Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 1. Demon

  Demon

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   za razliko od nekaterih, ki virusu pripisujejo že pravljične sposobnosti. Virus in vsa fama okrog viirusa je: da je eden od mnogih. Da povzroča velik problemov, ni pa zadeva taka kot je v filmu "THE LAST SHIP" Še bomo moral v službo še  
  • Snečer
   Res te ne razumem. Jaz sem zgolj opozoril (že pred nekaj časa), da naj bodo imetniki psov in mačk pozorni na živali, ker se lahko prenese tudi preko njih. Brez doktoratov znanosti, medicine, virologije itd. samo zdrava pamet. Tudi mi imamo psa in ga po sprehodu "dezinficiramo", v glavnem ne škodi previdnost. Zdaj se je pa pokazalo, da ne samo da lahko žival zadevo širi, ampak da se lahko celo okuži. https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/virus-bi-ugnalo-6-zdravilcev-296043 p.s. dislike je čisto ok, zato je, da se uporablja, FB ga npr. ne pozna praksa komaj nastaja...ko bo okuženih 100mio, takrat bomo pa vedeli iz prakse https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/virus-bi-ugnalo-6-zdravilcev-296043 rešitev na dlani... resno?
  • DAMI34
   ne testira se na pamet in tja v tri dni. Praviloma se testira take, ki kažejo znake obolenje. Če jih je nekoliko manj, se testira manj. Razn če jih nočeš testirat. se strinjam. Ampak št. okuženih ti lahko pove, koliko jih je še potencialno možnih za hospital. Pogledati tudi velja odstotek težjih primerov pri hospitaliziranih.
  • DAMI34
   nije prvi, več je drugi, baje se je mačka že v Belgiji okužila od lastnika. (pisano prav v tej temi) Matr saj poznam rumeni tisk bolj kot se sam pozna   izjeme potrjujejo pravilo!! Koliko mačk okuženih lastnikov je okuženih in jih je umrlo? Bolj mal ne...
  • DAMI34
   če piha burja (severvzhodnik) se tut po zraku fajn prenaša. Računaj 120km/h, virus lahko preživi vsaj pol ure v hladnem zraku (nisem bral študij, sem si pa izmislil) torej teoretično me lahko okuži kašljajoč Postonjčan, al pa Vrhničan. ps. približno toliko kot mačka V praksi je pa vseeno mal drugače. Stroka flanca, ker je tudi več možnih variant in rešitev. Verjetno nima nihče želje ponavljat karanteno naslednje leto spet spomladi. Pri nas se pa flanca, ker se gremo politične igrice, le poglej koliko imunologov, virologov in podobnega folka je bilo zamenjanega, ker so ali baje krivi za stanje, al pa ne znajo pravilno kimat.  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!