pik1 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 6 minutami, maus pravi: Po Sloveniji in bližnji okolici ne vlačim s seboj seta za krpanje pnevmatik... za to imam asistenco plačano .... . ... gosposko ps. .... pa še ročice imaš čiste na koncu dneva maus and Kawasaki_rider 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarabeo 500 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 13 minutami, maus pravi: Po Sloveniji in bližnji okolici ne vlačim s seboj seta za krpanje pnevmatik... za to imam asistenco plačano .... Preden ti najdeš telefon in se zmeniš z asistenco, je polovico dela gotovega, sploh, če se vidi luknja. Razumem, če je v bližini kak bife, pol ni problema. pik1, maus and MiNa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maus Posted March 21 Share Posted March 21 pred 8 minutami, pik1 pravi: . ... gosposko ps. .... pa še ročice imaš čiste na koncu dneva ja .. pa prav fino je, če imaš kje v bližini prijatelje, ki vse s sabo vlačijo ... sam ne nobenmu povedat Pravkar, Scarabeo 500 pravi: Preden ti najdeš telefon in se zmeniš z asistenco, je polovico dela gotovega, sploh, če se vidi luknja. Razumem, če je v bližini kak bife, pol ni problema. glej zgornji odgovor MiNa, Scarabeo 500 and pik1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik1 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 2 minutami, Scarabeo 500 pravi: Preden ti najdeš telefon in se zmeniš z asistenco, je polovico dela gotovega, sploh, če se vidi luknja. Razumem, če je v bližini kak bife, pol ni problema. . ... najbrž to drži ... ampak tle je še en zajeb ... zaflikat je treba tud znat, ni dovolj samo to, da vseskupi nabavim in vozim s seboj v kufru ps. .... verjamem pa, da velika večina tle gor to zna narest, in se jim (vam) bo zdela tale pripomba ful smešna in glupa ... AMPAK ... men res ni nerodn priznat, da tega še nikol nisem počel in zato tud mile veze nimam, kako se to nardi ... bi bil pa takoj pripravljen komu plačat kakšno gajbico piva, da bi mi enkrat to mal pokazu ... in me mal poučil o tem Kugelschreiber 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kmet2 Posted March 21 Share Posted March 21 pred eno uro, DAMI34 pravi: flikal že ničkolikokrat. 4 bombice so absolutno premalo. cca 1 bar napolnijo (s tem da ni bla guma čist na tleh), če računam da je šla ena delno mimo preden sem jo našrafal na cevko Kompresor je kul. Sem ga kupil kar v kompletu z zelenim šmrklom od Slima. Običajno ga mam s sabo, lepilo izhlapi, ko je 1x odprto, tudi preverjeno, sem pač tlačil črve not ene 3x po jadranki, pa mal strelal z njimi. Asistenca je tut kul, če se ti da čakat. Pridejo pa zaflikajo , al pa pridejo in odpeljejo do vulkanizerja, seveda pa ne bo prišla na Velebit, al pa na kake gozdne ceste. Prav tako velja samo za države, kot je navedeno na asistenci. Kolk neumnosti ti sproduciraš tukaj, tud politika ne zna... No daj nas prosim razsvetli, katero asistenco imaš da po vozljivem makedamu ali asvaltu ne pride do Velebita, oz. ti zavrnejo pomoč🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Kolk neumnosti ti sproduciraš tukaj, tud politika ne zna... No daj nas prosim razsvetli, katero asistenco imaš da po vozljivem makedamu ali asvaltu ne pride do Velebita, oz. ti zavrnejo pomoč🤔 za vse ceste kjer piše "vožnja na lastno odgovornost". Pa mal se potrudi biti vljuden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kmet2 Posted March 21 Share Posted March 21 Pravkar, DAMI34 pravi: za vse ceste kjer piše "vožnja na lastno odgovornost". Pa mal se potrudi biti vljuden. Vrjetno preverjeno, kot vedno v tvojih postih😂 Pridejo tudi tja, preverjeno😉 Dost vljudno🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Vrjetno preverjeno, kot vedno v tvojih postih😂 Pridejo tudi tja, preverjeno😉 Dost vljudno🤔 men je bilo rečeno drugače. Tako, da bom raje sam zase poskrbel, kot pa tebi verjel. ps. pa nima sam Velebit odročnih cest. Navedel sem ga zgolj kot primer. Obstajajo tudi kake cestice, kjer se uradno ne smemo peljati, pa se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kmet2 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: men je bilo rečeno drugače. Tako, da bom raje sam zase poskrbel, kot pa tebi verjel. ps. pa nima sam Velebit odročnih cest. Navedel sem ga zgolj kot primer. Obstajajo tudi kake cestice, kjer se uradno ne smemo peljati, pa se V glavnem tvoja trditev ne pije vode in tu zaključujem. Lahko bi ti napisal več, pa ne želim biti vljuden s teboj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 21 Share Posted March 21 ne rabiš pisat več. Nisem vprašal za pomoč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kugelschreiber Posted March 21 Share Posted March 21 Asistenca na motorju (mi) je samoumevna. Paranojim izključno zarad...tirenskih trajektov. Po izkušnjah, asistenca v Italiji ni tako odzivna in učinkovita kot pri nas. Kakor vidim, zna s tem zaflikat vsak, torej bo ratalo tud meni. pik1 and MiNa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 4 urami, pik1 pravi: . ... najbrž to drži ... ampak tle je še en zajeb ... zaflikat je treba tud znat, ni dovolj samo to, da vseskupi nabavim in vozim s seboj v kufru ps. .... verjamem pa, da velika večina tle gor to zna narest, in se jim (vam) bo zdela tale pripomba ful smešna in glupa ... AMPAK ... men res ni nerodn priznat, da tega še nikol nisem počel in zato tud mile veze nimam, kako se to nardi ... bi bil pa takoj pripravljen komu plačat kakšno gajbico piva, da bi mi enkrat to mal pokazu ... in me mal poučil o tem nč ne boš plaču, do mene boš prišel, mam stare moto gume pa boš luknjal in flikal. mam tut črve na zalogi, pa spreje tudi- pik1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik1 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: Asistenca na motorju (mi) je samoumevna. Paranojim izključno zarad...tirenskih trajektov. Po izkušnjah, asistenca v Italiji ni tako odzivna in učinkovita kot pri nas. Kakor vidim, zna s tem zaflikat vsak, torej bo ratalo tud meni. . .... nism glih čist prepričan, da to zna res prav vsak ... čeprav se marsikomu zdi to samo po sebi ultra razumljivo in preprosto ... res pa je, da dvomim, da se bo kdo pohvalil s tem, da je tak "levak" da "še tega" ne zna ... upal bi se celo stavit, da jih to sigurno vsaj polovica še ni počela, tko da ... ... no, vsaj ne z rokami ps. ... ne dvomim pa, da tebi to ne bo ratalo Kugelschreiber 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 21 Share Posted March 21 pa je ajnfoh. Črva vtakneš not, če ne pušča pol drži, če pušča pol ne drži pik1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarabeo 500 Posted March 21 Share Posted March 21 pred 5 urami, pik1 pravi: . ... najbrž to drži ... ampak tle je še en zajeb ... zaflikat je treba tud znat, ni dovolj samo to, da vseskupi nabavim in vozim s seboj v kufru ps. .... verjamem pa, da velika večina tle gor to zna narest, in se jim (vam) bo zdela tale pripomba ful smešna in glupa ... AMPAK ... men res ni nerodn priznat, da tega še nikol nisem počel in zato tud mile veze nimam, kako se to nardi ... bi bil pa takoj pripravljen komu plačat kakšno gajbico piva, da bi mi enkrat to mal pokazu ... in me mal poučil o tem Jaz sem se naučil preko Youtube. Dva - trikrat sem pogledal posnetke in je šlo. Vse je enkrat prvič. Pač internet majster. DAMI34, MiNa and pik1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knedl Posted March 26 Share Posted March 26 Načeloma tudi v Italiji asistenca nebi smela bit problem je pa res, da se vsepovsod najdejo izjeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivnorc Posted May 8 Share Posted May 8 ...slučajno dobil reklamo, pa posredujem... ..v glavnem, cel kup raznih kompresorčkov.... https://www.banggood.com/search/portable-compresor.html?from=nav Kugelschreiber, pik1 and MiNa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts