Jump to content
 • Sign Up
 1. sesir

  sesir

 2. DAMI34

  DAMI34

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • ftp
   Ljudje so neodgovorni in pri temu nobena aplikacija ne pomaga.   primer 1 Po zabavi se izve, da je eden od udeležencev okužen s korono, ko začnej NJIZ poizvedovat kdo je bil prisoten, eden od prisotnih prosi ostale da ne povejo da je bil tam, ker bi mu karantena škodila na delu. primer 2 okužena oseba ne pove da je pozitivna in dela v kafiču   V primeru obvezne aplikacije... V obeh primerih nabaviš predplačniško številko, na katero vežeš aplikacijo in pustiš telefon doma.   Neodgovornost ne pozna meja.
  • DAMI34
   Al je za odzračit, al je kak večji problem (ne poznam GSXRa, so pa nekateri agregati, ki vklopijo ventilator nad 100C), torej ventilator dela, žal pa ne shladi. Ko je motor hladen je koliko hladilne v ekspanzijski? Običajno je malce nad minimum, če je hladen. Prav tako ne vem, katero hladilno tekočino moraš uporabiti ampak običajno se uporablja roza barva za alu hladilnike. Drugače pa lahko isto vprašanje postaviš tudi v temi: sam svoj mehanik
  • DAMI34
   bom drugače zapisal.  Kaj ti pomaga vodenje temperature hladilnika sladoleda (da tudi to se vodi) vsakih par ur, kot predpisuje HACCP, če ni nikogar, ki bi birokaracijo preveril. Sem prepričan, da v kolikor bi okuženi bil tako neumen in pribit u glavo, da ma željo trosit virus (tudi taki obstajajo) ne bi mel founa s sabo. To pomen, vsi ostali bi mel foun (nekritični) samo kritični ga neb imel. Torej popolnoma neuporabno. Bolje bi bila GPS zapestnica okol noge. Al pa vsake 30 minut javljane s stacionarca, al pa redni nadzor a je doma. Saj mamo kup služb, naj si zaslužijo plačo Mal pretiravam, dejstvo je, da app ne rešuje problema. Ker v kolikor bi ljudje bili odgovorni, app ne bi rabili.  Se pravi, analiziram dalje: kje si potem nekdo, ki noče bit okužen lahko pomaga? Ja simpl, namest aplikacije, naj pazi na socialno distanco in ko je ne more vzdrževati, mora skrbeti za higieno. Problem rešen.
  • Snečer
   Lej, vedno so anomalije, ampak večina jih nosi, ker so odvisni od socialnih omrežij.  Tega ne bi bilo, če bi bili ljudje bolj odgovorni, se držali higiene itd. Tako pa je veliko packarije.
  • DAMI34
   mal se skalmiraj, saj ti privoščimo GSa
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!