Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
spuzvica

MOTOZ pnevmatike

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • krucymucy
   V cem tesla 3 ni konkurencna? Za 60k dobis avto ki ima 0-100 3s. Je med drugim najbolj varen avto v crash testih. Serijsko ima vec opreme kot konkurenca. Driver assist sistemi so par let pred konkurenco. Gretje ali hlajenje si na telefonu vklopis.
  • boych
   Slana voda ji ne naredi nič, sem lani sedmico tunkal na morju, po uporabi jo samo spereš s sladko vodo  ... na lečo pa kot je že moj predhodnik napisal, daš panzarglass ... gre pa steklo pred lečo tudi zamenjati (koliko sem slišal, na osmici več ne)
  • vandrovec
   Ko bodo ta vozila v vsem konkurenčna klasičnim vozilom z notranjim izgorevanjem, bodo zanimiva za nek širši krog kupcev. Nastala naj bi zaradi onesnaževanja okolja z izpusti po drugi strani se pa planet onesnažuje z morji drugih odpadkov. Neka velika rešitrv za planet to verjetno ni je le nek začetek na enem področju. Po drugi strani se pa ozračje  kontaminira z vedno močnejšimi sevanji...čas bo pokazal, kaj je bolj pametno.
  • krucymucy
   Malo pocakaj da gorivne celice naredijo primerne za vgradnjo v moped. V vecjih aplikacijah so na voljo in jih ponuja kar nekaj proizvajalcev ze.  Mogoce je brca v temo, to bo prihodnost pokazala kaj bo bolje, FCEV ali BEV? Najbrz oboje. BEV za daily, FCEV za daljse razdalje. Gostota energije v baterijah raste, v proizvodnji so ze baterije s 400Wh/kg, 500Wh/kg so na pragu, prototipi 600Wh/kg tudi ze obstajajo in se preizkusajo. Za zadnji primer bi to pomenilo da ima baterija za 300+km 60kg. Nic tezje od polnega rezervoarja in kompletnega ICE motorja z vsemi potrebnimi priveski.  
  • Akito
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!