Skoči na vsebino

IBERIA EKSPRES 2019


SharpNinja

Priporočene objave

790 je verjetno čisto nov?

Dejansko ne rabiš nič. Če pa že, preveri če ti slučajno "pije olje" (potem rabiš za dolivanje) , nekaj za mazanje verige in krpanje gum (če ima zračnice, potreniraj doma, ker je drugače brez veze vlačiti orodje) . Za vsak slučaj lahko vzameš orodje, ki si ga dobil zraven motorja ( "pokriva" večino potreb) .

Dejansko se nima kaj zgoditi, če pa se, pa kaj dosti ne moreš pomagati.

Osebno sem plačal asistenco in "vlačim" zmerom manj orodja (pa se motor stara) . Vse kar sem do sedaj rabil (na potovanjih) je bil kjuč za ogledala, ključ za zadnjo os, da sem napenjal verigo (moja napaka, da je pred potovanjem nisem menjal) in enkrat krpanje zadnje gume.

lp

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Tako kot pravi @franc.....nekaj ful posebnega za motor ne rabiš sabo; orodje ki je na motorju, mogoče dodatno kak mini kompletek gidor (pride prav včasih), sprej za verigo, midva imava še mini komplet za flikanje gume+kompresorček (je tudi že prav prišlo), ductape (reši vse hahahah). Sicer pa če gre kaj večjega priporočam plačilo asistence.

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa smo tudi mi odpujsali tole turco.Lj Genova trajekt Barcelona ob obali do Portugala Faro Lisbona Cascai tam HD raly,potem dva dni Porto nazaj Cascai parada start dirkališče Estorilo odpeljali cel krog je kar letelo.Cca 45000 motorjev Slovencev z HD ji 18 motorjev.Nazaj pa Lisbona .Madrid.Barcelona trajekt do Genove in Ljubljana.Pot bp naklepali 6200 km ena skupina nekaj več so šli čez Andoro in Azurno obalo.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!