Skoči na vsebino

GOkart slovenija


Priporočene objave

Zdravo!

Za fanta pripravljam presenečanje in ga želim peljat na karting in nevem za katero progo se naj odločim. Mi lahko prosim svetujete. Odločam se med AMZS center kartinga v Hajdini in raceland-om v Krškem.  AMZS center nama je seveda bližje saj sva iz Maribora ampak če je raceland boljši sem pripravljena ga peljat tudi tja tako da vas prosim za mnenje.  Če pa se vam zdi še kateri drugi center boljši pa bom tudi vesela predlogov. 
Hvala 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AMZS karting center v Hajdini je sedaj začasno zaprt, ker so v sporu z lokalci (vaaaldaaa so se takoj pritožili, drugega človek ne pričakuje od klenih slovencev...)

Raceland Krško je pa silno dolgočasen z njihovimi gokarti, ker je steza prehitra za njih. Dejansko cel krog sfuraš lahko brez da gas spustiš. Sicer je možen najem tudi 2 močnejših gokartov.  Če je pa to njegovo prvo srečanje z gokarti je pa itak vseeno.

Lahko mu pa plačaš ene 20 minut vožnje pri Hitrem dirkaču, ki organizira tudi na Racelandu, vendar s pravimi dirkalnimi. Sicer je dražje samo je tudi zabava toliko eksponentno večja.

Edina kolikortolk solidna kombinacije proge+gokarti je pa pri letališču Brnik (Brnik karting). Pa še lep izlet je iz štajerske, ko greš čez Tuhinjsko.

 

Popravljeno . Popravil axaQ4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!