Jump to content
 • Sign Up
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • truckdriver
   Kawasakija sem prvič vozil leta 86, ko mi ga je odstopil prijatelj za en popoldan (GPZ 900R). Od takrat sem "zaljubljen" v  to znamko motornih koles. TOP!
  • DAMI34
   veš kak je Kawa se sama prodaja. Če bi dks vložil pol toliko v marketing kot bmw...saj bi ga vsak hotel met Mal se šalim mal pa tut ne, moped ko moped, je pa posrečen in v Nemčiji najbolj prodajan ST moped. Vse ostalo pa je čvek, ker je trenutno padel na trg (stari model vs novi model), o XRu, stari vs novi model boš pa težko pred aprilom kaj čvekal.  ps 900xr je majka za drug moped pr bajti več o vpeljevanju novega motorja pa tule, predlagam ogled poučno in zelo lepo pojasnjeno    
  • truckdriver
   Verjetno je tvoj EMŠO precej mlajši od mojega, zato razumem tisto o zadrževanju. Če to drži (EMŠO), verjemi, sem ti kar malo fouš.  P.S. Moje prvo močnejše motorno kolo je bil BMW R65. Kupil sem novega davnega leta 1981. Zato dobro poznam občutke "zadrževanja".
  • Loba
   Matr ej, v pisanju ste boljši kot vsak moto novinar, pa zastopnik bi vam tudi moral dati za provizijo, ker pri tako visokem obisku tega foruma in branju tako pristnih pričakovanj na nov motor si Kawasaki ne more želeti boljše promocije in to probono. Že sam sem čisto moker ob tem branju in bi sedaj najraje zajahal tega SX in ga malo sprobal, čeprav ne verjamem da bi se lahko zadržal samo do 6k....😃
  • truckdriver
   Hvala za nasvet! Bom upošteval. Sicer sem vozil po dokaj razgibani cesti, tako da so vrtljaji motorja nihali med 2k in 4,5k in tudi pretikanja je bilo dovolj. Več ga pa zaenkrat nisem "odpiral". Sem pa izjemno navdušen nad prožnostjo motorja, ki dobro vleče v 6. prestavi že pod 2k vrtljaji. Pa tudi menjalnik me je izjemno navdušil, saj je pretikanje gladko, lahkotno in natančno. Ergonomija za krmilom je kot nalašč zame in sem tudi izjemno navdušen nad položajem sedenja. Karakterja motornega kolesa se bom pa kot sedaj kaže, tudi kmalu navadil. Torej za enkrat sem zelo navdušen nad mopedom. Verjamem, da bo navdušenje z nabiranjem km samo še raslo.  Kot kaže vremenska napoved za naše kraje, ki je ugodna, bom izkoristil relativno topel vikend in naredil čimveč km. 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!