Jump to content

Recommended Posts

 • 1 year later...
Ob 2. 6. 2018 ob 22:37, Nevednez pravi:

Zivjo 

rabiu bi pomoc, imam piaggio ciao. po ravnini navere do 50km/h ampak v breg pa to negre nikamor. Imam gianelli fire izpuh in sportno rocico.

nujno bi rabil odgovor

Zdravo!

To je stalni problem ciaotov, ce zelis moc in  da vlece v klanec je najboljsa vrjanta da zmontiras variomat :) lahko pa probas cenejso vrjanto in kups bol trde federcke za v sklopko (malo razlike bo samo nebos s tem dobil nekih ful razlicnih rezultatov) potem lahko das vecjo jermenico kar pomen da bo imel malo vecji pospesek in slabso koncno. Lp

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Similar Content

  • LB47
   By LB47
   Zivjo, od prijatelja sem dobiu ciaota, ki je imel gor dellorto 12/12 in dizo 54 ostalo pa original,koncna 43kmh.  Dal sem gor izpuh gianelli fire in polini zracni filter in mi je recimo 2 dni delal normalno, koncna 58kmh, pol pa mi je zacel pri polnem gasu in pri pospesevanju cukat. Zamenjal sem svecko in cinspulo in ni bilo nic boljse. Nato sem dal nazaj originalen izpuh, zracni filter in 12/10 frgazer z 48 dizo da sem ga spravil v cimbolj originalno stanje, ampak mi vseeno cuka. Mogoce kdo ve v cem je problem? Hvala
   Pa tudi po klancu na dol mi gre slabse namesto bolse, ga kar vlece nazaj.
  • MaraudeR
   By MaraudeR
  • timotej18
   By timotej18
   Pozdravljeni! 
   S punco sva se peljala s skuterjem Piaggio NRG power DT(prisilno zračno hlajenje) relacijo od šiške do brezovice. Vse lepo in prav, vendar se mi je zdelo da se motor zelo trudi. Od dolgega mosta pa do brezovice sem skos držal gas do konca, saj ni bilo nobene gužve pa tudi vsak semafor je bil zelen. Na koncu poti je do hiše klanec in ko sva prispela na cili je bil avspuh tako vroč da se je kadilo od njega vse od cevi iz cili dra pa vse do konca. vse okoli motorja smrdelo po žgani kovini. Zanima me ali je to normalno? Saj sem mogel nekaj časa sam hladiti avpsuh da se je nehalo kaditi? Govorimo o relaciji 15 km..
  • Marcuss
   By Marcuss
   Pozdravljeni,
   Imam problem na mojemu Piaggio Zipu 4T. Problem je sicer tak, da se mi na okoli 1.500 - 2.500 km razštela vsisni ventil in tako motor noče vžgati. Izpušni ventil je vedno na svoji nastavitvi. Kakših večjih posegov kot nastavljanje, nisem preizkušal. 
   Lep pozdrav!
  • Marko Habjan
   By Marko Habjan
   Zdravo. Imam vespo (150), ki lepo laufa in kar na lepem ugasne, kot da ji zmanjka bencina. Po vseh možnih poiskusih in menjavah (pumpica za bencin, čiščenje frgazorja, nova svečka,....)
   sem poiskusil sneti cev za gorivo (od rezervoarja do frgazorja) in v nekem trenutku pri odprti pipci in polnem rezervoarju (več kot polovica) neha teči bencin. Pokrovček IMA luknico.
   Kaj bi to lahko bilo?
   HVALA ZA ODGOVORE.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!