Jump to content
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Similar Content

  • Marko Aleksić
   By Marko Aleksić
   jaz sem dobil 90cc kitajskega stirikolesnika pa ni delal pa sem menjal CDI pa je dell en tedn zdaj pa spet ne da iskre pa me zanima ce ve kdo kaj je narobe,pa ce bi mi lahko povedal prosim.
  • skinke
   By skinke
   Zivjo
   Upam da sem postavil temo v pravilni podforum, poskusil sem že pri maxiskuterjih pa nisem dobil pravega odgovora.
   Gre za skuter aprilia leonardo 300. Hladilno tekočino nalijem med min in max in je vse normalno dokler se dovolj hitro vozim da zrak piha v kiler in je kazalec temperature konstantno malo pod polovico, ko pa ostanem v koloni ali pa motor laufa na mestu kazalec zraste and polovico in predno se vklopi ventilator vrže hladilno tekočino in ekspanzijske posode (pol litra oziroma celotno posodo) šele zatem se vklopi ventilator.
   Če vode več ne dolivam in se vozim naprej je kazalec temperature vedno nad polovico in konstantno niha, še vedno se vklaplja ventilator če ga pustim laufati na mestu.
   Sumim da se ventilator prepozno  vklaplja. Kaj bi lahko bilo še narobe.
   Mogoče kdo ve pri koliko stopinjah se ventilator vklopi in če se mogoče motor pregreva če se vozim potem ko enkrat vodo vrže ven in je kazalec nad polovico.
   Lp
  • skinke
   By skinke
   Zivjo, imam skuter aprilia leonardo 300. prosil bi koga ki se malo bolj spozna če mi odgovori.
   Če nalijem v ekspanzijsko posodo za vodo do max potem mi po vožnji crže ven pol litra vode in ko se naprej vozim se mi zdi normalno pač kazalec temperature je nekje na 70% števca pri približno 75% se pa prižge ventilator. Je to normalno? Zakaj vrže ven toliko vode če ma pa oznako do kam je max in pol litra je kar veliko vode. je kaj narobe če ne nalivam več ko enkrat vrže ven.
    
   Zanima me še kaj narediti če se sprazni akumulator ali crkne štarter in kako motor prižgati ker ima samo rožni vžig na štarter nožnega pa ne?
   Za odgovor se vam zahvaljujem v naprej
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!