Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 1. maus

  maus

 2. DAMI34

  DAMI34

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • mojamiska
   Table 'ava.ava_map_provys' doesn't exist no tole sem danes dobila napisano, ko sem hotela na hitro pogledat programe slo tv...dostop je bil neomejen brez obveze ...do zdaj ...4d.rtvslo.si R.I.P ...in nebo je spet modro....in danes ponoči je bila rožnata lun'ca
  • Kmet2
   Delam, hodim na šiht in država kljub temu, da delam s strankami ni poskrbela, da bi bil ustrezno zaščiten. Z motorjem sem se zapeljal in bil praktično nikjer v stiku z ljudmi ali kako drugače.  Za policijo in postopek sem pa povedal, menim, da je tu večji problem, kot to, da sem naredil krog z motorjem po kruh. Z mojim "neodgovornim" ravnanjem nisem doprinesel k širjenju virusa nič procentov, mislim, da je to jasno vsem, tudi otroku. Se pa strinjam, če bi vseh 75.000 motoristov naenkrat bilo na cesti bi bil kažin. Meni je neodgovorno in družbeno nesprejemljivo zgoraj navedeno, služba, policija itd .... Ostalih ukrepov se držim, služba in samoizolacija.
  • J.a.m.e.s
   Pri obveznem je pomembno da kubikaža in kw štimajo, saj je od tega odvisen izračun premije. Pri kasku mora štimati vrednost, če slučajno ni takšnega motorja v eurotaxu se ga lahko da naknadno dodati (traja caa. 1 dan) preko eurotax skrbnikov (vsaka zavarovalnica jih ima). Če je nuja in se to ne da takoj urediti, se izbere najbližji približek tvojega motorja in potem ročno doda opremo in zraven napiše zavarovalne vsote posamezne opreme. Važno je, da je zavarovalna vsota prava, saj se od tega obračuna kasko premija.  Vsi, ki imate sklenjenega Vigota bodite pozorni, da imate na polici napisano vso dodatno opremo. Ker če ti motor ukradejo in dodatne opreme ni na polici, boš dobil izplačilo brez opreme. Prav tako je v sklopu Viga krita kraja posameznih, dobro pritrjenih delov motorja. Npr. če ti nekdo ukrade samo kovčke, auspuh itd. Samo spet morajo biti na polici napisani. Premija zaradi tega ni dosti dražja. 
  • DAMI34
   Moj hladilnik je imel v enem dnevu 286 ogledov... ter same pozitivne komentarje... 🙈😂🤪
  • RobiRoberto
   Iz moje želje obiska štirih mej Idrijskih sosednjih občin, sem izključil Ajdovsko in Žirovsko, in mislim da bo vožnja samo do Cerkljanske in Logaške občine ravno prav za kolo ali skuter.  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!