Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   pravilno, ta nam je sesula cel sitem, bognedaj če je bila slučajno zgoraj brez. Lovimo mušice, sloni nam pa lezejo skoz okno.   Osnovnošolsko znanje: 1. ne more te okužit nekdo brez okužbe 2. ne more te okužit nekdo, ki je stran od tebe 3. ne more te okužit okuženi, pa čeprav ti kiha zunaj, ti si pa v hiši ne more... Nisem zapisal, da je prav in pametno, da se okuženi šeta okrog, vendar je potemtakem, kar si zapisal potencialno okužen vsak, ki ni ti. Torej, poštar, trgovka, trgovec, delavec na bencinski, pek v pekarni...majkemi vsi so okuženi razn tebe. Zato obstaja samo ena rešitev: pojdi se 100% karanteno in ostani doma zaprt. Vse kar pride k hiši naj pride pred vrata. Zadeve prevzemi zaščiten in jih razkuži.  
  • Kmet2
   Tukaj si vse povedal. Nočem podcenjevat, toda dal bi ti lahko tudi huso 701 pa bi bilo isto, samo lažje ga bi dvignil, ko bi ga položil.  Motor je top za vozit po hudih razdrapanih makedamih a moraš prej malo potrenirat Pa prav moraš biti tudi visok, ne da si na prstkih že na asvaltu.  Pa tudi kako kilo moraš imeti v bicepsih Z Damijem sem nekaj prevozil, pa sem LT od 400kg vozil veliko bolje po vseh makedamih kot on pol lažji motor in njegov kompanjon na GSA od 270kg, ki bi ga jaz tam peljal kot da sem na AC. Skratka ni vse črno in belo.
  • Snečer
   Ker se zadeva širi po zrahu, ko kihne sosed, tudi več metrov, ni potreben direkten stik... Zato imam potencialne probleme s sosedi, čeprav je delno visoka betonska ograja in leseni paneli. Ker froci plezajo gor, čeprav jih teram in ker prihajajo obiski :"samo to sem ti pripeljal itd.". Jaz stojim na stališču, da je treba ukrepe striktno spoštovati, kršitelje pa pošteno kaznovati. ------------------------ https://skandal24.si/crno/kdo-se-norcuje-iz-ljubljane-se-je-na-obalo-prisla-soncit/  
  • Codeine
   Če bi "zalutal" nad Nemčijo bi ga nemci utegnili še zapleniti.
  • Vito23
   Posnetek je dober ampak veliko tut zgrešenih zadev. Po 15.000km na 1250 moram rečt, da ni nobene luknje v navoru. Hillclimb se, da izklopit ampak pustimo to. Seveda vsak bik ve, da GS, GSA, KTM, AT, DUCATI niso za hude offroad scene za povprečnega uporabnika. Sam hodim tudi malo po makadamu ampak se dobro zavedam, da na kakšne kozje stezice 270kg glih ni fajn peljat. Motor je odličen saj tudi številke o prodaji povejo dosti. Snečer kaj se oglašaš v tej temi? Nimaš svoje teme?  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!