Jump to content
 • Sign Up
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • BIF
   Da ne bi zdaj to zvenelo kot neko jasnovidenje in podobne zadeve. Samo moje mnenje....ker gledam zadevo širše in dolgoročno.  Osebno mislim, da bosta na cilju zlato in bitcoin povezana...na nek način bo spet vzpostavljen "zlati standard". Ta povezava bo osnova za stabilen in pošten finančni instrument, ki bo onemogočal to kar se dogaja zdaj....inflacije praktično ne bo...fiat bo zgodovina. Seveda pa bo do tega cilja preteklo še veliko vode. Verjamem pa tudi, da je opisan pot dobro dobro premišljena in v naprej načrtovana.
  • Dimen
   Ja, sam to je ravno obdobje ko je BTC eno leto padal zarad pumpa na 20k. K je BTC v več mesečnem downtrendu je zlo težko karkoli optimističnega napovedat. To je treba povedat in vzet v obzir. Poleg tega je bil takrat še novinec na sceni. Sicer pa, naj vsak presodi sam.
  • ftp
   Američani so zelo čuden narod, s še bolj čudnimi "vrednotami". Na plaži se lahko s tankom voziš pa postreliš pol ljudi, če pa joško pokažeš, pa greš v arest. 
  • skalar36
   Evo video od Bosanca. Dogajat se začne 6:20 min.  
  • skalar36
   En del tega denarja je šel tudi med ljudi.  V zvezni državi Arizoni živeči Bosanec, objavil da kljub temu, da dela na črno tam in ni plačal nobenega davka, se je prijavil za denarno pomoč in prejel 2400 USD pomoči. Kdorkoli je hotel je lahko to izkoristil.  YT kanal Vojnik SFRJ. Ne morem napisat "vsi" jih je pa veliko dobivalo v mesecih juniju in juliju denarno pomoč 600 USD na teden. Tudi če se ga printa in gre za plače nima veze, ko je enkrat v obtoku ogromno nečesa postaja to ničvredno. Zato pa trava in listje nimata vrednosti, zlato in redke kovina pa. Dobr, to je razlaga za telebane. Ampak tako masovno printanje prinese ogromno inflacijo tle ni dvoma. Dolar je od ukinitve zlatega standarda (ki je bil zamišljen začasno, ostal za večno) izgubil ogromno kupno moč. Tako kot ga tiskajo sedaj, izgublja noro hitro. Izdelki se mesečno dražijo. Dolarjev imaš enako, samo zanje dobiš manj dobrin kot pred 1 letom. Kar se tiče YT kanala Data Dash, sem ga spremljal v letih 2017 in 2018. Vmes se mu je precejkrat pokvarila kristalna krogla. Napihoval je ničvredne projekte in jim napovedoval ogromne donose. Eden iz med njih je Substratum. Zame ni kredibilen. Alesio je pa uredu. Njega pa redno spremljam. Transparenten, pošten. Jaz gledam več različnih kanalov.  Ekonomistov, ki niso povezani s kriptom, ki malo opisujejo dogajanje v USA. 
 • Similar Content

  • PuBeC
   By PuBeC
   evo jaz sn se odločo to temo odpret zato ker sn iskal in iskal ampak nič našel!!! :naughty: :naughty:

   ta stran bo namenjena IZKLJUČNO samo Kawasakiju kmx-u 125r!!!

   torej povejte vse o:
   -tuning
   -slike
   -torej vse in še več o tem motorju!!!

   lp!
   by PuBeC!!! :OK: :OK: :OK:
  • alesg1
   By alesg1
   prosim pomagajte mi kje naj dobim boljsi avspuh od originalnega za kawasaki kr1 250 ccm THANX vsem vam!
  • GT13
   By GT13
   zivjo
   ali mi bi kdo znal povedat kaj o kawasakiju 125 ali 250
   katerega se mi bolj splaca kupit.katere so dobre in slabe lastnosti.
   hvala
  • BORIS
   By BORIS
   Imam omenjeni motor, ki je normalno vozen brez akomulatorja. Sedaj sem montiral akomulator. Motor vžge, vendar pri prestavi v prvo, pri spušcanju kuplunge motor ugasne.
   Prosim za pomoc.
  • ZINGA
   By ZINGA
   Hm. moj Kawasaki je zaribu. utrgan zgorni batni obročk na batu k ma 10 000 km :? . ris na cilindru je tk vlek d ne dobim več tak vlkega bata originalnega. obstaja možnost, da obnovim cilinder => drago, al pa če cilinder iz 54 pobrusim na 67mm pa dam not bat od KMX200. hod mata enak, moj cilinder ma še dost mesa... ka pa blajerca? je ista? bo to držalo? kr drgač sta motorja čist enaka, sam 200tka ma drgačne vilce pa števc do 160. k sm gledu na zuni mata še cilindra čist enaka. ka naj nardim? :?:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!