Skoči na vsebino

Husqvarna sms 125 ali Hm crm 125


Jurck93

Priporočene objave

Pozdravljeni, sem nov v svetu foruma. 

Ker sem opravil izpit A1 bom kupil motor. Doma je brat vozil xt 125 vendar se meni ne dopade (plava čez neravnine, nikamor ne gre.., je pa poceni za vzdrževat) tako, da sem se odločil za nakup 2t. In sicer izbiram med Hm crm 125 (2016)in pa Husq sms 125 (2013). Motor bom uvozil iz Italije, ker pri nas ni izbire. Na italijanskem forumu sem prebral, da naj bi imel HM isti motor kot Aprillia (v temi o rs-ki sem prebrau nekaj in večino debat je bilo samo okoli servisov). Prebrau sem temo o husq sm 125 in nekaj so napisali tudi o Hm-ju (jaz iščem novi model ne takiga kot ga je imel budacki) in so bilo je dobro mnenje o tem motorju vendar sem zmeden, ker naj bi imel isti motor kot aprillia, ki pa ne slovi ravno po kvaliteti. Druga stvar so deli... V AS domžalah sem vprašal in so rekli, da sploh ne vedo, če imajo še kaj z HM. Rekli so tudi, da je bil problem, ko je stranka pripeljala motor niso pazi niso dobili delov iz Italije, če jih oni niso kako jih bom jaz? 

Glede husqvarne pa sem prebral same dobre stvari razen, da naj bi bila nekoliko premehko nastavljena (vzmetenje). Za husq se najdejo deli, če ne drugje na E-bayu tudi lažje se jo proda. Aja pa naj nekdo dokončno pove kako je ko jo odpreš, mišelator se kaj štela, ker prebral sem, da naj bi od 2007+ doziral olje glede na položaj ročice za plin in se samo dize v ferg zamenjajo z večjim pa verjetno kakšn športn filter za več zraka? 

Aja pa ima ventil za zmanjašanje kota odprtja izpuha? 

Če je kaj nerazumljivo, vas prosim povejte bom nekako napackal drugače, pa lepo vas prosim ne me napizdit, ker sm odprel novo temo, nikjer ni teme o novi HM motorjih, zato prosim malo potrpežljivosti. Pa huala in lep pozdrav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!