Skoči na vsebino

Priporočene objave

Zvozil sem večino Slovenije severovzhodni del pa mi je razen MS popolnoma tuj. Je kdo bolj domač v tistih krajih in ima Google Maps verzijo kakšne turce, ki bi se jo splačalo obdelat?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nedeljo smo bli in ti svetujem Mlin na Muri(Babičev mlin,potem še greš v Bakovce kjer te splav pelje čez Muro,pa Ledavsko jezero,pa mal po Goričkem pa domov,slike maš pa v temi "Vtisi iz dnevnih voženj 2014"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce rabite kaj vec o prekmurje se lahk zmenimo

Mogoče najdemo tut se kako dobro cesto :)

imamo tu adrenalinski park,

Off road pa siguren najdem kaj dobrega

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od Lendave do MS je greh iti po avtocesti. Cesta skoz Dobrovnik, Filovce, Moravske Toplice je precej fajn za motoriste.

 

Sicer priporočam, da si splanirate postanek za kosilo v Bella Venezia v Lendavi...nova italijanska restavracija s smešno nizkimi cenami. Steak za 10 evrov itd... Če hočete kaj domačega bolj jest, pa zavijete v lendavske gorice. 

 

Dobri punkti so še Veržej, mlin na Muri, Grad na Goričkem, kjer je največji grad v Sloveniji, tisti "splav" je v bistvu brod (tako se jim pravi) in ni v Bakovcih, temveč v Krogu (sosednja vas), je pa dostopen tudi iz Bakovcev, ampak po makadamu in dokaj slabi poti ob Muri. Pa tudi večino časa tam ni nikogar, ki bi te peljal prek....lahko pa se pozanimam, kdaj je kdo tam.

 

Pri Dobrovniku je Bukovniško jezero, kjer je novi pustolovski park, ampak vam plezanje po drevesih odsvetujem, ker si potem bolj kot ne crknjen. Meni osebno je še všeč cesta Murska Sobota - Gornji Petrovci - Ženavlje (tu je pristal prvi toplozračni balon v Sloveniji, je tudi spomenik) - Martinje... potem pa lahko čez Kuzmo nadaljuješ proti Gradu. V Kraščih se potem lahko na kmečkem turizmu Kous ustaviš na kaj domačega za pojest.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Kiri, se povsem strinjam. Se ne vozim po avtocesti, na tej sliki oz. zemljevidu sem na hitro potegnil prevožene točke, pa je avtomatsko označilo pot po avtocesti, dejansko sem pa peljal po magistralki. Prejšnjič sem peljal MS - Polana - Bodonci (lep razgled iz parkirišča Bodonskega pokopališča na mesto MS) - Grad - Kuzma - Ženavlje - Šalovci - Domanjševci (tu bi naju skoraj pes vrgel) - Motvarjevci - Bogojina - (se ustavil v Oazi) - Moravci - MS. Odlična cesta in fura po naravi. :)

K tvojim napotkom bi še dodal kakšno sladico v Štručki - Rogaševci ali romantično večerjo v omenjeni Oazi - Mlajtinci ob Moravskih Toplicah. Priporočal bi še ogled 14m visokega razglednega stolpa na Sotinskem bregu, ki je s svojimi 418 metri najvišji vrh Prekmurja (razgled fantastičen).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Priporočam en krog po Prekmurju:

pot-po-prekmurju.jpg

Če imaš kakšne posebne želje, samo vprašaj.

Ne bi verjel kolikokrat se peljem po tej cesti, ampak jaz ponavadi v Gederovcih zavijem še preko Avstrije do Gornje Radgone, da naberem še kak kilometer užitka več  :) Če pa res ni časa pa skrajšam pot in grem čez Gornje Petrovce in nato po isti poti čez Kuzmo in tam proti domu.

 

Moram reči da se čez te kraje še najraje vozim..sproščujoča pokrajina, lepa cesta, mir (redkokdaj od Dobrovnika do Kuzme srečaš kako vozilo), tudi ovinki so če kdaj zapaše bolj agresivna vožnja.. skratka vse kar ti srce poželi..zame je obvezen tudi postanek v gozdu  :)

Goričko ima svoje čare pa naj kdo reče kar hoče  :wub:

 

rkasteli, če pa imaš še kakšno vprašanje glede teh koncev pa mi lahko brez problema pišeš na privat  .)

v glavnem zelo priporočam ture ki sta jih omenila MP3500 in Kiri, ne boš razočaran  :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 6 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!