Jump to content
 • Sign Up
 1. Loba

  Loba

 2. deki28

  deki28

 3. J.a.m.e.s

  J.a.m.e.s

 4. Quest

  Quest

 5. amateur

  amateur

 6. gasperX

  gasperX

 7. notranc

  notranc

 8. nemo

  nemo

 9. Erik99

  Erik99

 10. markII

  markII

 11. gtgs

  gtgs

 12. Kugelschreiber

  Kugelschreiber

 13. SuNa

  SuNa

 14. apirko

  apirko

 15. Akito

  Akito

 16. MiNa

  MiNa

 17. MitcH'

  MitcH'

 18. Rdeči

  Rdeči

 19. bojc84

  bojc84

 20. RobiRoberto

  RobiRoberto

 21. raza

  raza

 22. sebenc

  sebenc

 23. skofk

  skofk

 24. FACO

  FACO

 25. basbas

  basbas

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Markko
   Imam primer, ko hoče zavarovalnica za en del škode (praska) poravnavo namesto menjave dela. Seveda bom vložil pritožbo, ker vozilo ni v prvotnem stanju in vrednost vozila pade precej več kolikor mi oni hočejo dat. Imam sploh kaj možnosti, da pritožbi ugodijo ? Se je kdo že zajebaval s tem ?
  • thumper
   si delal kakšen update softwear-a ali imaš powercomander ali kakšno podobno dodatno elektroniko?  napisal si , da si menjal "izpuh" ..celega ali samo lonec? lambda sonda je aktivna iali disable - jena ?
  • krucymucy
   en kratek krog ob petih popoldne, ja @DAMI34, po sluzbi ... Pogledat kaj so italjani ustvarjali med obema vojnama. Takole so si zrihtali pitno vodo. ogromen zbiralnik zgoraj, sicer takrat je bil prekrit z nekaj deset centimetri proda oz. kamenja za grobo ciscenje. KLX cisto majhen tam na koncu Potem pa je sla ta voda se skozi fine filtre in sem precej preprican da tudi cez ogljene. Splakovanje skreta se vedno dela po sto letih.   se tankat in domov.
  • thumper
   za 2 osebi vzameš štroma 1000 .. razlika v ceni od 650 sitnica.. glej takega , ki ima že posodobljeno sklopko - ostalo o sklopki si preberi v temi "štrom" .. drugače pa kar zanesljiv motor..
  • Peon
   Jaz imam Ohlins s hidravlično nastavitvijo preloada zadnje vzmeti in mislim, da sem enkrat preload spreminjal za ženo. Če bi želel ohraniti geometrijo, bi moral nastaviti še preload spredaj in se mi ne ljubi. Iz tega stališča bi brez problema preživel brez hidravlične nastavitve. A sag spredaj si lahko nastavil za svojo težo? Da ne boš imel potem motor nagnjen naprej, ko bo zadaj nova vzmet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!