Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
skuterist

Navodila za uporabo forumske kategorije maxiscooter dogodki, klubi, sr

Recommended Posts

skuterist

Pozdravljeni

Naj bo tole kratek opomnik v kakšni obliki, kam in kako napisati kaj o kakšnem srečanju, izletu ali vabilu na moto (lahko tudi :kava: ) dogodek. Ker Vas je vedno več (kar je pohvalno) bomo morali moderatorji razmisliti tudi o novi temah v stilu Kje smo se vozili .... (kot imajo "tapravi" motoristi) ker postaja "začetna" tema maxi:01 nepregledna.

Skratka vsa vabila, želje o enodnevnih izletih in predvidene enodnevne vožnje, ki bi jih radi odpeljali pišite v temo Dnevne "maxi" fure in sicer v nekakšno takšni obliki:

- napišite datum izleta

- dodajte traso oziroma s besedami opišite kje bi se vozili (čas, km, kaj je za videti itd...)

- dodajte zborno točko in uro odhoda

- kontaktne podatke (nekdo pač mora biti organizator :whistle: )

Primer pravilne objave: Vabilo Blatno jezero

Za izlete kjer menite, da boste "potrebovali" več dogovarjanja in sporazumevanja ter bodo trajali več dni odprite novo temo (v kolikor že ni kje podobna in lahko nadaljujete tam).

npr. Izlet po Villacher-alpenstrasse nato ponovite proceduro

- datum izleta

- dodajte traso oziroma s besedami opišite kje bi se vozili (čas, km, kaj je za videti itd...)

- predvidene točke nočitev

- dodajte zborno točko in uro odhoda

- kontaktne podatke (nekdo pač mora biti organizator :whistle: )

Ostalo se potem glede na zanimaje dogovorite v sami temi oziroma preko PM, drugi v tej temi ne objavljajte vprašanj o "drugih" izletih ampak samo o omenjenem če Vas zanima.

Primer za več dni: 3. srečanje maxiscooterjev

V novi temi Kje smo se vozili .... pa objavite vtise, potopise in fotografije vaših izletov (nekako takole: GG in okolica.

Tako bomo skupaj skrbeli za red in "lepo" obliko Vašega :grrr dela foruma.

Edited by skuterist

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • ciciban
   Trenutno so vsi kazalci, da bo nafta poceni, seveda bo država pristavila svoj piskerček z trošarinami. Že pred korono je bil ves svet pred vrati nove krize. Kitajsko gospodarstvo se ohlaja. Letalska industrija je v popolnem razsulu in praktično ne porabi skoraj nič. Greje se le še malo ljudi na olje in pa industrija se že nekaj časa izogiba nafti. Razlog tiči v emisijskih kuponih, ki so praktično 3x dražji kot pred leti. Energetski sektor zaradi milih zim porabi bistveno manj in tudi cena obnovljivih virov močno vpliva na cene na trgu. V ozadju potekajo še boji v stilu "how low can you go" in pa tržne špekulacije, ki izkrivljajo realno stanje.  Uglavnem... Nafta bo kratkoročno poceni. Srednjeročno bo sledil odboj in dvig cen. Višek porabe nafte bo okoli leta 30 sledil bo nenaden upad in zaton velikih naftnih velikanov. Veliko jih bo propadlo. Tisti preživeli se bodo preusmerili v druge posle in bodo tam mešali drek še naprej (voda, smeti in elektrika).
  • amateur
   Robi kaj če bi na nastavitvi namesto sonca izbral umetno osvetlitev, mogoče pa ne bi bilo treba popravljat. Popravljena varianta ima najmanj skurjeno belo barvo.
  • marincspeedshop
   Lahko ti ga jaz posodim.
  • Tex
   A midva sva zgledala da nimava časa???  Glej, se zmenimo, @tomash bo vsega kriv, ti pa le za rundo daj ..   Drugače pa tako to zgleda, ko se baba sprosti. V desni roki ima kavico (se ne vidi), v levi se setta muzika, .... let's goooooo! Edit: seveda je prvih nekaj voženj v sezoni čist drugačnih, pol poka po čeladi "kaaaaaaj delaš divjak", "saaaamo probaj prehitevat", itd itd .. 3 jadranke kasneje pa poči po čeladi "kolko ovinkov se bova še vozila za totimi ćehi!!!" 
  • ChuckNorris
   Zadje čase sem zelo zadovoljen z avtokozmetiko Gyeon. Je zadeva malo dražja ampak dobra. Motor perem z istimi čistili kot avto. Meglio ali pa kaj podobnega mam pa samo za zadnjo felgo kadar je fejst mastna. Drugače pa splaknem z visokotlačnim, žužke pošpricam s čistilom za predpranje, operem s šamponom, splaknem s šlaufom, zbrišem in pošpricam z detailing sprejom
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!