Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   Ma mislim, da je kar dobro pojasnil variabilno krmiljenje ventilov. In če te ne moti, roko na srce, pri 1250ccm te res ne sme, da je vžig samo 2x optimalen (poglej posnetek na 7.15), pa da mal niha sama krivulja konji/navor (itak da jih je stalno preveč) je čisto jasno in logično pojasnil. Z marsičem kar je povedal se strinjam. Tudi sama elektronska enota v agregatu ni ravno smiselno postavljena. Ampak ajd, to so detajli. In da se strinjam z njim, najbulši moped bi moral imeti najbulšo rešitev CVVT krmiljenje ventilov. Zakaj, ker je narbulši Pa ne se tok sekirat, če je al ni strokovnjak. Predlagam, da pogledaš kup videoposnetkov (tudi H2sx je vmes) boš mogoče spoznal, da marsikje dobro razmišlja, utemeljuje in dokazuje. In če že komentiram tipa (v ozadju je cela firma FortNine), ki je videoposnetek, sem do sedaj spoznal, da marsikaj dobro ocenijo, da veliko vedo o motorjih, opremi, tehniki vožnje itd..in da nikjer (ga še ni mopeda na njivi strani) ne hvalijo samo. Prispevki so dokaj uravnoteženi. Greva dalje: 1250gs večkrat zelo pohvali vmes, v bistvu ga v glavnem samo hvali...dokler ne izreče tiste magične besede, ki zabolijo...da so nekateri japonci imeli variabilno krmiljenje že koncem 80ih leti. DA laže? Verjetno pa zaboli, ko ti na koncu naloži "verdict". Ampak veš, ocena je pač ocena, k sreči jo kdo upošteva, drugi pa kupujejo po drugačnih kriterijih. ps. 15tisoč thumb up ma video, pa 319 thumb down. Rabiš še kako pojasnilo?  ter 1900in več komentarjev. Pa ne se bat, vse kar je omenil in skritiziral, ti nikol ne boš rabil.    
  • RobiRoberto
   Ko sem mojo mamo nahranil s popoldansko malico  ,sem šel v delavnico še enkrat preverit če sem kje spregledal moj pogrešan polnilni "kabel" za polnjenje sprejemniških celice, vendar "kabla" seveda zopet nisem našel  , zato pa sem zagledal eno "škatlo" (za nekdanje računalniške diskete največjega formata), za katero se mi je zdelo, da še nisem preveril njene vsebine, in jutri bo polnilni "kabel" narejen, brez da bi mi bilo treba spajkati = Ju Hu Hu ...          
  • Snečer
   meja je zarisana precej točno, +- par m  , ponekod gre preko objektov  
  • ftp
   Pri našemu psu, se ne bi okužil, četudi bi bila kontaminirana dlaka. Če bi pa ga po kakšnem naklučju pobožal, bi bila Corona zadnja stvar, ki bi te skrbela. 
  • Quest
   Šmarnica https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=993620994357364&id=100011284185170&d=null&vh=i  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!