Jump to content
 • Sign Up

There's nothing here yet

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Alla
   NIsem hotla bit tolk huDA
  • DAMI34
   ne vem natančnega naziva klasifikacij nesreč, vendar tista pod točko1 zavzema če se ne motim manjšo materialno škodo, brez poškodovancev, za katero ni potrebno klicati policije...ampak v izogib zajebancijam jo je bolje klicati, ker včasih si tut tisti ki prizna krivdo premisli. Recimo tvoj primer niso komplicirali, nekomu drugemu bi..zavarovalnice jebiga. Meni je pred leti najedal, da počeno vetrobransko (udarec kamen) ni v vidnem polju in zavrnil izplačilo. Sem poklical nazaj in povedal, da celo firmo prenesem k drugi zavarovalnici, je bilo izplačilo stekla takoj urejeno. Je šofer zapeljal v vodo (poplave) zaribal motor. Niso hotel nič izplačati, dokler se nismo izpogajali na 50:50. Vsak pol Je naš kamion prehiteval drugega in ta je zapletel po cesti in našega izbil v jarek. Cenilec: ne bomo plačali, ker je premal vidno, kam vas je kamion udaril. Dokler nisem klical šoferja povzročitelja in je on šel na zavarovalnico pričat. Prigod z njimi kolikor hočeš. Še najbolje je: škoda na parkirišču, pa četudi si u jarek letel sam.    
  • DAMI34
   lej, konkreten primer, mam kasko, podrsam avto pri vožnji iz garaže. Nikjer, res nikjer nisem zasledil, da rabim policijski zapisnik. Seveda ga je fajn imet, ni pa nujen. Je fotr šel z odprtimi vrati ven iz garaže (vlada jih je zvil ob zid), so vse priznali. Pri motoristih, zna biti problem, ampak potem bi bilo fajn imet še test na droge.    
  • LunaticFringe
   Saj ni 27% dražja... 😝
  • DAMI34
   Vsekakor je bolje se 100% strinjam, ni pa nujno, zavarovalnice so pa kot sem povedal, nič točnega, vedno so neka pogajanja, če se le da se bodo izmikali plačilu. Tak al tak se običajno s cenilcem pregovarjaš. Sem mel kar en kup opravka z njimi, od službenih vozil, do mojih privat, do razbitih vozil na parkirišču. Neznani storilec. Tako da, potrebno je sicer prebrat pogoje in kaj je uveljavljal, ampak nikjer se mi zdi, da ne piše, če maš kasko, da moraš predložiti tudi test alkohola.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!