Skoči na vsebino

Par stvari na Piaggio NRG 2007


avion

Priporočene objave

Zdravo,
Kupil sem rabljenega Piaggio NRG 2007 letnik, zračno hlajen. Je kar zanemajen. Bom moral par stvari porihtat. Je pa potrebno par stvari porihtat:
-Starter ne dela. Ko pritisnem na gumb, se ne zgodi nic, kljub temu, da ko dam kontakt lučke lepo svetijo (izgleda, kot da je akumulator ok). Ali je možno, da je vseeno akumulator? Verjetno starter za zamenat? Je to komplicirano?
-Zadnja bremza (boben) sicer dela normalno, vendar ne vrača lepo...se pravi ko stisnem na mestu imam tak občutek, kot da ostane kar stisnjena...ali je to samo kakšen feder popustil, ali je kaj drugega?
-Motor naj bi bil čist serijski, samo "prstan" na variomatu je odstranjej. Kje ima ta skuter še blokade? Še kaj na auspuhu? Kaj pa v frgazerju? Meni tudi deluje, da ima kakšno blokado na obrate. Ker recimo ko dam gas pride takoj tam nekje do 8,5k obratov, potem pa tam obstane. Ker sam imam tudi Gilero Runner isti letnik in tam se motor zvrti do 12k (res da je nekoliko odprta), pa vendar ni občutka, da bi se "zabil" na določene obrate, kot se ta NRG.
-Sedaj bom kupil nekaj potrošnega materiala za ta skuter: jermena, ogledala, olje, nekaj vijakov. Kje svetujete nabavo? V Lj ali kar preko spleta?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!