Skoči na vsebino

BMW G 310 R


Wakasaki

Priporočene objave

K03_outdoor_motive_image_340x191_01.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_02.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_03.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_04.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_05.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_06.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_07.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_08.jpgK03_outdoor_motive_image_105x59_09.jpg

Intenziven užitek v vožnji.

BMW G 310 R je bistvo užitka v vožnji. Ustvarjen je bil za živahna mesta in za vse, ki preprosto radi vozijo motocikle. Je zelo lahko vodljiv, preprost za vožnjo in včasih tudi športen. Ni važno, ali ste visok ali majhen voznik – na BMW-ju G 310 R se boste v hipu počutili domače! Motocikel je lahek, a s 313-kubičnim motorjem tudi zmogljiv. Na delo, zmenek ali pa na izlet izven mesta vas bo popeljal varno in zanesljivo. G 310 R je pravi BMW, le da ima manjšo prostornino v motorju. Vrhunska kvaliteta, odlična izdelava in nadpovprečna tehnologija zagotavljajo intenziven užitek v vožnji.

Dobri geni. Dober videz.

Dober videz je nezmotno del družine – G 310 R očitno nosi gene superšportnega S 1000 R. Športna maska nad močno lučjo, dinamično oblikovana posoda za gorivo in tipične roadsterske linije bodo na ulici pritegnili številne poglede. G 310 R je hkrati lahek in močan zahvaljujoč dinamičnemu obrazu in prepoznavnemu zadnjemu delu motocikla. Z značilno kratkim zadnjim delom, še posebej v beli barvi, ustvarja nezgrešljiv videz športnika. Vilice v zlati barvi in močne zavore poudarjajo visokokakovostno izdelavo motocikla.

Naslednji prepoznavni element je tehnološko dovršena aluminijasta nihajna roka. Način izdelave zagotavlja nizko težo in nudi potrebno stabilnost, široke gume pa zagotavljajo dober stik s cesto. Užitek v vožnji je zagotovljen.

Lahek, močan in okreten.

BMW G 310 R tudi na tehničnem področju ne zaostaja. Ravno nasprotno: s prefinjenimi in nenavadnimi tehničnimi rešitvami ne boste sledili, ampak vodili. To zagotavlja tudi enovaljni, štiritaktni 313-kubični motor: nenavaden nagib valja in zasuk glave valja za 180° znižata težišče in ga postavita bližje prednjemu kolesu. Zaradi tega je G 310 R okretnejši in lažji za vožnjo. Nižje vpeta in daljša nihajna roka zagotavlja še več stabilnosti in to brez povečanja medosne razdalje. Že od leta 2013 noben BMW ni zapeljal na cesto brez zavornega sistema ABS, zato je s tem varnostnim dodatkom opremljen tudi G 310 R, kar zagotavlja varno vsakdanjo vožnjo. Odličen videz, močan motor in manj kot 160 kilogramov teže s polno posodo za gorivo so razlogi, da boste z G 310 R preprosto uživali v vožnji.

Vsak si ga želi voziti.

Zapeljite na ulice z G 310 R brez stresa in sproščeni. Zahvaljujoč premišljeni ergonomiji boste vozili z zaupanjem tudi v gneči velikega mesta. Postavitev krmila, stopalk in vseh nadzornih elementov zagotavlja vrhunski vtis v vožnji. G 310 R omogoča položaj sedenja, ki ustreza različno velikim voznikom in zagotavlja stabilnost. Zaradi geometrije in vzmetenja pa je pravi mestni bojevnik ne glede na podlago pod kolesi. V mestni gneči, med vožnjo v službo ali pa na izletu iz mesta se boste z G 310 R želeli voziti še naprej!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno vas ni veliko, da ga imate pa si vseeno zasluži svojo temo.

Prav veliko dodatkov še ni na voljo pa verjetno bodo kmalu.

Ženin si je že prislužil puig frame sliders oz. chrash pad-e.

Sledi pa še kak izpuh,...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


  • Podobna vsebina

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!