Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)


Borutt

Priporočene objave

pred 2 minutami, Tex pravi:

:twak:;)

Matematika me heca?četudi me smo vseeno pri številki,ki je večja kot vrednost vseh osebnih vozil v Sloveniji

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Tex pravi:

138miljonov +500.000*250eu = 263miljonov ..

Drobiž...za našo vlado očitno

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 48 minutami, sesir pravi:

Saj nisem rekel!Pač vprašal nato kar si napisal skalar36...če pa se strinjaš,da je naloga policije kaanovati osebe,ki kršijo zakon...zakaj pol niso nasilneži brez dokumentov dobili kazni?

Še posebej uni ko je vrgel flašo z vlaka na policista.Če bi to naredil Slovenec bi poleg položnice bil še obtožen napada na uradno osebo!

Nekaj malega sem na hitro našel. Če si pri volji prebirati, ti lahko zaupam, da je ta solata iz več zakonov in, da obstajajo še mednarodne pogodbe in resolucije. Pa veselo branje. 

 

(1) Državni zbor Republike Slovenije na predlog Vlade Republike Slovenije sprejme resolucijo o migracijski politiki, s katero določi gospodarske, socialne in druge ukrepe ter dejavnosti, ki jih bo sprejela Republika Slovenija na tem področju, kakor tudi sodelovanje z drugimi državami in mednarodnimi organizacijami na tem področju.

(2) Vlada Republike Slovenije lahko, v skladu z resolucijo iz prejšnjega odstavka, vsako leto določi število (kvoto) dovoljenj za prebivanje v Republiki Sloveniji, ki se jih lahko izda tujcem v tekočem letu. V kvoto se ne vštejejo dovoljenja za začasno prebivanje, izdana zaradi združevanja družine, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana družinskim članom slovenskih državljanov ali državljanov EU, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana akreditiranim novinarjem, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana umetnikom, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana zaradi opravljanja raziskovalnega dela, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana zaradi visokokvalificirane zaposlitve, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana žrtvam trgovine z ljudmi, dovoljenja za začasno prebivanje, izdana žrtvam nezakonitega zaposlovanja in dovoljenja za začasno prebivanje, izdana iz drugih utemeljenih razlogov in zaradi interesa Republike Slovenije.

 

(1) Tujec mora za vstop, zapustitev in bivanje v Republiki Sloveniji imeti veljavno potno listino, razen če z zakonom ali mednarodno pogodbo ni drugače določeno.

(6) Brez veljavne potne listine se dovoli vstop tujcem, ki jih je Republika Slovenija dolžna sprejeti na podlagi mednarodne pogodbe ali v skladu s sprejetimi mednarodnimi akti.

 

(1) Mednarodna zaščita v Republiki Sloveniji pomeni status begunca in status subsidiarne zaščite.

(2) Status begunca se prizna državljanu tretje države, ki se zaradi utemeljenega strahu pred preganjanjem iz razloga pripadnosti določeni rasi ali etnični skupini, določeni veroizpovedi, narodni pripadnosti, pripadnosti posebni družbeni skupini ali političnemu prepričanju, nahaja zunaj države, katere državljan je, in ne more ali zaradi takega strahu noče uživati varstva te države, ali osebi brez državljanstva, ki se nahaja zunaj države, kjer je imela običajno prebivališče, in se zaradi utemeljenega strahu ne more ali noče vrniti v to državo, če ne obstajajo izključitveni razlogi iz prvega odstavka 31. člena tega zakona.

(3) Status subsidiarne zaščite se prizna državljanu tretje države ali osebi brez državljanstva, ki ne izpolnjuje pogojev za status begunca, če obstaja utemeljen razlog, da bi bil ob vrnitvi v izvorno državo ali državo zadnjega običajnega bivališča, če gre za osebo brez državljanstva, soočen z utemeljenim tveganjem, da utrpi resno škodo, kot jo določa 28. člen tega zakona, in če ne obstajajo izključitveni razlogi iz drugega odstavka 31. člena tega zakona.

 

(1) V primeru množičnega prihoda razseljenih oseb iz tretjih držav, zlasti če obstaja nevarnost, da azilni sistem ne bo zmogel ustrezno obravnavati povečanega števila prošenj za azil, Republika Slovenija nudi začasno zaščito v skladu s pogoji in postopki, določenimi s tem zakonom.

(2) Začasna zaščita se lahko dodeli razseljenim osebam, ki se ne morejo varno in trajno vrniti v državo ali regijo izvora zaradi vojne in njej podobnih razmer, oboroženih spopadov, okupacije ali množičnih kršitev človekovih pravic, zaradi česar je ogroženo njihovo življenje ali telo ali so žrtve sistematičnega ali splošnega kršenja človekovih pravic in temeljnih svoboščin.

 

Izgon ali vrnitev osebe v državo, kjer bi bilo ogroženo njeno življenje ali telo zaradi njene rase, vere, narodnosti, pripadnosti posebni družbeni skupini ali političnega prepričanja, ali v državo, v kateri bi bila lahko izpostavljena mučenju ali nečloveškemu in poniževalnemu ravnanju ali kazni, ni dovoljen.

 

Republika Slovenija daje začasno zatočišče pod pogoji in na način, določen s tem zakonom.

 

Če Vlada Republike Slovenije ugotovi, da so nastale v tuji državi takšne razmere, kot na primer vojna ali njej podobne razmere, okupacija, množične kršitve človekovih pravic in podobno, bo osebam, ki prihajajo iz te države, nudila začasno zatočišče.

Upoštevaje ekonomske in druge zmožnosti Republike Slovenije, razloge nacionalne varnosti, javnega reda in miru in podobno Državni zbor Republike Slovenije na predlog Vlade Republike Slovenije določi število oseb, ki jim bo Republika Slovenija nudila začasno zatočišče, ter pogoje, zaradi katerih je lahko določeno število preseženo.

 

Začasno zatočišče lahko pridobijo osebe, ki so državljani države iz prejšnjega člena tega zakona, in osebe brez državljanstva:

-        in so imele ob nastanku razmer iz prvega odstavka prejšnjega člena v taki državi stalno ali začasno prebivališče ter so zaradi njih neposredno prišle v Republiko Slovenijo,

-        ali pa so bile ob nastanku teh razmer zakonito v Republiki Sloveniji, po preteku zakonitega bivanja pa jim je vrnitev v matično državo začasno onemogočena.

Začasno zatočišče lahko pridobijo tudi osebe, ki so imele ob nastanku razmer iz prvega odstavka prejšnjega člena v tej državi stalno ali začasno prebivališče:

-        in so ožji družinski člani oseb iz prve alinee prejšnjega odstavka ter so skupaj z njimi neposredno prišle v Republiko Slovenijo,

-        ali so ožji družinski člani oseb iz druge alinee prvega odstavka tega člena ter so neposredno prišle v Republiko Slovenijo.

Za ožjega družinskega člana po tem zakonu se štejejo zakonec in mladoletni otroci in starši mladoletnih otrok. Pri mladoletnih otrocih brez staršev, se za ožjega družinskega člana šteje oseba, ki je pooblaščena da skrbi za otroka.

 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 57 minutami, sesir pravi:

Pol milijona imigrantov,večina brez papirjev!Po zakonu kazen 450eu al 250eu mislim bo borut povedu kuk je kazen...+138 miljonov,ki so priznali,da so jih že stali je skupaj vsaj pol milijarde se ti ne zdi?

Sem prilepil nekaj členov, da boš lažje računal. Kje so ? Malo višje poglej. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od kdaj je v Alžiriji vojna?Po medijih piše da naseljujejo po MB Alžirce...

Vse to sploh velja če kao begunec gre čez pet varnih držav?

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, sesir pravi:

Od kdaj je v Alžiriji vojna?

Jaz nisem nobenega Alžirca videl. Ali bi ga mogoče moral prepoznati ? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Borutt pravi:

Jaz nisem nobenega Alžirca videl. Ali bi ga mogoče moral prepoznati ? 

Hehe...dejstvo pa je,da je med temi zelo veliko imigrantov,plačancev itd in bi vsaj rešeto moralo biti!Seveda ne pisno rešeto,ker je pismenih baje samo 20%...verjetno zato večina rojenih 1.1.2000...sigurno ne ker so pedofili in si želijo v "raj" za njih

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 30 minutami, Borutt pravi:

Jaz nisem nobenega Alžirca videl. Ali bi ga mogoče moral prepoznati ? 

Navsezadnje je kao zdaj vroče zaradi alžircev kar se unga ravnatelja tiče...in očetov,ki v vojaških uniformah hodijo po svoje otroke v šolo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, Borutt pravi:

 

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol milijona ljudi. Vsakega je potrebno identificirati, mu obrazložit, kaj je zajebal, napisati kazen in izterjati denar. Tudi najmlajšim, ki še serjejo v plenice (če jih sploh majo). Se pravi, vsaj imigrant mora imeti minimalno 250€ gotovine pri sebi. To je prva predpostavka. Druga je število policistov, ki so na voljo. Uniformirancev je 5448 (http://www.policija.si/index.php/o-policiji?lang=). Recimo, da jih na mejo pošljemo polovico (kar je v celoti nerealno, sam ajd). Pa zaokrožimo na 2250. Vprašanja:

 

  • V kakem času takole obdelaš pol milijona ljudi?
  • Kaj narediš z onimi, ki nimajo za burek? Zasegaš, kar pač imajo, puliš morebitne zlate zobe?
  • Kako izterjaš kazen (prosiš/mlatiš/streljaš)?
  • Kaj narediš z ljudmi, ki čakajo v vrsti (pustiš crknit od žje/lakote/mraza/bolezni, kam namestiš, itd)?

 

No, pa veselo računanje. Sej je vse lepo in prav, dokler se gremo pravljice in pravljičarje. Stanje na terenu pa je nekaj čisto drugega. In res me zanima, kako si predstavljaš v doglednem času in razmerah prekrškovno obdelat maso ljudi, ki je enakovredna ~ 1/4 prebivalstva Slovenije. Pri tem prosim upoštevaj dejstvo, da je pri prvem valu beguncev (par deset tisoč ljudi) v celoti odpovedal komplet državni aparat, ki bi naj obvladoval take situacije (pa je bil napovedan in pričakovan) in da bi prvih ~ 24ur na meji policisti poslani tja, bili lačni in žejni v kolikor jim okoliško prebivalstvo ne bi pomagalo. Tako fino je Slovenija organizirana.

Mene to spominja na one silne milijarde, ki bi naj bile v davčnih oazah. Jih je po enim 'teorijah' ~ 75 milijard, eni pa celo o 100+ bluzijo. Medtem je letni BDP Slovenije ~ 38 milijard. To pomeni, da komplet država Slovenija na letni ravni ustvari za 38 milijard evrov vrednosti (blago, storitve). Ni tako malo podjetij na svetu, ki naredijo več prometa. Ampak našim lopovskim mojstrom je v nekaj letih menda uspelo ukrasti večkratnik tega zneska. Kako? Verjetno znajo čarati. V resnici pa tega denarja nikoli ni bilo. Zato, ker ga ta država skupaj ni sposobna ustvariti. Zato pa tudi živimo v povprečju bolj tako tako, se ni lih za hvalit.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Arzen said:

A tebi tut šef razlaga zakaj moraš kaj narediti? On reče to naredi in to je to. Vsega dreka pa tudi ne rabiš na policaja nalagat.

A si ti tud pr policiji?

Sam tole bom dodal...

Tle okol mene se policaji vozijo v službo z službenim vozilom. Dodatno pa prejemajo nadomestilo za potne stroške, oziroma povračilo storškov za prihod v službo. Po domače, kradejo državi. Država smo ljudje. Te isti policaji bodo pa mene kaznovali, ko se bom peljal malo hitreje...oziroma nobenemu škodil...kaznovan bom preden sem sploh povzročil karkoli. OK Tak je zakon. Dejmo se ga potem držat vsi.

Edina uniforma, ki je v tej državi kaj vredna je prostovoljna gasilska. Edini so, ki gredo brezpogojno pomagat ljudem, in v zameno ne zahtevajo plačila. Ne jokcajo, da jih zebe, in ne stavkajo... predvsem pa ne kradejo državi. Respekt.

Vse ostale uniforme so pa za :SSVedno se obrnejo proti ljudem-lastnemu ljudstvu. 

Policaji so pa navadni biriči pokvarjenega graščaka. Pika.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, jskrablin pravi:

Pol milijona ljudi. Vsakega je potrebno identificirati, mu obrazložit, kaj je zajebal, napisati kazen in izterjati denar. Tudi najmlajšim, ki še serjejo v plenice (če jih sploh majo). Se pravi, vsaj imigrant mora imeti minimalno 250€ gotovine pri sebi. To je prva predpostavka. Druga je število policistov, ki so na voljo. Uniformirancev je 5448 (http://www.policija.si/index.php/o-policiji?lang=). Recimo, da jih na mejo pošljemo polovico (kar je v celoti nerealno, sam ajd). Pa zaokrožimo na 2250. Vprašanja:

 

  • V kakem času takole obdelaš pol milijona ljudi?
  • Kaj narediš z onimi, ki nimajo za burek? Zasegaš, kar pač imajo, puliš morebitne zlate zobe?
  • Kako izterjaš kazen (prosiš/mlatiš/streljaš)?
  • Kaj narediš z ljudmi, ki čakajo v vrsti (pustiš crknit od žje/lakote/mraza/bolezni, kam namestiš, itd)?

 

No, pa veselo računanje. Sej je vse lepo in prav, dokler se gremo pravljice in pravljičarje. Stanje na terenu pa je nekaj čisto drugega. In res me zanima, kako si predstavljaš v doglednem času in razmerah prekrškovno obdelat maso ljudi, ki je enakovredna ~ 1/4 prebivalstva Slovenije. Pri tem prosim upoštevaj dejstvo, da je pri prvem valu beguncev (par deset tisoč ljudi) v celoti odpovedal komplet državni aparat, ki bi naj obvladoval take situacije (pa je bil napovedan in pričakovan) in da bi prvih ~ 24ur na meji policisti poslani tja, bili lačni in žejni v kolikor jim okoliško prebivalstvo ne bi pomagalo. Tako fino je Slovenija organizirana.

Mene to spominja na one silne milijarde, ki bi naj bile v davčnih oazah. Jih je po enim 'teorijah' ~ 75 milijard, eni pa celo o 100+ bluzijo. Medtem je letni BDP Slovenije ~ 38 milijard. To pomeni, da komplet država Slovenija na letni ravni ustvari za 38 milijard evrov vrednosti (blago, storitve). Ni tako malo podjetij na svetu, ki naredijo več prometa. Ampak našim lopovskim mojstrom je v nekaj letih menda uspelo ukrasti večkratnik tega zneska. Kako? Verjetno znajo čarati. V resnici pa tega denarja nikoli ni bilo. Zato, ker ga ta država skupaj ni sposobna ustvariti. Zato pa tudi živimo v povprečju bolj tako tako, se ni lih za hvalit.

Če jih preveč in ne moremo obdelat tudi v državi nimajo kaj iskati.Tu se gre za varnost po Borutovo lastnikov države....Sem jih kar nekaj videl v Dobovi...nova oblačila,iphone 6,znani so primeri ko so imeli več 100.000 eu pri sebi,nova oblačila,najdeni računi iz Grčije tri dni stari,ponujali po 500eu za šteko marboro cigaret tistim,ki so jih kao čuvali,da ne pobegnejo a so jim Videl na lastne oči kako so arentirali 4komade več kilometrov od centra.....žal pa ne poznam koga,ki bi tako zaslužil....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, skalar36 pravi:

 

Edina uniforma, ki je v tej državi kaj vredna je prostovoljna gasilska. Edini so, ki gredo brezpogojno pomagat ljudem, in v zameno ne zahtevajo plačila. Ne jokcajo, da jih zebe, in ne stavkajo... predvsem pa ne kradejo državi. Respekt.

Vse ostale uniforme so pa za :SSVedno se obrnejo proti ljudem-lastnemu ljudstvu. 

Policaji so pa navadni biriči pokvarjenega graščaka. Pika.

Še bogim gasilskim društvom niso pošteno in obljubljeno plačilo,ko so čuvali teroriste

http://www.politikis.si/?p=179174

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, skalar36 pravi:

Saj ni bilo treba 2x napisat, sem že taprvič zastopu. Sej nism P.....tregnen.:ras:

Drugač, se strinjam je treba skenslat telefone v avtih. Čim prej! Samo nisi mi pa odgovoril, a so vam šefi naročil da je treba dnar, ki je bil ob stavki izgubljen, not prnest, a  ste sami od sebe tok pridni?

Citiram enega policaja (pa ni Borutt) 

po stavki nas bodo prec poslali v luko Koper, primankljaj je potrebno not prinest :P

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 minutes ago, DAMI34 said:

 

po stavki nas bodo prec poslali v luko Koper, primankljaj je potrebno not prinest :P

 

Poznam ja. V roku službe bi...pustimo za drugič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, skalar36 pravi:

Policaji so pa navadni biriči pokvarjenega graščaka. Pika.

Ljudstvo vedno znova izvoli pokvarjenega graščaka. Dejstvo.

 

Če jih preveč in ne moremo obdelat tudi v državi nimajo kaj iskati.

In kam jih boš dal?

Popravljeno . Popravil jskrablin
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, jskrablin pravi:

 

 

In kam jih boš dal?

jaz vse kr je sranja in nezanimivega stavim v ARHIV :P

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, jskrablin pravi:

 

 

In kam jih boš dal?

Ja tam naj bodo iz kod hočejo na naše al kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, skalar36 pravi:

A si ti tud pr policiji?

Sam tole bom dodal...

Tle okol mene se policaji vozijo v službo z službenim vozilom. Dodatno pa prejemajo nadomestilo za potne stroške, oziroma povračilo storškov za prihod v službo. Po domače, kradejo državi. Država smo ljudje. Te isti policaji bodo pa mene kaznovali, ko se bom peljal malo hitreje...oziroma nobenemu škodil...kaznovan bom preden sem sploh povzročil karkoli. OK Tak je zakon. Dejmo se ga potem držat vsi.

Edina uniforma, ki je v tej državi kaj vredna je prostovoljna gasilska. Edini so, ki gredo brezpogojno pomagat ljudem, in v zameno ne zahtevajo plačila. Ne jokcajo, da jih zebe, in ne stavkajo... predvsem pa ne kradejo državi. Respekt.

Vse ostale uniforme so pa za :SSVedno se obrnejo proti ljudem-lastnemu ljudstvu. 

Policaji so pa navadni biriči pokvarjenega graščaka. Pika.

A kar s službenim vozilom se vozijo v službo in poleg tega dobijo še nadomestilo za potne stroške ? Saj veš, da moraš to dokazati, ker drugače samo nakladaš. Kako boš dokazal ? Napiši, katero je to vozilo in, če je res službeno vozilo policije, če ga uporabljajo za prihod v službo, koliko je teh policistov, kako veš, da dobijo nadomestilo za potne stroške (imaš vezo z računovodstvom ali si dobil dostop do njihovih plačilnih list), ... Ker brez tega bo tvoje pisanje nakladanje. 

Gasilci so itak dbest. Samo mi sedaj razloži, katera uniforma gre pomagati ljudem in v zameno zahteva plačilo. Ker si napisal, da edino gasilci brezpogojno pomagajo ljudem in v zameno ne zahtevajo plačilo. Torej ostale uniforme pomagajo ljudem in v zameno zahtevajo plačilo. Katere so te uniforme in, kateri so ti primeri pomoči ljudem za plačilo ? 

Vse ostale uniforme se obrnejo proti ljudem ? Daj, zbudi se in spusti mamo za roko. Takšne neumnosti pišeš, da kar ni za verjeti. Ti moram še enkrat navesti naloge policije ? In med temi nalogami je tudi varovanje življenja in premoženja ter varovanje javnega reda. Se ti zdi, da je vse tisto razbijanje, ki ga ljudje prakticirajo med nekimi kao vstajami normalno ? K tebi naj pridejo in naj ti vse razbijejo, če ti je to všeč. In policisti bodo samo gledali, ker se, po tvoje, naj ne bi obrnili proti ljudem. 

Primi raje karjolo v roke, ker te tvoje neumnosti so zaradi preveč časa, katerega imaš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 54 minutami, sesir pravi:

Če jih preveč in ne moremo obdelat tudi v državi nimajo kaj iskati.Tu se gre za varnost po Borutovo lastnikov države....Sem jih kar nekaj videl v Dobovi...nova oblačila,iphone 6,znani so primeri ko so imeli več 100.000 eu pri sebi,nova oblačila,najdeni računi iz Grčije tri dni stari,ponujali po 500eu za šteko marboro cigaret tistim,ki so jih kao čuvali,da ne pobegnejo a so jim Videl na lastne oči kako so arentirali 4komade več kilometrov od centra.....žal pa ne poznam koga,ki bi tako zaslužil....

Sem bil v Dobovi in lahko napišem, da nakladaš. 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 42 minutami, Borutt pravi:

Sem bil v Dobovi in lahko napišem, da nakladaš. 

Res?Si bil na železniški postaji ko je dobil flašo v glavo policist?

Si videl kolono,ki je hodila po nasipu?

No o tej koloni govorim!

Si videl od železniške postaje v Dobovi do Brežic smeti in svinjarijo po progi za tem ko so drhal odpeljali?

Si bil v Dobovi,ko so noreli v centru,ker so cerkveni zvonovi zvonili za eno punčko?

Si videl kako je župnik še osvetlitev okoli cerkve zmanjšal?

Si videl vso hrano kako je ležala po tleh?

Celo datumsko lahko pogledam kdaj so po tej punčki spet zvonili zvonovi saj so takrat za mojega prijatelja...

Samo arentacijo teh 4 sem na lastne oči gledal vsaj pol ure...helihopter pa vso okolico osvetljeval...zadržal do prihoda policistov jih je moj prijatelj in on je poklical policijo!

 

Ne bom pa pisal reči,ki so jih povedali policisti osebno!Razen kar sem omenil račun...

Popravljeno . Popravil sesir
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 1/20/2017 at 1:47 PM, Borutt said:

Ti bom še enkrat napisal; v policiji je več različnih služb, katere so zadolžene za različna področja. In jaz nisem zadolžen za reševanje gospodarskega kriminala, kot ni kriminalist zadolžen za reševanje prometnih nesreč. 

Bo dovolj razumljivo ?

Saj vem, da ti odgovor ne bo všeč. Ampak, tako je. 

Zanimivo, kako ti pristojnosti nihajo sem ter tja. Kar naenkrat si pristojen za komentiranje vsega. Zate bom pa uporabil kar tvoj odgovor.

On 1/21/2017 at 11:15 AM, Borutt said:

Saj nisem mislil, da boš razumel. Spet. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!