Skoči na vsebino

Honda Integra 2016 slaba sprednja luč


Priporočene objave

Pred kratkim sem nabavil Hondo Integro letnik 2016, ki ima sprednjo led luč. Motor je sicer zanimiv za vozit, le DCTja se bo treba še navadit.

Sedaj me pa zanima, kakšne imate izkušnje z vožnjo ponoči, kjer ni javne razsvetljave, ker pri meni so katastrofalne. Z tem motorjem se ne moreš peljat ponoči, sploh tam kjer ni obcestnih luči in da je veliko zavojev, ker v nagibu ti naredi temo, naravnost ni pa nič kaj boljše. Prometni znaki sicer se dobro vidijo svetloba pa je sivo medla brez neke globine. Skratka po omejitvah se ne da vozit.  Če prižgeš pa dolgo luč, je pa snop zelo ozek in sveti čisto naravnost. 

Sem pa bral po tujih forumih, da bi naj to bil problem vse NC serije z led lučmi in na splošno motorjev ki imajo sprednjo led luč.

 

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 mesecev pozneje...

Pri moji hondi integri 750,letnik 2017,dobr sveti sprednja luč,mislim da skoči do kakega pooblaščenega servisa, da ti to zrihtajo.lahko da je crknila kakšna varovalka,ali pa je kej z elektriko narobe,lp iz Kranja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Sem že bil in pravijo da je to normalno, ne vem kaj si prej vozil, ampak na prejšnjem T- maxu in Silverwingu je bila luč veliko bolj svetla, res da je bila bolj rumenkasta, ampak zelo učinkovita. Ponoči je blo kot da bi se z avtom vozil. Sem mal preletel tuje forume in spoznal da nimam kaj naredit, da je to splošen problem komplet NC serije ki ima LED luč.  Ma, se bom že navadil, bo šlo pa po temi bolj počas ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!