Darko3g Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 Ne vem, kak je Vapotu to uspelo, ampak ko smo jih naložili v njegov kombi, sta bila še cela... D. No vidiš da gre tudi tako. Sploh jih nisi rabil meni posodit za enak ali celo večji učinek (dva na en mah press).
danci1973 Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 No vidiš da gre tudi tako. Sploh jih nisi rabil meni posodit za enak ali celo večji učinek (dva na en mah press). No ja, taki Džek pa tud nisem - jaz sem samo enega zrihtal... D.
Marvin2 Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Lep dan zabušanti! Končno malo lepo vreme, pa nič veselja!? :unsure:
gody01 Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Lep dan zabušanti! Končno malo lepo vreme, pa nič veselja!? :unsure: Kak ne. Včeraj sem bil v Dolomitih, naredil Sella Rondo in še par prelazekov v odličnem sončnem vremenu pri 20 stopinjah In to še na prav zanimivem mopedu (samo se fejst dere pa trese, boxer pač ) So pa še hribi (ne ceste, samo okoli) prav pošteno zasneženi, tako da sem pogrešal sončna očala (oke so prav bolele).
Electric Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Kak ne. Včeraj sem bil v Dolomitih, naredil Sella Rondo in še par prelazekov v odličnem sončnem vremenu pri 20 stopinjah In to še na prav zanimivem mopedu (samo se fejst dere pa trese, boxer pač ) So pa še hribi (ne ceste, samo okoli) prav pošteno zasneženi, tako da sem pogrešal sončna očala (oke so prav bolele). Si le nabavil bemfo? Kaka slikica?
gody01 Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 (popravljeno) Si le nabavil bemfo? Kaka slikica? Nisem nabavil, samo testiral. Nič slikic, je bilo ob 02:30 gor (z avtom) potem pa malo po Sella Rondi in domov. Sploh nisem imel fotkiča zraven. Pa vse kar sem stal sem za spanje na klopcah izkoristil Popravljeno Maj 22, 2010. Popravil gody01
Marvin2 Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Nisem nabavil, samo testiral. Nič slikic, je bilo ob 02:30 gor (z avtom) potem pa malo po Sella Rondi in domov. Sploh nisem imel fotkiča zraven. Pa vse kar sem stal sem za spanje na klopcah izkoristil Kaj si to tak zaresno testiral!?
gody01 Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Kaj si to tak zaresno testiral!? Jasno, če je prilika jo je treba zagrabit. Pa kje bi bilo boljše kot tam, za kamor je moped namenjen
ataIBA Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 Lep vikend! Včeraj, v soboto, z avtom, in 2 x 4 tace na piknik Star Maln pri Vrhniki, danes na rojstnodnevnik piknik na vikend k tastu z in 4 x 4 tace (dva Deltina mladiča prišla na obisk). Sem mislo danes zbrisat solo, pa se je pokazal pri in je obveljala njena.
Marvin2 Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Se vidi, da je vreme pravo... Ha? :blink:
Marvin2 Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Se vidi, da je vreme pravo... Pa vseeno toteki, ali bo kdo prišel k Aliju? (Jaz bi, ker se s tem mopedom lahko ponoči vozim ) beri, mi žena dovoli press!
ataIBA Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Pa vseeno toteki, ali bo kdo prišel k Aliju? (Jaz bi, ker se s tem mopedom lahko ponoči vozim ) beri, mi žena dovoli press! Prepozno opazil in še stroj mam vuni .... Klinc pa taki kavč, ki me vzame prehitro
Marvin2 Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 (popravljeno) Prepozno opazil in še stroj mam vuni .... Klinc pa taki kavč, ki me vzame prehitro Ta ura gori ni bila nič prepozno. Kaj si že tak stari!? :surrender: Kaj pa pravite na to turo, sicer je narisana samo na eno stran. Na koncu jaz nekaj kupim, zmontiram, te pa nazaj po drugi poti!. klik Popravljeno Maj 25, 2010. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Ta ura gori ni bila nič prepozno. Kaj si že tak stari!? Kaj pa pravite na to turo, sicer je narisana samo na eno stran. Na koncu jaz nekaj kupim, zmontiram, te pa nazaj po drugi poti!. klik Kdaj ?
Furioso Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Ha? :blink: ..ni motoristov na 'netu...
Mohorko Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 Ta ura gori ni bila nič prepozno. Kaj si že tak stari!? Kaj pa pravite na to turo, sicer je narisana samo na eno stran. Na koncu jaz nekaj kupim, zmontiram, te pa nazaj po drugi poti!. klik Kdaj ? Dva dni ?
Fakin Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 Se gre keri tak fajn lepo pelat tam okrog 17,00?
Mohorko Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 Se gre keri tak fajn lepo pelat tam okrog 17,00? Tam okrog 17 ure sem se vsaj 30-krat pelal s šajtrgo, polno betona, okol-in-okol bajte ... pa še nisem gotov .. Če se ti jutri še lušta kakega kroga, se kar javi ! riderrgirl 1
Vanga Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Hello, Vanga vas lepo vse pozdravlja in vam pošilja pozdrave iz NY. :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy:
Mohorko Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Hello, Vanga vas lepo vse pozdravlja in vam pošilja pozdrave iz NY. Lep pozdrav v NY ! (kaj je to hudo daleč od Dobrovc ?)
Mohorko Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Kaj pa pravite na to turo, sicer je narisana samo na eno stran. Na koncu jaz nekaj kupim, zmontiram, te pa nazaj po drugi poti!. klik Kaj je to še aktualno ?
Marvin2 Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Kaj je to še aktualno ? Hojla. V bistvu je to zmeraj aktualno, samo ne vem, kdaj bom lahko stlačil v moj urnik. Moja zamisel je bila takšna, da bi se odpeljal do neke lokacije oddaljene cca 500 km, prespal, zjutraj se odpeljal na cilj, zmontiral crash pade in se odpeljal nazaj do starega prenočišča. Zjutaj pa po drugi poti nazaj. Vse skupaj tako 3 dni. Ravno v tem je problem. ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se