Jump to content
 • Sign Up
RobiRoberto

Moje izkušnje

Recommended Posts

RobiRoberto

Zakaj že ??? sem zopet nekaj pozabil !

Pri sestavljanju moje desne noge v njeno prvotno stanje, je ostala za 2,5 cm krajša in zato moram obvezno uporabljat čeveljni vložek, ki so mi ga izdelali na Soči. Zdravnik na Polikliniki pa mi je omenil, da te težave v današnih časih odpravijo z operacijo, s katero ti namesto vložka v čevelj, mankajočo dolžino nadomestijo z vgradnjo "podaljška" v samo kost.

Glede moje nadaljne vloge udeleženca v prometu, pa sem prav v ponedeljek dobil končno odločbo, po že prej opravljenih psihotestih in testih na simulatorju. Ker so bili rezultati obeh testov bolj slabi, so moje velike želje preložili vsaj še za eno leto :cry: , ko bom teste opravljal ponovno ... Sedaj mi bodo morali verjetno tudi kaj vpisati v vozniško dovoljenje (avto sem že poizkusil vozit, tudi v javnem prometu), ker je moj zdravnik na Soči to verjetno pozabil sporočiti na našo Upravno enoto, ali pa sploh ni računal na to, da bo kdaj do tega sploh prišlo ...

post-12027-0-64106200-1295683749_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrej.d

Glava je čudna reč. Po moji nesreči sem v bolnici pomešal vse datume in stanja. Najbolj smešno je bilo pa s spominom. Še po pol leta sem pri kartanju trdil popolnoma druge stvari kot vsi moji - da o službenih spominskih luknjah sploh ne govorim. In to je res grozno . Prepričan sem bil ,da me hecajo ,ker jaz pa ja vem kaj sem naredil. Ja glava je res hudič.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZEKKO

Spodbudo je lepo imet zato pa so prijatelji. Ko sm prišev domov iz kliničnega centra sm dobiv obisk prijateljev celo iz Italije in Avstrije...sevede je blo treba mal proslavit.

So me pa spravl v res dogro voljo :beer1: :beer1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
revival

Take teme so vsekakor dobrodošle izkušnje takšne in drugačne vsekakor TI želim čim prejšnje okrevanje in vse najnaj,sam sem motorist od junija lani(sicer vozim maxiscooter)prej sem bil mopedist in se spomnim ,da sem že lani bral eno podobno temo (izkušnja nekega motorista)in priznam,da mi je segla do srca,vsekakor bi morali to prebrati nadobudni mladi motoristi,ki jim finance dopuščajo nakup močnega motorja,za opremo jim običajno zmanjka,poleg tega pa še v glavi nimajo poštiman in gredo na polno,dokler se izide,nihče pa ne pomisli na posledice,v stilu kaj pa če....Jaz se pretežno vozim po mestu in bi bil že kar nekajkrat verjetno gost na UKC,če nebi upošteval(kaj pa če...).Torej še vedno je dobro imeti vsaj kanček strahu na motorju in pa pamet v glavi.Še enkrat,naj bodo te teme v poduk novim motoristom in pa predvsem divjakom,ki mislijo,da se pa njim nemore nič zgoditi.Srečno in veliko volje še naprej! :worship:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • dano33
   Končno so se tudi Nemci razpisali oTET. V novi številki motorrad  
  • Snečer
   Potovanje po Sloveniji pomeni, da si lahko še isti dan tudi doma v domači postelji
  • Gonca
   Predno si šel na potovanje z Šerugo, si še "prdent" nisi upal sam. Zdaj si upaš potovati tudi sam (glej ga glej). Ti je vsaj oči odprl ( zapečkar ), moral bi mu biti hvaležen in ne da postajaš isti kot on (gnjavator) !!
  • DAMI34
   imam ga tudi jaz na obeh motorjih. Je fina zadeva, sploh za vasi mesta in omejitve 50. Nastaviš, prideš do table stisneš gumb in počakaš do konca naselja, pol pa po gasu Tudi na AC prav pride itak, da oddahneš roko. Kot sem zgoraj napisal, želel bi pa mal več "ALL IN ONE" v samem "števcu". Od preslikane navigacije, komunikacije, vgrajene kamere z neskončnim snemanjem, itak že imajo vsi dražji mopedi sedaj popolno telemetrijo, ki bi zlahka prišla prav v pomoč posnetku recimo ob nesrečah itd.. Koneckoncev, tudi navadna preslikava ekrana founa na števec ne bi škodila. Bi bilo zelo uporabno.
  • bikez
   @maus, a si maneken za Nekerman katalog ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!