Jump to content

Honda XL650V Transalp

5ERR

Recommended Posts

Naslednje...

V prostem teku dela samo sprednji cilinder. Nad 2000 pa oba. Med vožnjo se čuti ko speljem gre po enemu, na obratih pa po obeh. 

Kaj ji dogaja?????

Živjo

Zdele sem pri njej in uplinjača gresta ven da očistim.

A je to težaven projekt?

Vijakov za zrak se nebi dotikal ker nočem da lavfa vsak drugače.

Sčistim samo dize, šalčko..

• 10 months later...

Pozdravljeni lastniki transalp 650. Ko se spustim po klancu brez "gasa" mi pod 2500 obratov začne pokat iz avspuha. Se to tudi vam dogaja? Na videz se mi zdi avspuh originalen in nedotaknjen...

Hvala za odgovore.

• 7 months later...
  • 5 months later...
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...

@IF7 Zanima me katero krmilo si vzel. Širina? Ter ali si dal poviške, ter koliko. Če lahko malo bolj v detajle opišeš. Originalno krmilo ima precej "višinske razlike" zato me zanima.

4 minutes ago, skalar36 said:

@IF7 Zanima me katero krmilo si vzel. Širina? Ter ali si dal poviške, ter koliko. Če lahko malo bolj v detajle opišeš. Originalno krmilo ima precej "višinske razlike" zato me zanima.

Krmilo sem zamenjal ker ima originalno prevelik kot zasuka ročk nazaj in ker sem želel malce širše krmilo. Ker je novo krmilo "nižje" sem uporabil še poviške, ter s tem dosegel željen položaj. Pri montaži mi bilo težav, vsi kabli in zajle so bili ustrezno dolgi.

Krmilo je Raximo Tour H'Bar, široko 81 cm, nabavljeno pri Louisu (https://www.louis.eu/artikel/raximo-h-bar-alum-tour-width-810mm-22mm-type-approved-fuer-honda-xl-650-v-transalp/10039825?list=14f549fd9ff9009a6fa77b89eac713e5&filter_bike_id=0963&filter_article_number=10039825),

Poviški so LSL 35 mm, nabavljeni pri Louisu (https://www.louis.eu/artikel/lsl-riseup-clamps-with-vta-set/10029954?list=31bd57e9fed6dc7057b0b8439cc06783&filter_article_number=10029959)

• Like 2
  • Thanks 1