Jump to content
 • Sign Up


 • Zadnje objave na forumu

  • MARE 65
   No to sem hotel včeraj komentirat...katastrofa  I love Slovenija
  • Rayder194
   S kolegi imamo namen ta vikend naredit en izlet do prlekije ali prekmurja in tam prespati iz sobote na nedeljo. Zanima me, če kdo ve za kakšno primerno lokacijo, da ne bi bilo samo prenočišče, ampak še kakšen bife ali restavracija v bližini. Hvala in lep dan!
  • Darko3g
   Mislim, da je ta predpis precej nedodelan in mišljen le za prometne zastoje. Pri kolonah zaradi nesreč ali dela na cesti, se tudi vozniki ne jezijo toliko, če gredo motorji naprej, saj jih ne ovirajo pri njihovi vožnji in posledično zmanjšujejo prometno gnečo. Pri mejnih prehodih pa ne gre za zmanjševanje prometne gneče ampak za vrivanje v vrsto. Zato se avtomobilisti, ki dolgo čakajo, jezijo na motoriste, ki se vozijo mimo, se vrinejo pred njega in nato slačijo rokavice, odpirajo bunde in iščejo dokumente. Izgovor, da je motoristu vroče, ne vzdrži, saj ga nihče ne sili biti v opremi. Še vedno trdim, da je to podobno, kot bi v trgovini tisti, ki imajo košarice, pred blagajno šli mimo tistih, ki imajo vozičke (ker so košarice težke in jih je težko držati v rokah). Res pa je, da tudi pešci in kolesarji ne čakajo v vrsti, a so tako redki, da jih avtomobilisti tolerirajo. Pred velikimi prometnimi prehodi, bi bilo smiselno narediti posebej kolono za motoriste (kot je za avtobuse). Pa nisem prepričan, da bi v motoristično zanimivih dneh bila vrsta krajša kot pri avtomobilistih, saj je postopek za motorista kar dolgotrajnejši.
  • MdAzz
   Jaz sem včeraj od Žužemberka proti LJ tud videl motor pod kombijem (pomoje je sicer motorist prehiteval kombi, ki je zavijal na bencinsko), pa je res zoprno potem naprej peljat. Upam, da je bilo z motoristom vse ok.
  • smasher
   Mene tut boli K za vse, mi gre že na živce folk ko mi pride bližje od 1.5m, tut te turistični boni... nej si jih kar imajo, vidim tle austrici, čehi, slovaki, naši na kuponih verjetno.. Zdej pa zagotovi da noben ne bo na fruštku kihnu med prsti po tisti sadni solati. 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!