lisjak 30 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 To je problem vseh maxiscooterjev ker imajo krajši hod vzmetenja in cel motor je kar precej nižji in širši od klasičnega. Pri svojem t-maxu sem malenkost pridobil naklon tako da sem gumico štenderja zbrusil na minimum in se je kar poznalo. Quote Link to post Share on other sites
Japek 45 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Jst sm jo na svojem odmontiral, za pranje al pa kej pošraufat jo maš pa tud v pol minute nazaj gor ker ti ni treba federc nazaj gor devat... Gre pa do plastik brez problema :grim Quote Link to post Share on other sites
XTR 2333 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Gumico bom spremenil, sem opazil da je še cela in se bo res nekaj pridobilo. Do plastik je ok, samo da ne gre po plastikah. Se pravi, si snel komplet stojalo, po dva vijaka na vsaki strani, da ostanjeo vzmeti na svojem mestu?. Quote Link to post Share on other sites
Japek 45 Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Gumico bom spremenil, sem opazil da je še cela in se bo res nekaj pridobilo. Do plastik je ok, samo da ne gre po plastikah. Se pravi, si snel komplet stojalo, po dva vijaka na vsaki strani, da ostanjeo vzmeti na svojem mestu?. Gre po plastikah... Dol daš komplet stojalo, vzmeti pospraviš, ko ga hočeš postavit na centralno, sam daš not centralno, dva šraufa not in mal priviješ in je to to, brez federc. Quote Link to post Share on other sites
dejan_57 0 Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Mene pa zanima če ima kdo tmaxa z alarmom. Sam imam 2015 letnik in vedno ko ga ugasnem se na ves glas 3x zadere, res nadležno, mogoče kdo ve kako se to deaktivira? lp Quote Link to post Share on other sites
joc987 0 Posted March 6 Report Share Posted March 6 Lep pozdrav Sem novi lastnik rabljenega tmax 500, letnik 2006 z ABS sistemom. Kupil sem ga iz Italije od načeloma 1 lastnika. Motor ima 35000 prevoženih in opravljene vse servise na pooblaščenih servisih. Sam sem sedaj zamenjal gume in nove disk ploščice. Moje vprašanje je, kaj naj sedaj še postorim, redni servis, mogoče menjava jermena, valčkov ne vem..kaj predlagate? Motor nima nobenih predela v, vse original Hvala Lp Joco Quote Link to post Share on other sites
motofil 73 Posted March 19 Report Share Posted March 19 Če nisi ztiher v stanje motorja, pokliči X-ridera v Mislinjo, da ti ga pregleda, pa boš brez skrbi. Pobrskaj malo, nekje je tema, kje je njegov kontakt. Quote Link to post Share on other sites
joc987 0 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Hvala, sicer sem iskal tega modela X-riderja, vendar ga ne najdem. Lp Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts