Jump to content
 • Sign Up
 1. skalar36

  skalar36

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DinDiin
   Za v dvoje raj fedre zrihtaj, bo leps Kojne ze navijes na rocki,.. Bistvo je, da poznas kaj motor zmore in potlej lahko prehitevas. Poznam enga k je Ducatita 600,ko gre res bolj pocas, ko zasuces rocico, pac peljal po ovinkih dost hitr, prehitevu je pa tko, da ni nic saltal. Pac neumn, ker predn je potegnil iz nizjih obratov je bil ze med kamijonom pa avtomobilom na pol na bankini, da se je izslo. Ce bi lepo saltal v 2,bi stegnil mimo in cao.... Ampak neeeeee.... 😂 
  • Snečer
   drugače voziš in uporabljaš (domnevam), tu gor je cel kup ljudi ki so vstrom v dvoje marsikaj prepotovali, brez težav, tudi z fz6. ... kupi si z1000 h2, tisto imaj komaj zadostne konje in navor dajte malo premislit preden butnete, ko nov član vpraša, ne pozna ms for in standardov, kjer je vse pod 1000ccm in manj kot 200ps povsem nevozno, da še traktor komaj prehitiš    
  • thumper
   WHO (glede na to da od celega sveta prejemajo konkretne vsote denarja) je bil verjetno že marca v smrtnem strahu a ne pred korono temveč pred maskami.. lobi WHO-ja v svetu je še zmeraj močan .. verjetno pride veliko denarja od farmacevtskih družb tudi po kakšnih stranskih kanalih v privat žepe.. in potem pridemo do tega : od kje je več denarja? od hebenih mask ali od zdravil? kalkulacije je znana.. in če maska res ščiti pred nekontroliranim širjenjem virusa potem ni nobene panike , ni zapiranja držav in javnega življenja. itak se vsi strinjajo , da je navkljub vsemu sama bolezen dejstvo , ki ne bo izginilo samo od sebe in ne čez noč. bistvo je ,da se čimbolj upočasni širjenje in da se pridobi na času zaradi zdravila in cepiva..da zdravstvo ne počepne zaradi prevelike količine obolelih.. kaj če je bil virus res namerno plasiran? kaj če so vmešani ljudje iz organizacije , ki bi se morala boriti proti temu in to zaradi lastne finančne koristi?  in kaj če je maska res dober pripomoček? to mnenje WHO o maskah je dejansko samo beden odgovor in metanje peska v oči glede na vse obtožbe o nepravočasnem in nepravilnem reagiranju same organizacije v primeru korona. 30.marca....... boj za denar za katerega je veliko držav sveta reklo , da ga ne bo več dajalo WHO..
  • KARMEN1
   Seveda drži!  Morda to nekaterim veliko pomeni, meni ne. Teorijo preberem in pozabim. Prej sem imela FZ6, zavarovanje imam 😏. 
  • Grut
 • Similar Content

  • PuBeC
   By PuBeC
   evo jaz sn se odločo to temo odpret zato ker sn iskal in iskal ampak nič našel!!! :naughty: :naughty:

   ta stran bo namenjena IZKLJUČNO samo Kawasakiju kmx-u 125r!!!

   torej povejte vse o:
   -tuning
   -slike
   -torej vse in še več o tem motorju!!!

   lp!
   by PuBeC!!! :OK: :OK: :OK:
  • alesg1
   By alesg1
   prosim pomagajte mi kje naj dobim boljsi avspuh od originalnega za kawasaki kr1 250 ccm THANX vsem vam!
  • GT13
   By GT13
   zivjo
   ali mi bi kdo znal povedat kaj o kawasakiju 125 ali 250
   katerega se mi bolj splaca kupit.katere so dobre in slabe lastnosti.
   hvala
  • BORIS
   By BORIS
   Imam omenjeni motor, ki je normalno vozen brez akomulatorja. Sedaj sem montiral akomulator. Motor vžge, vendar pri prestavi v prvo, pri spušcanju kuplunge motor ugasne.
   Prosim za pomoc.
  • ZINGA
   By ZINGA
   Hm. moj Kawasaki je zaribu. utrgan zgorni batni obročk na batu k ma 10 000 km :? . ris na cilindru je tk vlek d ne dobim več tak vlkega bata originalnega. obstaja možnost, da obnovim cilinder => drago, al pa če cilinder iz 54 pobrusim na 67mm pa dam not bat od KMX200. hod mata enak, moj cilinder ma še dost mesa... ka pa blajerca? je ista? bo to držalo? kr drgač sta motorja čist enaka, sam 200tka ma drgačne vilce pa števc do 160. k sm gledu na zuni mata še cilindra čist enaka. ka naj nardim? :?:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!