Jump to content
 • Sign Up
 1. amateur

  amateur

 2. Kmet2

  Kmet2

 3. hitrii

  hitrii

 4. MiNa

  MiNa

 5. skalar36

  skalar36

 6. Quest

  Quest

 7. Grut

  Grut

 8. DAMI34

  DAMI34

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   lajkam izlet, nee padanja, mi je prevč poznano, jebem ti strice z nizkimi nožicami  (roll bari so pa res zlata vredni, tut preverjeno)  
  • DAMI34
   Kar se tiče okuženih: zarad mene jih je lah maljon, dokler mam intenzivno prazno in nobenga na ventilatorju. Potem je korona prehlad, al pa gripa. Žal občasno tudi kdo umre od prehlada, al pa padca, al pa kihanja, al pa ko se mu sladoled zaleti v sapniku.
  • DAMI34
   no tule si falil. SX ni cestak (je sport turer), drža je dovolj dobra za 500-700km na dan, tako za voznika kot sopotnika. Preverjeno, če le nimata 200 in 180cm Moja se nikoli ni pritoževala čez udobje zadaj, celo nekateri moški se niso, ki sem jih odpeljal kakih 50km. Stranske ročice za prijem so super zadeva. Sedež prev tako, nabaviš 2019 letnik in kupiš sedeže od 2020. Ampak lej, sem zapisal, to je treji sx ki ga mam, tudi na prvih dveh ni bilo pritožb. Poleg tega mam še Superduke GT, kjer so mere sedenja (razmerje sedež tačke) zlo blizu, za sopotnika skoraj enake.  Pa sva v enem kosu prevozila 1400km. Jaz 175cm ona 165. Sedeži so pa trši kot na SXu) Za hrbet in udobje sopotniku bolj pomaga centralni kovček, da se občasno nasloni nanj.
  • DAMI34
   4 vs 2 ni bistvene razlike pri neked turerju advenčerju pri 600 do 650ccm Vsak ma svoje prednosti in slabosti. Recimo na kratko: 4je valji so smoooth, zelo elastični, nobene norije, če hočeš da vleče moraš vrtet v iber 2valja sta malce bolj poskočna, jima pa zmanjka pri navijanju Z enim in drugim ne boš zgrešil.  Ker si omenil, da ti ustreza naked imaš nekaj opcij, ki so zanesljivo dobre: yamahe: mt07, xj6 (podcenjen a zlo dober motor, tudi za 2 osebi) kawasaki: er6, suzuki...itd... Malce razmisli še o komoditeti, ki jo želiš in to je to za prvi motor.
  • DAMI34
   odstopm prednost Mausu, on ma sam še en petek, jest vsaj 2   v soboto, v soboto in potem 14 dni, vse ti vrnem za nazaj. No ta črna se ne mara slikat (babe nečimrne) ma jo bom že naflintal Plan je: izležavanje do bolova pašman, ugljan, most, tvrđava novigradsko more oziroma izvor Krupe, manastir in most zaljubljencev Biokovo in skaywalk....  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!