Jump to content
 • Sign Up
 1. Bostjan L

  Bostjan L

 2. J.a.m.e.s

  J.a.m.e.s

 3. VS800

  VS800

 4. Endlich

  Endlich

 5. Scarabeo 500

  Scarabeo 500

 6. HyperJack

  HyperJack

 7. Loba

  Loba

 8. Kugelschreiber

  Kugelschreiber

 9. raza

  raza

 10. motom

  motom

 11. gasperX

  gasperX

 12. schwantz

  schwantz

 13. a79

  a79

 14. FACO

  FACO

 15. gtgs

  gtgs

 16. NX650

  NX650

 17. RobiRoberto

  RobiRoberto

 18. skofk

  skofk

 19. Zok

  Zok

 20. Luka66

  Luka66

 21. krucymucy

  krucymucy

 22. menih

  menih

 23. Erik99

  Erik99

 24. alen90k

  alen90k

 25. Akito

  Akito

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • amateur
   Robi lahko nardiš krožno pot, pa pojdi poleti, ko bo +35C, se boš kopal v Nadiži pa tudi v Idrijci ali pod železniškim mostom ali pa na Kurnku. Boš lažje prenesel 7 ur vožnje.
  • jokl81
   E, po cca. 25 letih ponosni lastnik dučeta, s2r 800, belo-rdeč. Zanima pa me, če bi kdo vedel kaj povedat o "tail-chop-ih". Na netu sem našel: https://www.ducatimonstertailchop.com/collections/ducati-monster-fender-eliminator-tailchop-gen1/products/tail-chop-integrated-taillight-combo Tega bi se kar lotil, ampak ne vem, ali naši "organi" prebavijo npr. žmigavce, integrirane v štop lampo itd. Kolikor jaz vem je treba samo pazit, da je nosilec za tablico fiksen, pod kotom najmanj 30st.
  • Vin
   V kakšnih izrazito kolesarskih mestih, kot so Dunaj, München ali Amsterdam, kjer kolesarijo kot na Tour de France, je teh spletov okoliščin toliko, da se enostavno moraš ustaviti pred prehodom in to tako, da z ogledalom in pogledom pokriješ cel potreben vidni spekter. Tour de France počasi prihaja tudi k nam. Morali se bomo naučiti voziti s kolesarji. Zdaj pač peljemo malo na pamet, ker se obremenjujemo s tem, da bodo sicer za nami živčni.
  • Vin
   Glede na izkušnje, organ ne bi nič povedal, samo par žaljivk bi navrgel. V policijski šoli jih ne učijo odgovarjati, samo spraševati.
  • KARMEN1
   Da je uporaben za off road, lahko potrdi @DAMI34. Da je uporaben za v trgovino, v službo, na plažo, po opravkih, na kratke ali pa dolge vožnje, pa lahko potrdim jaz. Zame je uporaben za vse.  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!