Skoči na vsebino
RobiRoberto

Moje izkušnje

Priporočene objave

RobiRoberto    28209
RobiRoberto

Zakaj že ??? sem zopet nekaj pozabil !

Pri sestavljanju moje desne noge v njeno prvotno stanje, je ostala za 2,5 cm krajša in zato moram obvezno uporabljat čeveljni vložek, ki so mi ga izdelali na Soči. Zdravnik na Polikliniki pa mi je omenil, da te težave v današnih časih odpravijo z operacijo, s katero ti namesto vložka v čevelj, mankajočo dolžino nadomestijo z vgradnjo "podaljška" v samo kost.

Glede moje nadaljne vloge udeleženca v prometu, pa sem prav v ponedeljek dobil končno odločbo, po že prej opravljenih psihotestih in testih na simulatorju. Ker so bili rezultati obeh testov bolj slabi, so moje velike želje preložili vsaj še za eno leto :cry: , ko bom teste opravljal ponovno ... Sedaj mi bodo morali verjetno tudi kaj vpisati v vozniško dovoljenje (avto sem že poizkusil vozit, tudi v javnem prometu), ker je moj zdravnik na Soči to verjetno pozabil sporočiti na našo Upravno enoto, ali pa sploh ni računal na to, da bo kdaj do tega sploh prišlo ...

post-12027-0-64106200-1295683749_thumb.jpg

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh
Andrej.d    105
Andrej.d

Glava je čudna reč. Po moji nesreči sem v bolnici pomešal vse datume in stanja. Najbolj smešno je bilo pa s spominom. Še po pol leta sem pri kartanju trdil popolnoma druge stvari kot vsi moji - da o službenih spominskih luknjah sploh ne govorim. In to je res grozno . Prepričan sem bil ,da me hecajo ,ker jaz pa ja vem kaj sem naredil. Ja glava je res hudič.

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh
ZEKKO    92
ZEKKO

Spodbudo je lepo imet zato pa so prijatelji. Ko sm prišev domov iz kliničnega centra sm dobiv obisk prijateljev celo iz Italije in Avstrije...sevede je blo treba mal proslavit.

So me pa spravl v res dogro voljo :beer1: :beer1:

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh
revival    63
revival

Take teme so vsekakor dobrodošle izkušnje takšne in drugačne vsekakor TI želim čim prejšnje okrevanje in vse najnaj,sam sem motorist od junija lani(sicer vozim maxiscooter)prej sem bil mopedist in se spomnim ,da sem že lani bral eno podobno temo (izkušnja nekega motorista)in priznam,da mi je segla do srca,vsekakor bi morali to prebrati nadobudni mladi motoristi,ki jim finance dopuščajo nakup močnega motorja,za opremo jim običajno zmanjka,poleg tega pa še v glavi nimajo poštiman in gredo na polno,dokler se izide,nihče pa ne pomisli na posledice,v stilu kaj pa če....Jaz se pretežno vozim po mestu in bi bil že kar nekajkrat verjetno gost na UKC,če nebi upošteval(kaj pa če...).Torej še vedno je dobro imeti vsaj kanček strahu na motorju in pa pamet v glavi.Še enkrat,naj bodo te teme v poduk novim motoristom in pa predvsem divjakom,ki mislijo,da se pa njim nemore nič zgoditi.Srečno in veliko volje še naprej! :worship:

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se

  • Zadnji brskalci   0 članov

    Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.×

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!