Skoči na vsebino

Kriptovalute


Priporočene objave

pred 12 minutami, DAMI34 pravi:

Čeprav, če bi mel kojne, bi si pa že zdavnaj postavil limit navzgor in ko bi, če bi doseglo to cifro definitivno prodal. Pa čeprav bi vse kazalo, da bo čez kak teden 10x narastla še cena.

Fak, ne bi. Verjemi, nebi. Sem bil na tem. (nesam jest) Ko ti naložba zraste v enem tednu x11... fak, kaj to pohlep dela... Misliš si... kaj pa če gre še mal gor... to si pijan od "bogastva. Zase sem mislil, da sm trden kot hrast... ma ku***, kot mehka lipa. :P 

BTC ni mrtev, ah kje pa. Veliko kryptovalut bo pa umrlo, ker so sam nateg. Še vedno mislim, da čez 4-5 let cena doseže 100k.

Kupovat ga bom pa začel ko pade na 1999 in nižje.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 54 minutami, Rossi pravi:

Dobr ugibas, jst pa gruntam da bi prodal pa vsaj neki mel od tega, k tole bo slo gor sam se ob sv. Nikoli ?

Zdaj, ko si - smo globoko v rdečih števikah je oslarija prodat. Če bo šla naložba v ku..c bom malo izgubil v primerjavi do danes. Če pa bo zraslo se bi pa obesil, da sem prodal.  Pravi playerji zdaj kopujejo in ne prodajajo. No! Vsaj tako se mi zdi :naughty:

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro se ti zdi...čeprav...bo še šlo navzdol....

In edino resno vprašanje, ki sta ga načela Dami in Skalar...KDAJ je tisti trenutek, ko moraš imet glavo na mestu in rečt...."to je to...zdaj izstopim in pozabim"...jaz zase vem, da verjetno nikoli več. Mislim, da bom sicer glavnino potegnil vem...nek portfelj pa bo vedno ostal...ker jebi ga....ko bo spet explodiralo je fajn če si poleg. Ali pa pustiš potomcem...

Saj poznate tisto, ko pod deskami v starih bajtah svojih dedkov, vnuki našli delnice Boinga in podobno...ki v času starih staršev niso bili nič drugega kot nek papir s številkami in "praznimi obljubami"...

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Rossi pravi:

Dobr ugibas, jst pa gruntam da bi prodal pa vsaj neki mel od tega, k tole bo slo gor sam se ob sv. Nikoli ?

Moj nasvet. Če lahko živiš in preživiš brez vložka, ki si ga dal v kripto...NE PRODAJAJ.

Če plastično opišem...do sedaj je bilo obdobje testiranj in prostih treningov..., sledi obdobje kvalifikacij....pravo prvenstvo pa komaj prihaja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda bi bilo izstopit. Krypto se je komaj začel... sicer se še ne ve točno, kaj bi počeli z to tehnologijo, ker je še tako nova. Nekaj uporabnih stvari je že. Glavnina pa šele prihaja. Je pa še ena zelo pomembna stvar. Ne gledat v preteklost, kaj smo narobe naredili...glejmo v prihodnost in to poskusimo popravit...

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, Rossi pravi:

Mah ja. Sm cisti primer onega 'od junaka do bedaka' ? Grem do konca, kar bo bo, v najslabsem primeru bo pac en avto su v maloro. 

Če te kaj tolaži....jaz sem letos vstopil...s trgovanjem povečal maso kovancev za enega dobrega polota in z parkiranjem enega polota izgubil (po vrednosti)...ampak povečana masa kovancev pa je ostala. Ampak grem do konca....takšnega ali drugačnega, ker živim enako kot prej. In če izgubim še svoj osnovni finančni vložek...bom pač živel kot prej. Sem pa prepričan v obratni (pozitivni) scenarij. Edino kar me hebe je, da še ne znam določit časovnice pozitivnega razpleta. Računam pa med 3-5 let.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro vam gre če vam hodi za en avto viška denarja. 

Jst sm tisto kar sem lahko vložil v oldtajmerja in čas bo pokazal, če ne drugo lahkk računam na višjo ceno železa v prihodnosti ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bif: isto. To je bil visek, ki lahko gre. Sicer bi vceraj prodal in kupil ko bo nizje. Ker ocitno bo se padalo.

 

Smasher: ah, danes novega dobim (avto)... BTC projekt pa ostaja, hehe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, The Lakl pravi:

Pravi playerji zdaj kopujejo in ne prodajajo.

Prej čakajo na resen padec. Pod jurja. Sam vprašanje a pol zadeva sploh še pride nazaj :P

Takole resno ... gospodarstvo se je začelo ohlajati. Kanada je na željo ZDA aretirala eno glavnih šefic v Huawei (ki je obenem hčer ustanovitelja firme), Trump in kup podobnih mandeljcev se gre neko anti globalizacijo. S tem ubijajo lokalno pa netijo trgovske vojne z drugimi ekonomijami (al pa probajo razbit EU ker hočejo lokalne šerife igrat neomejeno). Naslednje leto enkrat bo sledila konkretna korekcija trga in z malo 'sreče' solidna recesija.. Se bo poznalo tudi na kripto sceni. Me zanima pri kakšni vrednosti BTC se ne splača več mining... in kaj se bo zgodilo potem.

Po drugi strani pa ustaljen biznis ne čaka. AWS ponuja ledger in blockchain tehnologije -  https://aws.amazon.com/qldb/ in https://aws.amazon.com/partners/blockchain/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Misliš pod jurja? Jesz bi reku tam okol 1500 usd. Bomo vidl.

Drugač je pa kriza na vidiku. Slabo kaže. Tud delniški trgi so slabi. Po teoriji Eliotovih valov pomoje smo na točbi B gremo pa v točko C. Točka 5 je bila 2007. A-2008\2009.

 

 

 CRezultat iskanja slik za elliott wave

 

Drugač pa BTC  je revolucija. To kar prinaša, oziroma omogoča...

Je pa grožnja trenutni monetarni ureditvi. Upam da ga ne doleti ista usoda kot "Tesla towers". Elite si ne želijijo blaginja za "male ljudi".

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole z novo gospodarsko krizo tudi mene malce skrbi, kaj se bo zgodilo s kripto? Najbrž se bo vseskupaj še bolj zavleklo (mislim rast). 

Kar se  pa trenutnih cen tiče, pa noben ne ve točno kam bo šlo vseskupaj. Mal tele vlogerje na yt, k iščejo neke supporte pa resistance line in špekulirajo, kam bi lahko šlo. Potem pa enim se posreči drugim pa ne :) Vsekakor pa mislim, da čimveč informacij nikomur ne škodi. Se mi zdi pa dost možen scenarij, da pade pod 3000$ in potem par mesecev miruje na isti točki (okej, +/- par procentov) in potem šele začne z rastjo. Če ne bo res kakšna kriza usekala prehitro.

Ampak to je samo moje mnenje (btw tudi v tej temi, sem "napovedal",da bo BTC konec leta okol 40 000$,pa poglejte kje je zdej :D ). 

Vem samo, da bom še malo počakal in potem začnem z nakupi.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo gospodarska kriza, bodo v štartu tudi krypto trpele. Kasneje se zna zgoditi, da krypto lepo zraste. Odvisno tudi kakšna bo kriza. Trenutno po državah kjer že "hara" je fiat na udaru. Če bo inflacija fiata, potem lahko krypto lepo drži vrednost, ker bodo ljudje iskali načine kam preusmerit denar, da ne zgubi na vrednosti... (Venezuela je bila tak primer)plemenite kovine, ter krypto se ni toliko napihnil, kot delnice, ali nepremičnine. IMHO.

Randy. "realcrypto" (YT) je že decembra lani napovedal, da bo letos BTC padel na cca 2800. Je napovedal NEO, da bo enomestna št.

Se ga splača gledat. Tip obvlada TA.

Popravljeno . Popravil skalar36
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo mnenje z nekaj dejstvi....bomo videli...

BITCOIN
Ponoči e ob novici, da bo ETF preložen na konec Februarja, prebil zelo pomembno trend linijo. Trenutna cena je 3367 USD in kmalu lahko pričakujemo, da pride do glavne podporne linije tega padca pri 3.100-2.900 USD. Pri trenutni ceni sicer obstaja podpora ampak je šibka. Zaradi tega razloga lahko pričakujemo dodatni padec v zelo kratkem času.
Od tam se zna odbiti navzgor,  v vsakem primeru pa lahko pričakujemo, da se padanje tam zaustavi, saj se natančno pri 3106 USD nahaja 1.0. po fib. trend. Ko bomo pri tej coni bomo lahko na podlagi morebitnega odboja predvideli, kaj se bo zatem dogodilo. 
Možni scenariji so naslednji:
1.  Da se zadrži pri ceni okoli 3000 USD in se giblje vodoravno  - V tem primeru bo sledil še en padec.
2.  Da se odbije nazaj do trend linije, ki jo je ponoči presekal. Ta trend linija bo namreč predstavljala velik odpor. 
3.  Da se odbije nazaj preko trend linije. V tem primeru bomo priča rasti v višini 40% ali več in sicer do cene 4.400 USD. 
V vsakem primeru je sedaj najbolje počakati in spremljati kaj se bo dogodilo.
https://www.coinigy.com/s/i/5c0a4477191d5/
Bi pa želel opozoriti na še eno stvar. Poglejmo kaj se je v bližnji preteklosti dogajalo z Bitcoinom.
•  12.9.2017 je Jamie Dimon (JP Morgan) objavil, da je Bitcoin prevara. Rezultat te objave je bil padec cene BTC za 25%
•  Januar 2018 je George Soros dejal, da je BTC balon, ki bo počil.  Cena je padla za 44%
•  7.2.2018 je Goldman Sachs dejal, da bo cena kripto valut prišla na nulo. Rezultat je bil 27% padec.
Vsi so v preteklosti trdili, da je trg kripto valut ne bo preživel , istočasno pa so  takoj zatem pojavili kot največji kupci  BTC.
Poglejmo sedaj namesto tega kaj govorijo, kaj počnejo?
Npr. Goldman Sachs izdeluje platformo za nakup Bitcoinov v katero je vložil 400 mio USD, JP Morgan se je kmalu po objavi  pojavil, kot največji kupec BTC in tudi danes lahko pri mnogih, ki projecirajo negativne novice ugotovimo, da po drugi strani investirajo enormne zneske v samo block chain tehnologijo in BTC. Npr:
•  Marc Lasry – lastnik Avenue Group
•  Horowitz – Zgodnji investitor v AirBNB, Skype, Facebook, Coinbase..
•  Wellington Capital 
•  Goldman Sachs  z David Solomonom na čelu
•  In še mnogi drugi.
Če povzamem: Dogaja se velika manipulacija z ogromno negativnimi novicami, ki želijo male vlagatelje iztisniti iz trga z namenom, da bodo lahko veliki kupili digitalne valute po najnižji ceni kot jo lahko. Istočasno pa ti veliki igralci, tako kot v preteklosti , tudi sedaj veliko investirajo v samo tehnologijo.  Novica  o preložitvi ETF je za male vlagatelje oziroma za mase, za katere želijo, da spravijo ceno BTC še nižje in sicer  z namenom, da bodo veliki prišli do čim nižje cene. 
V ozadju se veliko dogaja in prepričan sem, da se ne bi dogajalo v kolikor bi res vse bilo tako črno, kot želijo predstaviti. 
Sedaj je potrebno biti močan, potrpežljiv in pameten. Kmalu se bo vse skupaj obrnilo v popolnoma drugo smer.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@BIF nimam pojma o kojnih in blockchain tehnologiji, sam mal spremljam gibanje tečajev. Dnevni obseg poslov z bitcoini presega 10% celotne količine bitcoinov. Če bi res veliki iztiskali male potem bi jim to uspelo v dobrem tednu ali dveh. Meni to zgleda bolj kot špekuliranje velikih igralcev, ki izkoriščajo nihanje tečaja (in ga tudi povzročajo) za stalno kovanje dobička s kupovanjem po nižji in prodajanjem po višji ceni. In kadaj je premalo naivne raje, ki prinaša svež denar potem tečaj pada, dokler se ne poveča dotok svežega denarja.

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah zadeva je precej kompleksna. Blockchain ali ceriženje blokov je ene vrste tehnološke platforme za razvoj aplikacij. V sedanji fazi je to podobno kot je v svojem začetku izgledal internet. Torej je vse skupaj še v povojih ob tem, da hitrosti razvoja tukaj ne gre primerjati, ker danes tehnologija skače skokovito. Kojni (kovanci...ali kakor hočeš), pa so recimo neke vrednostnice samih platform oz. aplikacij.

Ampak to zdaj (še) ni tako pomembno. Smo v porodni fazi, ko je zadeva še precej nepoznana (širši javnosti), sami razvijalci aplikacij pa se še iščejo in formirajo na trgu. Čas bo prinesel uporabne vrednosti posamznih aplikacij, ki jih danes poznamo pod imeni npr. Facebook, Google, Instagram...le, da bodo takrat bazirale takšne aplikacije na drugačni (boljši) tehnološki platformi. V obdobju ko se je pojavljal internet večina 8z mano vred) ni vedela kaj to je...zanimale so nas kakšne igrice (online)...to je bilo fantastično (Doom recimo sem preigraval cele noči s prijateljem v sosednji ulici)...potem smo pošiljali elektronsko pošto...vaaauu...itd. V tisti zgodnji fazi so se pa seveda malce bolj stran od oči nezainteresirane laične javnosti že tvorili konglomerati tipa Google, Yahoo itd, ki so začeli ponujati svoje aplikacije na trgu...zraven so se priklopili Microsoft, Apple...da ne naštevam... Vsi ti zgodnji "igralci na tem trgu...imajo danes pač neko vrednost...eni večjo eni manjšo...vsekakor pa gledano iz finančnega aspekta ogromno.

No blockchainu tudi pravijo internet nove generacije...aplikacije pa se danes skrivajo za imeni raznih kovancev. Kaj se bo iz katerega kovanca razvilo je seveda skoraj nemogoče napovedati. Mi ki recimo kupujemo določene kovance, smo t.i. zgodnji investitiorji. Zeloooo rizični vložki, ki pa na dolgi rok (ob morebitni pravilni izbiri kovanca) pomenijo tudi velike dobičke. ...Predstavljaj si, da si vložil v Apple, ko je Jobs še v garaži švasal svoje prve produkte in je bil Apple malodane nič vreden...

In ker se ve, da svet vodijo korporacije in ne vlade, sedaj te korporacije formirajo svoje pozicije. Ti mogotci si mirno privoščijo nekaj milijard premetavati sem ter tja in z lahkoto vplivajo na tako krhek trg kot so v tem trenutku kriptovalute.

Bitcoin je tukaj velik igralec, ker je bil pač prvi...v bistvu je svetu pokazal "kak to gre"...nekateri so hitro prepoznali potencial in si v takratni fazi nabasali velike količine kovancev, ki so bili napram danes smešno poceni...BTC recimo je bil po 2 centa in podobno. Danes BTC dejansko nima neke uporabne vrednosti, velja pa kot neka obračunska osnova in bo v prenesenem pomenu v prihodnjosti imel podobno vlogo kot zlato v razmeju do fiat-a. Kar se trenutno dogaja je to, da  eden večjih lastnikov količin BTC-ja, le te prodaja in kupuje svojo ustanovljeno valuto BitCoinCash SV (ozadje je bolj kompeksno)...masovna prodaja BTC-ja seveda izzove paniko in veliko malih vlagateljev (ki pa slabše poznajo ali pa se za ozadje sploh ne zanimajo) panično prodaja svoje kovance. Jasno da gre za neke vrste manipulacijo, kar se odraža na rdečih grafih ker je trg še mlad in majhen.

Česar se po večini ljudje ne sprašujejo, je pa zelo pomembno...."ti, ki panično prodajajo kovance....KDO pa jih kupuje???...ker če prodaš mora nekdo kupit....in ta NEKDO ZELOOOO dobro ve kaj in zakaj kupuje...ima, denar, čas, živce in predvsem natančno ve kaj bo s tem počel. In tem, ki kupujejo ni v interesu, da bi si recimo midva lastila neke količine kovancev...njihov interes je, da naju iz te igre iztisnejo in zato so pripravljeni narediti vse...v tej fazi tudi izgube.

Če skrajšam...ja to je zelooo zanimiv finančni potencial za investitorje. Je pa še nereguliran, je prost in kot takšen prinaša veliko manipulacij, velikooo rizika...a po drugi starni tudi veliko potenciala.

Zato je odločitev kaj bo počel s svojim vložkom, če sploh, stvar vsakega posameznika.

Popravljeno . Popravil BIF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot sem napisal, če bi šlo za iztiskanje malih igralcec bi se to glede na promet zgodilo zelo hitro pa temu ni tako. V enem mesecu imaš z Bitcoini prometa za trikratno celotno vrednost Bitcoinov. Torej veliki playerji kupujejo a tudi prodajajo.  Tudi mi ni jasno, da bi šel denar iz Bitcoinov v Bitcoin Cash, saj je ravno slednji doživel največji upad vrednosti, s cca 4.000 USD pred letom na današnjih dobrih 100 USD.

Popravljeno . Popravil Frenk 67
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

15 hours ago, skalar36 said:

Če bo gospodarska kriza, bodo v štartu tudi krypto trpele. Kasneje se zna zgoditi, da krypto lepo zraste....

Ne, če bo. Ko bo kriza. Zadnjič sem prebral, da boljše situacije, kot je bila ta s BCH forkom in merjenjem lulčkov med ekipami (kaj naredi človeška neumnost s kombinacijo neumnega ega), ne bi moglo bit za "big playerje", ki jih omenja BIF. Toliko želijo stresti crypto sceno, da bodo spet in samo oni določali ceno za top 5 kovancev, ker ne želijo, da je vsakemu dostopno in v uporabo v takšnih količinah, kot je bilo to do sedaj. To pa dela pohlep.

Jst se samo ob takih dogodkih sprašujem kako lahko ljudje dovolimo samemu sebi, da uničimo nekaj letne ideje in trud, da se podre v nekaj dneh samo zato, da nekomu nekaj dokažemo, ker ni naredil po naše. Škoda se bo popravljala nekaj let. In sedaj so prišli spet na svoj račun tisti:"a sem ti rekel, da je to balon, ki bo počil" ali pa "to je piramidni sistem". Matkurba lega!

P.S. BIF, lepo te je brati

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato sem v oklepaju napisal da je zadeva bolj kompleksna. Bitcoin cah se je cepil (doživel je fork...v kripto žargonu). Razdelil se je na Bitcoin Cash ABC in Bitcoin Cash SV (Satoshi vision), ker sta se ustanovitelja skregala. Sedaj se bije bitka za obstoj na trgu teh dveh na novo nastalih kovancev. No in eden od lastnikov prodaja Bitcoine in jih pretaplja v Bitcoin Cash SV (kar se vidi na grafu rasti Bitcoin Casha SV)...ampak tukaj gre samo za pretakanje denarja. Moraš pa tudi vedeti, da se veliko prometa z BTC dogaja tudi izven menjalnic. Mi spremljamo samo dogajanje na menjalnicah zato je slika precej popačena. Največji posli se odvijajo z BTC izven menjalnic.

Seveda pa so menjalnice priročno sredstvo, kjer manj seznanjene vlagatelje z dnevnim swinganjem izžemajo. Zato tisti, ki razmišljajo(mo) dolgoročno, sedaj ne prodajamo...kdor ima vizijo in še kaj sredstev na razpolago kupuje. Ampak to smo mi malčki in se naši nakupi praktično ne poznajo. Vsake toliko pa se mnogi tudi prestrašijo in panično prodajajo...in potem dobiš nihanja.

Ma je tukaj kar veliko dogajanja, ki ga moraš intenzivno spremljat in razumet, če hočeš vsaj približno razumet kaj se dogaja.

Jaz zase menim, da se mi vsaj približno sanja...da bi pa vse vedel pa daleč od tega....mogoče 5-10% mi je jasno.

Je pa zanimivo...:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Frenk 67 pravi:

 Tudi mi ni jasno, da bi šel denar iz Bitcoinov v Bitcoin Cash, saj je ravno slednji doživel največji upad vrednosti, s cca 4.000 USD pred letom na današnjih dobrih 100 USD.

To še komentiram in zaključim... Tudi BTC je padel iz 20.000 na 3.500, pa Ripple iz 4 usd na 0,28 in še in še. Upadel je celotni trg. Veliko kovancev je izginilo....Iz mislim da okrog 700 milijard (okvirno) na današnjih 110... Ampak to je je promet na menjalnicah...to je zelo pomembno. In nihanja se dogajajo že veliko let. Saj BTC ni skočil iz 2 centov na 20.000....nekaj let je šlo gor in dol. Kripto ni od lani. In mi vidimo samo to. Ampak, da je upadel trg na menjalnicah še ne pomeni, da se masa kovancev ne kopiči drugje....njih vrednost bo skozi leta naraščala (ko se bodo big-playerji tako odločili), ko nam bodo ponudili aplikacijo, ki jo bomo uporabljali, ovrednotili pa jo bodo z posamezno kripto valuto,(upam da ne verjameš da je internet zastonj) ki jo bodo ponudili na menjalnicah...za pravo ceno seveda. In če boš imel takrat recimo nekaj kovančkov, ki si jih kupil danes, ko je cena nizka in se nisi usral ter jih panično prodal, ker si pač sanjač kot jaz in imaš kakšen kos fiata na strani....bi znalo bit zanimivo.

Pa še to je treba razumet...zato toliko prometa z BTC. Zelo malo kripto valut lahko kupiš z fiatom...(mogoče 3-4)..Vse ostalose kupuje in prodaja večinoma z BTC...SE pravi najprej kupiš BTC z fiatom, šele potem se lahko greš nakupov drugih valut...zato z BTC veliko prometa. In če hočeš prodat kakšno valuto...spet nazaj v BTC in od tam v fiat ali nakup druge valute. Če ni parov med valutami je vmes vedno BTC. Zato je BTC velik igralec.

Popravljeno . Popravil BIF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Občasno dobim kakšno mnenje od "poznavalcev". Ga delim z vami...če nič drugega za preganjanje dolgčasa.

 

BITCOIN

Včerajšnje dno je bilo doseženo pri ceni 3206 USD in od tam se je sunkovito obrnil navzgor. Povzpel se je natančno do odporne trend linije, ki jo je nedolgo nazaj prebil. 

V tem trenutku lahko ugotovimo, da se nahaja v simetričnem trikotniku. Ta vzorec je nevtralen in katerokoli stran tega trikotnika bo prebil, bo to pomenilo njegovo smer. 

Sedaj si pa pobliže poglejmo oba možna scenarija.

NAVZGOR: Priti mora nad ceno 3460USD in zatem nad 3500 USD.  

Če to ceno prebije se bo srečal s podporno linijo, ki je zelo močna in včeraj se je kot rečeno od nje odbil nazaj. Ta se na današnji dan nahaja pri ceni okoli 3500 USD. Če mu uspe to vrednost prebiti, lahko pričakujemo dvig cene do 3900-4000 USD.

NAVZDOL: Ne sme pasti pod 3360 USD. 

Če pade pod to vrednost bomo priča padcu, ki se zna zaključiti v coni med 2900-3150 USD. Ta cona predstavlja zelo močno podporo in pri njej se bo zagotovo ustavil, saj je zelo malo verjetno, da bi zdrvel skozi njo. 

https://www.coinigy.com/s/i/5c0ba67dec82a/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!