Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
lisjak

Honda Integra 2016 slaba sprednja luč

Recommended Posts

lisjak

Pred kratkim sem nabavil Hondo Integro letnik 2016, ki ima sprednjo led luč. Motor je sicer zanimiv za vozit, le DCTja se bo treba še navadit.

Sedaj me pa zanima, kakšne imate izkušnje z vožnjo ponoči, kjer ni javne razsvetljave, ker pri meni so katastrofalne. Z tem motorjem se ne moreš peljat ponoči, sploh tam kjer ni obcestnih luči in da je veliko zavojev, ker v nagibu ti naredi temo, naravnost ni pa nič kaj boljše. Prometni znaki sicer se dobro vidijo svetloba pa je sivo medla brez neke globine. Skratka po omejitvah se ne da vozit.  Če prižgeš pa dolgo luč, je pa snop zelo ozek in sveti čisto naravnost. 

Sem pa bral po tujih forumih, da bi naj to bil problem vse NC serije z led lučmi in na splošno motorjev ki imajo sprednjo led luč.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
  • DAMI34
  • Zivnorc
   Koliko energije pa se porabi, da se izdela recimo 300 kg Li-akujev? ...koliko materiala se porabi za te baterije? Koliko energije je potrebno, da se po njihovi končani življenski dobi  razgradi te akuje? koliko energije gre v izgube pri transformiranju iz recimo 400kV..v 240V..pa potem v polnilni napravi v istosmerni tok? Pa recimo koliko mm2 kable bi moral napeljati recimo v Grosuplje, če bi bilo tam priklopljenih 12.000 avtomobilov na hitrih polnilnikih čez noč...in kje bi postavili novo elektrarno za ta namen? ....pa recimo, da se rešiš smoga v centrih mesta, kje bi potem tolerirali vest ta smog, ki nastane pri zgoraj omenjenih procesih? Rešitev: Solarne celice..    no pa gremo od začetka: Koliko energije se porabi za pridobitev aluminijastih profilov za okvirje teh panelov... koliko energije za pridobivanje stekla... koliko Silicija je potrebnega in predelati ene rude za tistih nekaj gramov Silicija.... ok... sej je Silicija veliko vsepovsod .. ... in pol je Katja Jevšek vse zajebala, ko je napovedala oblačno vreme....   Folk misli (ne mislim zdaj na vas), da če imaš električen avto, je pa vožnja zdaj  skoraj kar zastonj....in čista. Je čistejša, ampak samo tam, kjer se trenutno pelješ. Energija je energija, izmerljiva. Električen avto za premikanje porabi identično količino energije, kot bencinski. Le vir proizvodnje energije je lahko na drugi lokaciji (elektrarna)., ki pa jo je potrebno akumulirati v avtu z vsemi zgoraj naštetimi izgubami.   Edina rešitev? Manj transferja, uporabljati javne prevoze, uporabljati prevoze samo kadar je realna potreba...in ne iti na pošto z avtom 500m daleč...al pa peljat psa na sprehod z avtom do bližnje hoste... se peljat s sosedom ali sodelavcem v službo, da so vsaj trije v avtu....al pa se za brezveze it vozit z motorjem      mah... kaj bi še pisal... pa sej vam je point vsem vam jasen.... samo napisal sem vsem vam že znane stvari, ker sem imel malo časa in volje ...    
  • VS800
   kar je reku je reku                                                        
  • Tex
   ja, žal zgleda da še ni konca .. ravnokar ..  https://www.lokalec.si/novice/foto-huda-prometna-nesreca-na-cesti-maribor-hoce/?fbclid=IwAR3LWuYL1NzZ1S_EsN7YeaeX9WMzmSNcy3vzN-_5-lgzxFa1qT5R9TfxHAw
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!