Skoči na vsebino

Moje izkušnje - Arhiv


RobiRoberto

Priporočene objave

Zakaj že ??? sem zopet nekaj pozabil !

Pri sestavljanju moje desne noge v njeno prvotno stanje, je ostala za 2,5 cm krajša in zato moram obvezno uporabljat čeveljni vložek, ki so mi ga izdelali na Soči. Zdravnik na Polikliniki pa mi je omenil, da te težave v današnih časih odpravijo z operacijo, s katero ti namesto vložka v čevelj, mankajočo dolžino nadomestijo z vgradnjo "podaljška" v samo kost.

Glede moje nadaljne vloge udeleženca v prometu, pa sem prav v ponedeljek dobil končno odločbo, po že prej opravljenih psihotestih in testih na simulatorju. Ker so bili rezultati obeh testov bolj slabi, so moje velike želje preložili vsaj še za eno leto :cry: , ko bom teste opravljal ponovno ... Sedaj mi bodo morali verjetno tudi kaj vpisati v vozniško dovoljenje (avto sem že poizkusil vozit, tudi v javnem prometu), ker je moj zdravnik na Soči to verjetno pozabil sporočiti na našo Upravno enoto, ali pa sploh ni računal na to, da bo kdaj do tega sploh prišlo ...

post-12027-0-64106200-1295683749_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glava je čudna reč. Po moji nesreči sem v bolnici pomešal vse datume in stanja. Najbolj smešno je bilo pa s spominom. Še po pol leta sem pri kartanju trdil popolnoma druge stvari kot vsi moji - da o službenih spominskih luknjah sploh ne govorim. In to je res grozno . Prepričan sem bil ,da me hecajo ,ker jaz pa ja vem kaj sem naredil. Ja glava je res hudič.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spodbudo je lepo imet zato pa so prijatelji. Ko sm prišev domov iz kliničnega centra sm dobiv obisk prijateljev celo iz Italije in Avstrije...sevede je blo treba mal proslavit.

So me pa spravl v res dogro voljo :beer1: :beer1:

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Take teme so vsekakor dobrodošle izkušnje takšne in drugačne vsekakor TI želim čim prejšnje okrevanje in vse najnaj,sam sem motorist od junija lani(sicer vozim maxiscooter)prej sem bil mopedist in se spomnim ,da sem že lani bral eno podobno temo (izkušnja nekega motorista)in priznam,da mi je segla do srca,vsekakor bi morali to prebrati nadobudni mladi motoristi,ki jim finance dopuščajo nakup močnega motorja,za opremo jim običajno zmanjka,poleg tega pa še v glavi nimajo poštiman in gredo na polno,dokler se izide,nihče pa ne pomisli na posledice,v stilu kaj pa če....Jaz se pretežno vozim po mestu in bi bil že kar nekajkrat verjetno gost na UKC,če nebi upošteval(kaj pa če...).Torej še vedno je dobro imeti vsaj kanček strahu na motorju in pa pamet v glavi.Še enkrat,naj bodo te teme v poduk novim motoristom in pa predvsem divjakom,ki mislijo,da se pa njim nemore nič zgoditi.Srečno in veliko volje še naprej! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!