Jump to content
 • Sign Up
RobiRoberto

Moje izkušnje

Recommended Posts

RobiRoberto

Zakaj že ??? sem zopet nekaj pozabil !

Pri sestavljanju moje desne noge v njeno prvotno stanje, je ostala za 2,5 cm krajša in zato moram obvezno uporabljat čeveljni vložek, ki so mi ga izdelali na Soči. Zdravnik na Polikliniki pa mi je omenil, da te težave v današnih časih odpravijo z operacijo, s katero ti namesto vložka v čevelj, mankajočo dolžino nadomestijo z vgradnjo "podaljška" v samo kost.

Glede moje nadaljne vloge udeleženca v prometu, pa sem prav v ponedeljek dobil končno odločbo, po že prej opravljenih psihotestih in testih na simulatorju. Ker so bili rezultati obeh testov bolj slabi, so moje velike želje preložili vsaj še za eno leto :cry: , ko bom teste opravljal ponovno ... Sedaj mi bodo morali verjetno tudi kaj vpisati v vozniško dovoljenje (avto sem že poizkusil vozit, tudi v javnem prometu), ker je moj zdravnik na Soči to verjetno pozabil sporočiti na našo Upravno enoto, ali pa sploh ni računal na to, da bo kdaj do tega sploh prišlo ...

post-12027-0-64106200-1295683749_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrej.d

Glava je čudna reč. Po moji nesreči sem v bolnici pomešal vse datume in stanja. Najbolj smešno je bilo pa s spominom. Še po pol leta sem pri kartanju trdil popolnoma druge stvari kot vsi moji - da o službenih spominskih luknjah sploh ne govorim. In to je res grozno . Prepričan sem bil ,da me hecajo ,ker jaz pa ja vem kaj sem naredil. Ja glava je res hudič.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZEKKO

Spodbudo je lepo imet zato pa so prijatelji. Ko sm prišev domov iz kliničnega centra sm dobiv obisk prijateljev celo iz Italije in Avstrije...sevede je blo treba mal proslavit.

So me pa spravl v res dogro voljo :beer1: :beer1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
revival

Take teme so vsekakor dobrodošle izkušnje takšne in drugačne vsekakor TI želim čim prejšnje okrevanje in vse najnaj,sam sem motorist od junija lani(sicer vozim maxiscooter)prej sem bil mopedist in se spomnim ,da sem že lani bral eno podobno temo (izkušnja nekega motorista)in priznam,da mi je segla do srca,vsekakor bi morali to prebrati nadobudni mladi motoristi,ki jim finance dopuščajo nakup močnega motorja,za opremo jim običajno zmanjka,poleg tega pa še v glavi nimajo poštiman in gredo na polno,dokler se izide,nihče pa ne pomisli na posledice,v stilu kaj pa če....Jaz se pretežno vozim po mestu in bi bil že kar nekajkrat verjetno gost na UKC,če nebi upošteval(kaj pa če...).Torej še vedno je dobro imeti vsaj kanček strahu na motorju in pa pamet v glavi.Še enkrat,naj bodo te teme v poduk novim motoristom in pa predvsem divjakom,ki mislijo,da se pa njim nemore nič zgoditi.Srečno in veliko volje še naprej! :worship:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   a naj bi JLo?   Valda se strinjam, da MM pohendla. Ti lahko celo disertacijo spišeš, dokler po ravnem nekdo v izi švigne mimo je z vidika gledalca (mene) dolgočasno. Pa ne rabim niti vedeti, kako prehrano je imel MM, pa koliko ogrete gume Dovi itd..
  • KennyJR
   Me je pa Alex zelo razočaral na testu... Nekje v rangu Binderja... Lecuona je z eno dirko več daleč pred obema... Nevem no... Meni de zdi, da si Alex ne zasluži GP sedeža... Letos je bil prvak bolj po zaslugi slabe forme KTM-a v prvi polovici sezone... Ostali pa niso bili ravno neka huda konkurenca... Ni ravno nek talent na nivoju Fabia, Vinalesa ali Rinsa... Niti Morbidelija ali Millerja... Bolj nekje Rabat, Luthi, Bagnaia... 
  • KennyJR
   Ravno to... Ne nasprotujem samemu sebi, ampak to izpostavljam... MM ima tam prednost, po ovinkih pa slabost... In če spodaj odgovorim obema, tudi Damiju... Zakaj noben ne reče, kako je to brezveze, ker Yamaha leti tako dobro po ovinkih... Zakaj vsi vedno v motociklu vidijo samo HP in top speed? To je najmanj pomembno... Govora je o tem, kako se je Rossi Doviju smilil? Pa je res problem v motorju? Dej me spomni katero mašino je vozil zmagovalec tiste dirke? Hm... Zanimivo ane... Ja če bi Rossi izkoristil cel potencial motocikla, bi se Dovi lahko smilil samo sam sebi... Tako pa skozi celo progo ni pridobil kaj dosti in, Dovi pa je skočil mimo na ravnini... Res je, da na ravnini si težko slab ali dober, ker "samo gas odpreš", zato včasih zgleda, kot da ima tisti na ravnini večjo prednost... Ampak če Ducatija skozi hitre ovinke ne morš dobit, pol si pač prepočasen, to je dejstvo... In enako je z MM... On rabi močno mašino, ker v ovinkih že pohendla... Če ne drugače pa po rami in komolcu z drsečo prvo gumo... Na ravnini pa odpre gas in švigne mimo... Verjetno je taka želja zrasla v času, ko je borbal z Ducatijem, ki je bil po ravnini zelo hiter, medtem ko je v ovinkih po zaslugi majhne porabe gum, v zaključku dirke brez težav držal Hondo. Sedaj je zgodba malo drugačna in mogoče sploh ne bi bilo take potrebe, je pa MM tega vajen, na takem motorju uživa, tudi manj dolgočasno mu je in želi iti v tej smeri... Slej ko prej ga bo pa Fabio ali pa kdo drug v ovinkih taktično dobil in mu niti HP ne bo več pomagal... Potem bo pa spet kriza in bentenje... Fabio je že sedaj blizu, samo malo mu še manjka v direktnem boju... Predvsem izkušnje... Premalo možnosti za zmago je imel c preteklih letih in se mu pozna.  Koga si pa s tem učem gledal? MM? Ja on res ne izgublja... Si gledal ostale? Poglej jih... Pa še bova strinjala, da MM ne izgublja zaradi sebe in ne zaradi Honde... Zato ni videti na uč...  Če dobro pogledaš zadnji krog v PI boš videl, da je sprednje kolo cel krog drselo, da je v LH prišel že napol na tleh in MV niti po hitrejši zunanji liniji niti blizu ni bil...  Zato pa majo ostali težave.. V ovinkih izgubijo precej preveč, da bi lahko na ravnini to dobili nazaj... In definitivno tak razvoj motorja ni ok... Ne samo zato, ker MM ni večen... Tudi zato, ker MM ne bo mogel ves čas na zrak način zmagovat... Ampak kaj pa je to problem... Honda bo v primeru slabe prve polovice sezone vzela stvari v svoje roke in konec sezone bo na testiranjih za prihodnjo že čist drug moped... Tako pač je... Bilo... In bo... 
  • VS800
   AUč, dej mal pohit NO
  • VS800
   pol va šla pa loh ribe luvit....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!