Jump to content
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • kaizer
   G.RobiRoberto! Je mogoče da so mainstream mediji plasirali to številko kot verodostojen podatek, vendar PAZI! podatki so zavajujoči, namerno nepopolni ter lažnjivi! 20.000.000 okuženih je mogoče bilo seštetih v zadnjih 6-7 mesecih, nikakor pa ne na današnji dan kot je bilo "najbrž" navedeno. Seveda so "pozabili" poročati po pravici in preverjeni resnici kot jim veleva novinarski kodeks.  Vse te informacije ki se pojavljajo v "javnih" medijih so namerno bombastične, saj je njih namen povzročati paniko in destabilizirati um človeka, ki je zaradi teh psihiranj, psihičnih napadov mediijev, politike, ki naj bi bili kredibilni vir informacij, energetsko in na koncu tudi fizično bolj občutljiv in bolj dovzeten ali pa če hočeš, manj odporen na "bacile in bakterije" Kot sam veš najhitrejša na tem svetu je misel!    Ja  in s tem vedenjem se igrajo naši zavojevalci, ker vedo da bomo takšne nepopolne, izkrivljene in lažnjive informacije "požrli" z odprtimi usti in nam bodo prestrelile levo in desno možgansko hemisfero, kjer nam bo bombastično zameglila smiselni um in razum. Do energetske in fizične poškodbe našega telesa pa je samo še majcen korak in če še tega storimo nam  ni pomoči in pristanemo v neki statistiki, ki nekomu služi, nam kot človeškemu bitju pa prav gotovo ne! Statistika je mati lažnivcev nam je dejal profesor že pred 40 leti in še danes to drži kot pribito. Zato namesto medijev,  srčno priporočam vse kaj drugega, ker sigurno je boljše za razveselitev uma !
  • DAMI34
   ne najedat o teoriji. Prakso gledam. ti bom dal primer: Pripeljem robo v Iskro-Mahle Šempeter..najprej vratar ponori: Aj stavi masku. (zna bit da je nekje od dole doma) Pa pravim bom, sem še v kombiju. Pa pravi: molim te Ok...nabacim masku in odpeljem dobrih 500m...Fak..folk ma maske, ne morš verjamit. 80% pod brado, 15% pod nosom, ostali pravilno. Aha...dobrih 5 minut, da dostavim in fuknem tisto kar so naročili skoz vrata. Fak in fak in fak...kje mate maske, več al manj noben. Jaz jo mam. Sem že moker okrog gobca pa na oči mi nese vlago. Ampak bom zdržal. Red je red.  In tako podobno povsod. Sem se spizdil z vratarko na Mlinotestu, ko mi je zapizdila: Kje je maska??? Ja pogledam skoz šajbo, pa sej je nimaš pička blesava. Zakon jasno govori...v zaprtih prostorih, jaz sem zunaj, sej jo bom dal (jebo ti pas mater) Greva dalje...vse sm ji prerekel, pa se je opravičevala...ma direktor je taku rjeku... Spet pravim: poklič tvojga direktorčka, ga poznam osebno ko je pička hotel provizije za posel. Pa baba sam zaloputne šipo v vratarnici in odpre rampo. Grem dalje, z masko, da ne bo dvoma na na nakladanje. Pridem v testeninko, noben qurac maske sam jaz. ... Zato, prjatu: FUKI se ti in obsedenost z maskami!!! V zapisani zgodbi ni niti 1% izmišljenega. Mogoče je kak procent dodan zarad dramaturškega efekta.        
  • a79
   In ne mores rect, da si hangal s Serugo...
  • phoebus
   Imam vprašanje v zvezi s sončnim vizirjem. Že nekaj let imam Shoei GT-Air in sem malo razočaran nad sončnim vizirjem - kolikor je praktičen ker je vedno pri roki, toliko je neuporaben, ker ob dvignjenem vizirju zvrtinči zrak direkt v oči, tako da ne morem voziti z dvignjenim vizirjem (kot sem lahko npr. prej pri 1100-ki s sončnimi očali). Imate kaj izkušnje z drugimi modeli (npr. novejši GT-Air 2 z večjim sončnim vizirjem, Neotec, kaka druga firma)? Ker če je tako povsod, raje vzamem nekaj drugega (NXR?) brez vizirja in pač uporabim očala / zatemnjen vizir in mi ne piha v oči poleti v mestu
  • VS800
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!