Jump to content
 • Sign Up
 1. Bmflar

  Bmflar

 2. Bostjan L

  Bostjan L

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • maus
   sam ti znaš to vozit .. T4 superbike repliko .. Kenjo še tega ne zna   trenutno     JONATHAN REA     136    KAWASAKI SCOTT REDDING     132   DUCATI TOPRAK RAZGATLIOGLU   103    YAMAHA ALEX LOWES           91      KAWASAKI MICHAEL VAN DER MARK    82    YAMAHA
  • Endlich
   Danes malo po svoji Gorenjski. Cez Srari vrh na Zeleznike, cez Sorsko planino v Bohinj, nato na Pokljuko, res lepa cesta iz Pokljuke proti Bledu, se zalivk ni veliko, tako da pase vsem gumam 😉, vmes do Krednega jezera,i iz Kranja naprej pa bolj dolgocasno v koloni..  
  • Codeine
   Samo 180 uradno. Samo upam, da se ne bodo naši blesavi politiki tako dolgo napravljali in nas bodo na koncu ostale države zraven zaprle oz. uvedle tudi za nas obvezno testiranje. Veliko bolj rabimo ostali EU kot pa Hrvaško.
  • Tedybear
   Še preden Croasani objavijo najnovejse podatke (seveda rekordno povišanje števila okuženih) Jekleni Kaco razpreda o uvrščanju Hrvaške na seznam rdečih.  Posreden dokaz, da obe državi manipulirata z podatki. 
  • thumper
   ja zelo na blizu sem linijo sledil..
 • Similar Content

  • jskrablin
   By jskrablin
   Ko sem zaradi čisto profesionalnih razlogov šal iz MacOS-a nazaj na Linux sem ostal brez nekega solidnega urejevalnika zemljevidov in gps sledi. Ker je vsake toliko dobro vsaj kak predogled terena narest (če se že pol rajš v živo zgubljam kot pa sledim GPX-u), sem se lotil iskanje in testiranja softvera za pripravo/predogled/urejanje sledi na Linuxu. Lih ogromno izbire ni, sem pa naletel na QMapshack, ki zgleda precej obetavno. Zadeva deluje na Windows, Linux in MacOS (samo 64 bitne inštalacije) in 'iz škatle' podpira OSM zemljevide. Zaenkrat nisem veliko delal s tem, takole na prvo uč zgleda dobro. Par slikic je spodaj, kaj več o sami uporabi napišem ko kaj pametnega uporabim Je pa zelo dober začetek že to, da se vmesnik brez težav prilagodi na 4K monitor, ki ga uporabljam... pri marsikakem kosu programske opreme temu ni lih tako. GPS sled je ena bicikl varianta okoli Slavnika. Sam program ima podporo za Garmin naprave, o tem napišem kaj več ko jo dejansko stestiram.
    

    

    
  • Snečer
   By Snečer
   Mogoče bo koga zanimalo

   Nizozemska firma izdeluje specialno motoristično karto Evrope, ki je kompatibilna z Garmin napravami.

   Trenutno so pokrite države Beneluxa, Avstrija, Nemčija in Švica.
   http://www.gps.nl/onroute_motorkaart_2010.html#6
   http://www.onroute.nl/page/product/motorkaart_extra_regio

   Te pa so očitno še v "delu":
   Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal (nog niet beschikbaar) <LI>Engeland en Ierland (nog niet besschikbaar)<LI>Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland (nog niet beschikbaar)

   Karta je razdeljena na 110fragmentov in skupno velika 860Mb, primerna tudi za starejše Garmin naprave, ker ni v formatu NT.


   pokritost držav v Mapsourcu

   Bistvena razlika glede na City Navigator:
   - avtomatsko iskanje najboljših motorističnih cest
   - izdelava rute na PCju ali v naprave
   - podprte vse Garmin naprave
   - preprosta uporaba

   Potrudili so se tudi že pri samem izgledu, tako da ja karta bolj pregledna kot City Navigator.

   Primer Nockalmstrasse

   motokarta


   city navigator 2011.10

   Vsaj Italijo še morajo dodati pa bo zadeva kar zanimiva za planiranje.

   V praksi še jasno nisem preizkusil, po testu na PCju je videti, da sili na motoristične ceste ob narejeni ruti, ruto naredi drugače kot City Navigator.

   Primer "iste" poti v CN in motokarti.

   in


  • tom rider
   By tom rider
   Kaj se lahko zgodi,ce imas navigacijo na motorju

   tom rider
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!