Jump to content
 • Sign Up

Recommended Posts

EndEffect

Pozdravljeni, imam motor Tomos A35 S in me zanima nakup izpuha Lipnik. Zato me zanima kakšne imate izkušnje s tem izpušnim sistemom in ali se vam je spremenila max. hitrost po namestitvi.

Hvala za odgovore

LP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

 • Similar Content

  • hugo1
   By hugo1
   Pozdravljeni,
   kot v naslovu piše imam problem z tomos atx mopedom. Motor vžiga bp. tudi večino časa deluje čisto normalno dokler mi sredi ceste v 5 prestavi nenadoma začne moriti. Izgubi vso moč kot da bi mu zmanjkalo bencina. Če spustim gas se motor ne ugasne ampak teče normalno naprej.. čez 100m se mi to ponovno zgodi. Opazil sem tudi če ga hočem ugasnit s kill switchem mu ne uzame iskre ampak še deluje kakih 10-20s sicer malo čudno tolče ampak laufa pa še vedno.
   Svečko sem imel suho in svetlo. Popravil sem nastavitev frgazerja tako da zdaj je kavno rjava problem pa se mi še vedno dogaja.
   Je imel kdo mogoče podoben problem? Se komu sanja kaj bi lahko bilo? Sam sumim da je nekaj narobe z elektriko pa nevem kje bi se lotil.
   Hvala za vsak odgovor in lep dan še naprej.
  • Tim Ašenberger
   By Tim Ašenberger
   Ok mam tomos automatica a 3 in mi sploh noče užgat. Zelo sem razkurjen saj se že par dni vsak popoldan matram, in razdiram in sestavljam skup cel motor in ne vžge. Preveril sem čisto vse na motorju a še vedno ne dela. Za to vas prosim da mi poveste vse kar veste o tem kar bi lahko bilo narobe( diza svečka nastavitev vžiga menjalnik bat, sklopka fergazer plovec.....) kar koli bi lahko bilo narobe 
   prosim 
  • Tim Ašenberger
   By Tim Ašenberger
   Pozdravljeni,
   doma imam tomos automatic a3 ko se pelje z gasom do konca in mi prestavi iz prve v dugo oz. mi sam hoče prestavit. Namesto da prestavi v drugo se začne fejst trest in prestavi šele ko spustim gas. Menjalnik sem razstavil, pogledal lamele-niso obrabljene, olje ni bilo krivo ker je bilo ATF. bral pa sem da je lahko kriv "uprašaj feder" in sedaj me zanima kaj je to in kje se nahaja v menjalniku. Zanima me tudi kako bi lahko to težavo z prestavljanjem iz prve v drugo rešil. 
   Hvala za pomoč!!
  • Tim Ašenberger
   By Tim Ašenberger
   Pozdravljeni,
   imam tomos automatic a3 in imam zvita platišča zanima me kje lahko kupim nova.
  • TomosRider22
   By TomosRider22
   Živjo, a mogoče kdo prodaja dele za Tomos ATX 50C. Rabil bi sprednjo luč. Kot sem gledal na internetu in po trgovinah se je žal ne dobi več. Če ima gdo luč, ki vseeno paše na ATX-a naj mi prosim sporoči.  Hvala!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!