Jump to content
 • Sign Up
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Toffsi
   Saj vsi vejo kdo ste tisti ki se igrate z kanglcam in lopatkam  
  • XTR
   Samo kakšen tracer 900 se mu približa.... pustiva to, nima veze.  Glede na ves uvožen klump je bil ugoden. Sem razmišljal o tem pa je preveč podoben trenutnemu. 
  • DAMI34
   mislim, da ga novi šmugler ne bo tako hitro prodal. Je pa res, da so modeli, ki bodo hitro šli v prodajo in modeli, kjer je manj zanimanja.  Z800 ne prodaš tako hitro. jebat ga, sej sem par dni prej tule zapisal, da prodajam, pa se ni nihče oglasil. Da, vsi moji gredo "žal" pod ceno, ker običajno prodajam tako kot si zamislim, neko minimalno cifro, ki jo hočem zanj. Matematika je preprosta, nov je bil 8500 + popust (ga ne povem  ) v treh letih sem zgubil točno toliko kot sem zapisal in prevozil 20kkm. Sedaj mi pa pokaži moped ki v treh letih in 20 jurjih prevoženih kmjev izgubi "samo" dva jurja. Če bi ga obdržal bi moral menjati gume in narediti servis olje filtri sveče (ekola 500€ vse skupaj) Je pa bil brez praske.
  • XTR
   Dal si ga pod ceno pa obračaj kakor želiš. Šmuglar ga ne bi vzel, če ne bi videl zaslužka. Tisti v KK ima na okvirju in izpuhu minimalne praske, na plastiki pod tankom pa malo večje....  Nič kritičnega,  ampak preveč za nastavljeno ceno (videl v živo). Si ga pa vsaj hitro prodal in ne "prodajal". 6500 bi ti jaz dal zanj.. 
  • DAMI34
   Kaj pa če bi dal not mal čistila, pa mivko, al pa pralni prašek nalil vodo in zmučkal? Saj veš kako se pere flaše z vinsko usedlino  
 • Similar Content

  • timi121
   By timi121
   Ravno sem se prijavil na izpit za kategorijo A1, in bi rad kake predloge glede prvega motorja 50ccm ali 125ccm.
   Najraje bi kaksenga nakeda ali sport, budget pa imam pri okoli 1300€
  • OrlyTM
   By OrlyTM
   Pozdravljeni....

   nekje do spomladi si kanim omislit eno krosko ... zanima me samo in zgolj kros motor (nc enduro pa to) niti ne rabim luci in podobnega, motor kanim imeti zgolj za offroad zdivjanje po okoliskih hribih in dolinah, k jih je pr nas dost.

   Zanima me slednje, ker motor bi bil najbolj primeren za zacetnika (razn neki mopedov, se nism bil lastnik motorja), z cim manj vzdrzevanja.

   Tezak sem 95kg zato trenutno ogledujem 250ccm modele, bi moral poseci visje?

   Za motor nimam izpita (se) niti ga za krosko ne nameravam it delat, lahko pricakujem kake vecje probleme z milicarji?

   Kolk priblizno pride komplet kros oprema (obleka, cevlji, celada) in na kaj morm bit pri tem pozoren?

   hvala
   lp
   OrlyTM
  • Dr_Jakob
   By Dr_Jakob
   Hej.
    
   Na forumu že dolgo nisem zasledil kake ultra pametne teme za začetnike, oz. za izboljšanje kvalitete življenja za vse nas.

   Prvi dve ideji bom dal jaz;

   1. Čepki za ušesa. Ne nujno zaradi vožnje, ampak tudi pri spanju na motozboru, v hotelu, v kampu strašno pomagajo. Sosed žaga drva, drugi sosedi pijejo in feštarijo do jutra, ti pa zmatran in rabiš spanje. Rešitev so čepki. Cca 2€ pa mirno spiš celo noč.
    
   2. V nepremočljivo plastično vrečko daš cca 100€ in pod zic, med orodje ali pa v prvo pomoč. Pride še kako prav, ko poči guma, zmanjka denarja  za podkupit policaje (sej ne da bi to kdaj delali), ko se nenadoma nad tabo odpre nebo in rabiš nekje prespat. Za 100€ dobiš vredu sobo, nekaj za pod zob, 100€ zna tudi zrihtat kako poceni rabljeno gumo, staro verigo ali pa osnovni servis mopeda/vleko.
  • glazuna
   By glazuna
   Je kdo, ki bi se peljal bolj lahkotno in ne sportski stil polaganja ovinkov, tako bolj po omejitvah, morda na ravnini malo stisnit?
   Povdarek na daljših turah, ne le čez Rakitno pa Planino ampak na razne zanimive točke, kraje po neutrujajočem tempu.
    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!