Skoči na vsebino

Bikers Caffe + Bikers WELCOME???


ak

Priporočene objave

Ok. Malce sem razmišljal in... Lokal je lep in je že bilo nekaj opisanega o željah in potrebah motoristov.

Z Bifom sediva, pijeva in debatirava. V tej slabi uri je mimo letelo sigurno 30 motoristov. Vem, na MS sodeluje le peščica enoslednih voznikov in tista tabla “Bikers point” je premalo, da se bi motoristi ustavljali. Teh tabel je namreč zelo veliko. Postavljene z nekim namenom ali pa tudi ne. Lokal mora dobiti neko “ motoristično dušo” nekaj, da bo pritegnilo mimovozeče, da si bodo izbrali lokal za vmesno točko. Tudi sam sem se letos peljal že 4X mimo in tablo le pogledal. Pritegniti lokalce in mimovozeče, kako? Ne vem. Nisem te stroke.

Nekaj želja je že bilo napisanih v prejšnjih postih in bi eno izpostavil. Peljem in me ujame nevihta! Kje bom vedril? Pod nadstreškom avtobusne postaje ali v lokalu pljuckal kavico? Jaz bi raje kavico in gledal nevihto ter motor pod nadstreškom. Nadstrešek nudi senco in streho.      

Dva sva zasedla mizo za štiri. Dva stola polna opreme na drugih dveh pa najine riti. Nekaj močnih obešalnikov na katerega natakneš čelado in imaš vso opremo v vidnem polju si želim v vseh moto lokalih. Zakaj? Zato, ker so gostinski stoli oblikovani tako, da jakne z ščitnikom hrbtenice ne moreš natakniti na naslonjalo. Ostalo gostje ti hodijo po jakni, ali jo snamejo iz stola z mimohodi. Pljuckat kavico z jakno in helmo v naročju pa ni užitek, če je lokal poln, da ni prostega stola za garderobo.

Še se bom oglasil, ko peljem mimo. Lokal je lep, atraktiven, okusen in podal sem le svoje osebno razmišljanje.

Pa brez zamere ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej...najlepša hvala za predloge in mnenje ravno to je namen mojih postov, da se razvije debata...

Res je, motoristi se precej peljejo tudi mimo, seveda ni za pričakovati da se bodo vsi ustavili konec koncev so na turi... Tabla je pač kot opomnik "tukaj smo in veseli vas bomo" jih je pa res precej ob cesti in večina jih je neupravičeno in to motoristi vedo zato so postali imuni na tovrstno oglaševanje. Bi naredili drugače pa nam zakonodaja preprecuje, ampak ok, varnost je prva.

Najbolj od vsega mislim, da motoriste pritegne to, da ob lokalu že stojijo motorji in se zato ustavijo. Če jim je všeč pa pridejo še naslednjič. 

Te dni bom poslal moto klubom po facebooku vabila oz. video ki je na naši spletni strani in upam, da se bo delilo in sčasoma razvedelo za nas. Vsekakor se bomo trudili da se razve.

Glede nadstreška je tako, da zaenkrat o njem ne razmišljamo, saj je prevelik zalogaj, tako finančni kot vsa soglasja in papirologija. Je pa nadstrešek na spodnji strani stavbe po celotni dolžini stavbe in nudi zavetje večji skupini motoristov, sigurno 50 če ne več, je p res da od tam motorji niso vidni.

Večji obešalnik je v lokalu, na precej vidnem mestu, tako da je "varen" in se ni za bati da bi komu kaj odnesli, tudi gostov takih nimamo, smo p razmišljali da bi kljub temu dali še zunaj enega pa neko polico za čelade...malo mamo sicer prostorske stiske.

Glede popusta...popust je za vse motoriste in znasa 10%. Ker je to na novo pri nas obstaja moznost ( sicer zelo mala) da morda natakarica na to pozabi. Res vas prosim, da v kolikor se to zgodi jo spomnite na popust. Vem da je morda nekoliko nerodno, vendar popust je in bo ostal, natakarice pa so prijazne in razumljive, domače...vprasajte tudi za turisticne flajerje, ki jih imamo, so pa sicer v lokalu na šanku in jih lahko vzamete...

Vsako mnenje dobrodošlo...:)

Hvala

Lp

FloorCaffe

 

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 leto pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!