Matic2 Objavljeno Avgust 25, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2016 Živjo! Mene pa zanima, če kdo išče družbo za kakšno krajšo turo oz. bi me bil pripravljen vzet zraven kot sopotnika. Rad imam motorje - predvsem chopperje - pa vem, da bom še kar nekaj let brez izpita in motorja in bi vsaj za nekaj časa rad malo potešil to željo. Sicer sem pa star 20 let in sem iz okolice Ljubljane, vožnje na motorjih mi tudi niso tuje tako, da razna nagibanja v ovinkih ne bi bila problem . Bi pa z veseljem pokril stroške bencina... Tako, da če se najde kdo s kakšnim chopperjem ali touring motorjem, ki išče družbo za kakšno turo se priporočam. SLVR, Zivnorc, Yoghurt in 5 others 8
Popularna objava sebar Objavljeno Avgust 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 19 hours ago, Matic2 said: Živjo! Mene pa zanima, če kdo išče družbo za kakšno krajšo turo oz. bi me bil pripravljen vzet zraven kot sopotnika. Rad imam motorje - predvsem chopperje - pa vem, da bom še kar nekaj let brez izpita in motorja in bi vsaj za nekaj časa rad malo potešil to željo. Sicer sem pa star 20 let in sem iz okolice Ljubljane, vožnje na motorjih mi tudi niso tuje tako, da razna nagibanja v ovinkih ne bi bila problem . Bi pa z veseljem pokril stroške bencina... Tako, da če se najde kdo s kakšnim chopperjem ali touring motorjem, ki išče družbo za kakšno turo se priporočam. A opremo maš? Te bom jst zapeljal en popoldne na tortico. notranc, skalar36, sunnygirl in 22 others 25
Matic2 Objavljeno Avgust 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 5 hours ago, sebar said: A opremo maš? Te bom jst zapeljal en popoldne na tortico. Imam samo čelado, pa kakšno jakno bi si nekje sposodil. Če bi bil res pripravljen, pol sem za. GoBobi in Kmet2 2
Popularna objava sebar Objavljeno Avgust 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 1 hour ago, Matic2 said: Imam samo čelado, pa kakšno jakno bi si nekje sposodil. Če bi bil res pripravljen, pol sem za. No dej, zrihti to jakno pa rokavice če gre, pa mi piši sms oz. pokliči na: 040 286 005. Drug tedn sva jst pa motor v Lj tako, da lahko realiirava tole tvojo željo TOMCAT, C eagle, notranc in 12 others 15
Codeine Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 Vsa krama, ki nima veze s temo je prestavljena SEM.
solorider Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Ob 26. 8. 2016 at 18:52, sebar pravi: No dej, zrihti to jakno pa rokavice če gre, pa mi piši sms oz. pokliči na: 040 286 005. Drug tedn sva jst pa motor v Lj tako, da lahko realiirava tole tvojo željo Si ga peljal? Bmflar 1
sebar Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 (popravljeno) Nisem, mojster se do danes ni javil... Popravljeno Januar 13, 2017. Popravil sebar 3nity, sesir in solorider 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se