Skoči na vsebino

YAMAHA TMAX 500, VARIOMAT POLINI ALI JCOSTA


Priporočene objave

L.P. Sem nov na forumu. Kupil sem Yamaho T-Max 500 l.2009 z ABS odlično ohranjeno. Namen imam zamenjati variomat in se ne morem odločiti med POLINI MAXI SPEED CONTROL EVO 3, ali JCOSTA EVO 3. V čem je razlika naprimer med njima, če kdo ve in kakšne so prednosti enega in drugega? Hvala lepa za pomoč in vaša mnenja.

 

POLINI:

http://www.ebay.de/itm/VARIATEUR-POLINI-EVO3-YAMAHA-TMAX-T-MAX-500-ref-241-696-/120722488675?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item1c1b9efd63

 

JCOSTA:

http://www.ebay.de/itm/VARIOMATIK-J-COSTA-JCOSTA-EVO3-YAMAHA-T-MAX-TMAX-500-2008-2011-JC6058FSEVO3-/281460287296?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4188572740

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Med tem dvema sigurno polinija, ker ni na vseh scooterjih jcosta TOP.

Po vseh forumih kar sem jih prebiral ko sem imel še t-maxa se priporoča malossi MHR next , ker je bil razvit posebej za t-maxa in se odlično obnese v kombinaciji z orginalnimi valčki od Yamahe majesty 400.  Je zelo nezahteven za vzdrževanje, imaš veliko možnosti nadgradnje in se super obnese na t-maxu. 

Veliko jih je šlo iz polinija na malossija prav zaradi tega ker potrebuje malo vzdrževanja in veliko da od sebe, pa še na nižjih obratih dela kot polini in jcosta, s tem pa se tudi hrup in  poraba malenkost zmanjšata.

Zato pa je pri varijatorju fajn gledat celoto in ne samo to  da ima brutalen pospešek pa čeprav samo dobrih 3000 km, potem pa je potreben servis.

Sam sem imel komplet polinija in sem bil zelo zadovoljen, edino kar me je motilo da se je motor kar precej visoko sukal in bil zaradi tega zelo moteč pri nizkih hitrosti, sploh v kombinaciji z akrapovičem, pa čiščenje je bilo obvezno nekje na 6000 kilometri, če ne je že izgubljal na pospešku.

Tako da če pi še enkrat kupoval bi najverjetneje vzel malossija

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!