, če se za ta foun še dobi nov akumulator, in prodajalec mi je odgovoril, da bi se ga sicr še dalo dobiti, toda da se za tako star foun to ne izplača.
Kaj zdaj?
Ker ima ta foun popolnoma vse kar jaz rabim in seveda še veliko več, sem s pomočjo hčerkinega moža najprej ugotovil kateri model founa Samsung Mini je, in ga potem še lastnoročno razstavil, da sem si ogledal njegov akumulator, tako da imam sedaj dovolj podatkov (upam !), da bom s pomočjo mojega prijatlja Gogla na internetu poiskal, koliko tak akumulator stane in kje se ga da dobiti.
Cene novih founov so sicer ugodne, dokler v nadaljevanju te cene ne prebereš X 24 ...
Moški slalom je prestavljen na 11.00 in tudi izvedba ženskega super velslaloma je zaradi novozapadlega snega vprašljiva. Danes so na sporedu tudi ženski in moški skoki.
malo sivo področje se mi zdi vse skupaj.
Postopek pri nesreči je predpisan, torej tudi alkotest in dejansko se mi zdi smiselen, mogoče se 10 letni otrok ne opija, kako leto kasneje se pa že znajo dobro naguncat.
Verjetno bi pa morali še kak obrazec prej izpolniti, ko bi zakoniti predstavnik/odgovornež/lastnik otroka podpisal in dal dovoljenje za opravljanje alkotesta.
Se zna zgoditi, ker smo tako birokratska država, da bodo problem rešili še s kakim dodatnim obrazcem.
Benti, težko je bit policaj v teh časih, ko ti predpisujejo normo, tulijo nate šefi zakaj nisi, tulijo nate starši zakaj si...
Jaz najbrž ne bi bil primeren za tak komentar (pa moja žena tudi ne) ker sva na pručkah (SX in GT) kar nekaj celodnevnih z vožnjo globoko v noč in celo v mraz prevozila. Na sxu nekaj okrog 900km (brez AC), na gt pa celo 1400km v enem šusu.
Aja, pa nihče od naju ni imel nekih problemov glede udobja.
Če se vrnem na Versisa. Dovolj udobne mere, primerena vetrna zaščita, ogrevane ročke, modi vožnje in semiaktivno vzmetenje, si niti ne znam predstavljati zakaj bi bil problem te kmje narediti. Seveda tudi na drugih ultimativnih turerjih ne, pa naj bo to BMW GS, KTM ADV itd..
verjetno bi užival, vsaj kar se poznam, če lahko na Z900 cel dan vozim in uživam...najbrž bi povsod.
mam veliko takih fur. Poleti štart zgodaj, pa tja do 9 zvečer komot odkartaš te razdalje in to po normalnih cestah z normalno vožnjo.
Jaz sem šel do Šibenika in nazaj v enem dnevu, samo vročina je bila največji problem, Na TDM, katera je bolj podobna Versysu, sem se neugodno počutil že po 200-tih km. O videzu pa, ker ne maram polišpanih in bleščečih motorjev, mi je zelo všečen eden iz druge teme in sicer RE Himalayan. Če bi znal Kawasaki narediti nekaj v taki obliki bi bilo super...ali pa kdorkoli drug