Jump to content
 • Sign Up
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • apirko
   Tole sem vtisnil. Pa sel tankat in nardil krasnih 7km. Nasmesek skoraj okoli glave... 😁
  • apirko
   Začetek zna bit podobn kot je bil z Bautisto na Ducetu. Redding bo sigurn trn v peti Rei. HRC z Bautisto in Haslamom ne bo svoh. BMW zna tudi se kako rect... vsekakor bo napet boj in upam da bodo dirke tako zanimive, kot so bile v 2019. V RIminiju pa naj zeleni zmagajo, da se bomo na tribunah lahko drli "Grande Johnny" 😀   A zdaj kr stave pobiramo? Ajde,  ker furamo, bomo nealkoholno... cedevita za Johnnya 😉
  • LunaticFringe
   Luigi Termignoni, mož, ki je dal glas Ducatiju, je žal preminil. 
  • twom
   Pred kratikim sem opazoval par sredi tridesetih let. Bila sta pomirjena drug z drugim. Nekaj česar dandanes v tem ponorelem svetu ne vidiš več.
  • sergini
   @thumper če imaš ti dva taka avta, ne pomeni, da jih ima vsak. Torej tudi ti ne posplošuj . Moj zapis je bil v malo drugačnem tonu napisan, kot si ga mogoče ti prebral. Vsedi se na en betoski teglc ali pa kak drug robnik za ene pol ure na kakšni vpadnici v Lj, pa boš vedel o kakšnem voznem parku govorim. Važno, da se vidi navzven dober avto, pa tudi če delam za minimalca in sendviče natepavam cele dni. V službi bi pa naredil par objav na fb, insta in še kam, efektivnega dela pa kolikor malo se da.  Folk je v bedu, ampak rajš joče v novem avtu na lizing ali pa fafing. Vsak dan sem imel opravka kr z nekaj različnega folka, na eno roko lahko preštejem koliko jih NE jamra kolk je vse v _____________. Naredi se nič za boljši jutri.  Grem rajš s koLJesom k ljubici študentki, kot pa z mečko v bedno službo.... Drugi odstavek mi je pa zelo všeč. Tudi sam sem bil paradni konj v moji službi in sem opozarjal šefovstvo, da ne morem jesti istega krme kot tisti, ki postopajo po hlevu, samo serjejo in so tam zato, da odštevajo dneve do plače. V trenutku, ko sem šel, se je sodelavcu urna dvignila zaradi strahu (ker sem še dva potegnil za sabo nehote), da ga bodo izgubili. Skoraj po letu še vedno iščejo slab približek. Kot si rekel, kretenizem prve vrste.  Pa, da ne posmetimo te teme s slabim odnosom do delavcev in delodajalcev.... Kako kaj migranti, ki ste jih posvojili (to ne leti nate Thumper)? So se že navadili na naših šeg? Grejo ob nedeljah na mašo? Gledajo skozi okno, kaj soseda počne? So se ga kaj nabutali za martinovo in maltretirali vse okrog sebe? Že razmišljajo o samomoru?
 • Similar Content

  • Roman AT
   By Roman AT
   2. Srečanje Lastnic in lastnikov Africa Twin motorjev, 25.05.2019 v Slovenski Bistrici.
    

  • gtgs
   By gtgs
   Še nikjer nisem zasledil te teme, če pa slučajno že kje obstaja, prosim moderatorja, da jo pravilno umesti.
   Včerajšnja popoldanska vožnja se je malo zavlekla ...   Ne hodi v gozd brez motorke!    
  • BIF
   By BIF
   Fantje na dveh kolesih to že obvladajo. Čas je, da še "traktoristi" poizkusimo....
   http://www.goeasttour.com/
  • marins
   By marins
   Zdravo,
    
   kot sem že prebiral forum, se na žalost strinjam z vsem napisanim glede "ne"kvalitete kitajskih ATV-jev.
    
   Kupil sem kitajski ATV 50ccm s centrifugalno sklopko (beri: zadeva je nova - manj kot 1 mesec star), na žalost se pa sine bolj malo vozi zaradi nenehno strgane vzmeti v sklopki.
    
   Iz servisa mi nenehno pošiljajo nove vzmeti, vendar se po cca. 15min. vožnje le-ta strga. Ker sem že malo obupal nad zadevo, tamal si pa zelo želi obdržati štirikolesnika, me zanima, če se da zadeva rešiti na kak način? Zakaj se vzmet trga?
    
   Ima kdo podobne izkušnje. S štirikolesnikom se od časa nakupa ni peljal več kot 2 ure, zaradi servisiranja.
    
   Hvala za odgovore.
    
   Lep pozdrav,
   Marin.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!