Skoči na vsebino

Beverly (NAPAKA)


niloda

Priporočene objave

Živjo....

Imam motor Piaggio beverly 200ccm, letnik 2003, prevoženih 20000km (možno da jih ima več) , sem 3. lastnik, 2. lastnik ga je kupil v I taliji v Trstu.

Motor imam že skoraj 1 leto, nikoli nisem imel večjih težav z njim, pred zimo sem mu naredil servis (jermen, olje, filtri, zavore), pred 2 mesecema sem ga začel voziti, motor je normalno delal, nobene težave ni bilo, prevozil sem približno 200km, pred 2 tednoma sem po službi želel z motorjem na fax, vse lepo in prav in kar naenkrat med vožnjo ko sem držal gas ga je začelo zmanjkovati, skoraj je ugasnil, potem sem počasi navijal gas gas gas in je spet normalno peljal, itd. kasneje ko sem se peljal do mehanika so se težave ponavljale, vsakič ko sem speljeval, ga je vsakič zamorilo kot, da bo ugasnil, vendar sem se nekako prebil do mehanika...

Pri mehaniku je motor že 2 tedna. Pravi da je pogledal od A do Ž (frgazer, elektrika, avspuh, ...) , PROBLEM je še vedno v tem da ko spelješ iz mesta motor skoraj vgasne ( ga zamori, ven meče, dobi preveč bencina), naslednjo sekundo pa pelje normalno in se lahko ¸¸skoraj¸¸ brez problema voziš( vsake toliko časa ga tudi med vožnjo zmanjkuje), dokler se ne ustaviš spet na kakšnem semaforjuin se težava ponovi. Lepo prosim za kakšen uporaben nasvet kaj bi lahko bilo še narobe, kaj bi bilo potrebno pregledat... ker nebi rad da se bo poletna sezona obrnila, dokler bom dobil DELUJOČ motor nazaj.

Najlepša hvala za nasvete.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 let pozneje...

Pozdravljen!

 

Brskam po forumu, vidim, da si imel pred časom podobne težave, kot jih imam jaz trenutno z mojim (Beverly 200ccm, letnik 2001); s tem, da se meni ni uspelo prebiti do mehanika.

Če nekaj časa motor miruje mi sicer prvič včasih še vžge;  če ugasne, ga v kratkem času ne vžgem več (+ ven meče gorivo)...

 

Si potem ti ta problem odpravil oz. predvsem me zanima v čem je bil problem?

 

Hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 let pozneje...

Kolega ima podobno težavo na letniku 2004. 250 kubičnem Beverly-ju. V jeseni je občasno ugasnil. Sedaj pa nima več iskre. Kabel je ok, kapica in svečka prav tako. Kje bi bil problem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!