Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 1. Cartman

  Cartman

 2. gsxf750

  gsxf750

 3. Buzdovan

  Buzdovan

 4. igorkr

  igorkr

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • RobiRoberto
   Amateur zmeraj me je zanimalo kakšen je razgled z Bevkovega vrha proti severu, in s pomočjo GogleMaps sem ugotovil, da je razgled čudovit, toda ker je iz Strže / Želina do njega kar 11 km klanca      , ga moje oči zelo verjetno ne bojo nikoli videle iz bližine.  Moj soimenjak, ki je doma nekje nad cesto med Travnikom in Stražo, je z avtom peljal svojega jadralnega zmaja na Cerkovni vrh, in potem s tem zmajem poletel in pristal nekje v bližini svoje hiše.  
  • Toncek
   Hvala klepa za prijeten potopis.  Srečno še naprej. Tonček
  • sdare
   Pa še ena:  
  • jvalant
   Tocno tako! Veliko mnenj, pa raznih virov. In takoj ko je nek vir ugoden, pa rece saj nic ni, ali pa udriha po stroki, ali vladi, kar nenadoma postane kredibilen... Vlade muckajo, marsikaj se dogaja v ozadju. Novinarji (kot je rekel Denzel) samo hocejo biti prvi z novico, ali je res nima veze. Pa sokantna mora biti. Pa dodajmo se razne teoretike...  Vsi serejo. Da bi pa v te zarote, spletke, genocide,  pa kaj jaz vem se kaj, potegnili kar vse zdravnike, pa zdravstvene delavce, sesetre, resevalce, prostovoljce, itd je pa velika neumnost... Pa se par ljudi bo kar umrlo, da bo vse skupaj bolj prepricljivo? Zeitgeist je bil omenjen: pa kje pise da avtor ni na LSDju, pa da ima preganjavico. Ne pravim da je tako, samo ne morem pa vedeti da ni... Pa razni "zdravniki" z teorijami: nobenega od njih ni videt v prvi bojni liniji, z masko, med bolniki... Ce pa zdravnik, iz obmocja z hudim izbruhom kaj pove, pa svari,  itd, je pa zarotnik, del prevare stoletja. Itd...
  • ProdriveR
   Mislim, da je stvar taka, da vsak verjame v tisto, kar hoče verjeti. Na netu imaš tolkiko mnenj, strokovnjakov in "strokovnjakov", da že sam ne veš več, kaj je res in kaj ne.  Če je pa vse to res tako napihnjeno in pretirano,kot nekateri menite, pol pa vsaka čast zdravnikom in ostalemu medicinskemu osebju, da tako dobro igrajo pred kamerami.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!