Skoči na vsebino

KORONA virus


vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

... malo beerem tolee za nazaj... pa vidim, da ni treeeba, da imaš vstavljen čip, da sproti odčitavajo tvojeee podatke... je dovolj, da si na MS, pa kar sami dajetee podatkee

 

beeee...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cepljen 3x z mRNA, okužil se nisem (od izbruha sploh nisem bil bolan).

Bil sem večkrat v stikih z okuženimi (od ustanov, sestankov, vožnje v avtu), ki so raztrosili okoli, vendar se name ni prijelo.

V širši družini so vsi zboleli, večkrat, vsi necepljeni (en malo težji potek na cevkah), v ožji pa je zadeva ostala ostala pred vrati, vsi cepljeni, tudi iz šole ni bilo vnosa.

Pikeca se nisem bal, nenazadnje je v ozadju tehnologija, o kateri so lahko nekoč samo sanjali, in zaradi katere nekateri danes tudi hodijo ali jih ozdravijo drugih prirojenih genetskih zadev. Zdravstvu seveda zaupam, še vedno bom bolj verjel zdravnikom (sploh vrhnskim infektologom iz družine) kot pa kakšnim teoretikom zarote, ki so strašili z magneti, čipi, smrtjo itd. dejansko pa živeli od teh teorij in klikov.

Kakšen šok je šele sedaj, ko je zadeva čez noč ugasnila in je treba najt nov vir bolanega klikanja: ukrajina, potres, ne vem, kaj je aktualno sedaj....

Kot je bilo tudi napovedano, se je človeška 8 milijardna populacija prekužila, virus se je tudi prilagodil, saj mu ni v interesu mrtev gostitelj, ampak živ, s katerim lahko živi v simbiozi.

Se je pa nekaj drugega pokazalo v pandemiji, o tem se že pisal ... 

Pa tudi smešne scene takoimenovanih antiwaxerjev, ki se bojijo pikeca, sami pa prešpikani od botoksa, steroidov itd., da jim na cepljenju žile več ne bi našli.

Problem je torej drugje = pandemija homo sapiens, 8 milijard+, ki bo požrla planet.

 

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... ne okol govort..   :whistle:

...ampak iz zaupnih virov sem slišal, da se že izvajajo povračilni ukrepi za vse te pandemije, potrese,  leteče balone, chem trailse...itd..., ki jih izvaja elita!

..namreč začeli so načrtno postopoma topiti ledenike na Arktiki in Antarktiki, da bo zalilo prestižne hiše na elitnih lokacijah na obalah svetovnih morij, ki so jih za mali denar pokupili elitneži....  tako, da bo elita čutila bolečino točno tam, kjer jih bo najbolj bolelo...

  • Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Snečer pravi:

Zdravstvu seveda zaupam, še vedno bom bolj verjel zdravnikom (sploh vrhnskim infektologom iz družine) 

A to unim k so rekl, da cepivo prepreči prenos in da je 100% učinkovito ...aja ne 90%, ne 80, 70......30......1 .... Al unim k so rekl da lahko covid premagamo samo s cepivom ....aja ne, zdej so rekl da je blo neumno to pričakovat ..... hahahaha

... kako pa tale vrhunski družinski infektolog razlaga to napačno oceno celotne medijsko/politično/zdravniške stroke? A je problem ,da preveč izobrazbe zamegli presojo al je znanje preprosto premajhno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

New York times je objavil članek za katerega si bil še leto nazaj cenzuriran in google dohtar

The most rigorous and comprehensive analysis of scientific studies conducted on the efficacy of masks for reducing the spread of respiratory illnesses — including Covid-19 — was published late last month. Its conclusions, said Tom Jefferson, the Oxford epidemiologist who is its lead author, were unambiguous.

“There is just no evidence that they” — masks — “make any difference,” he told the journalist Maryanne Demasi. “Full stop.”

But, wait, hold on. What about N-95 masks, as opposed to lower-quality surgical or cloth masks?

“Makes no difference — none of it,” said Jefferson.”

 

 

  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vat abaut 2 masks on stupid fejs lajk Biden in Tom Cruise? Valda deluje :D

 

ps. ne rabimo naredit raziskav (plačanih strokovnjakov) da po naravni in normalni poti ugotovimo, da so maske v zaprtih prostorih podobne porniču na radiju :D

 

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnjič sem slišal da od ceplejnih tam pa tam kak umre do 50ga leta. Baje pa po 50em letu čisto vsi!!!! GROZA vam povem!!! 🤪

  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej bomo lahko oprostili netopirja in tistga kitajca, ki ga je pojedu. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

boga mati, bi se reklo pr nas :P

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Zivnorc in @Snečer

Mal, ampak čist mal za odpret oči😇

V tem članku ni "žal" Beovičke, Fafangela, Kreka in na koncu tudi Kacina. 

Zgoraj našteta stroka po Snečerjevo😇

Tu pa stroka.... 

 

Študija potrdila: “Cepiva mRNA niso le neučinkovita, ampak naravnost nevarna”

Verjetno tega niste videli, čeprav bi morale o tem poročati vse zdravstvene organizacije in medijske hiše na svetu – a niso.

Znanstveni članek ‘COVID-19 vaccines – An Australian Review’ je bil objavljen v recenzirani znanstveni literaturi že 21. septembra 2022.

Tukaj sta dva stavka iz dokumenta, ki bi ju morali prebrati vsi:

  • Svetovna Bayesova analiza vzročnega vpliva kaže, da genska terapija COVID-19 (cepivo mRNA) povzroča več primerov COVID-19 na milijon primerov in več smrti, ki niso povezane s COVID-19, na milijon primerov, kot jih je povezanih z boleznijo COVID-19.
  • Številne študije so pokazale, da cepiva mRNA ne le, da niso niti varna niti učinkovita, ampak so naravnost nevarna.

Ključna spoznanja iz dokumenta

Če nimate časa, da bi prebrali celoten članek, je tu nekaj najpomembnejših poudarkov.

  1. Cepiva COVID-19 povzročajo več stranskih učinkov kot katero koli drugo cepivo.
  2. Ne le beljakovina bodice, tudi mRNA in nanodelci povzročajo neželene stranske učinke.
  3. Še nikoli v zgodovini cepljenja nismo zasledili 1011 študij primerov, ki bi prikazovale stranske učinke cepiva (povezava).
  4. Spet si ni mogoče predstavljati, zakaj je bilo nemogoče v nekaj mesecih pregledati podatke iz študij, ko pa je CDC potreboval manj kot 4 tedne, da je izdal dovoljenje za uporabo ‘cepiv’ v nujnih primerih – razen če želite sprejeti idejo, da podatki iz študij dejansko niso bili nikoli prebrani in pregledani, kar je zastrašujoča perspektiva.
  5. Uradno javno sporočilo je, da so cepiva mRNA varna. Vendar pa Therapeutic Goods Administration (TGA), regulativna agencija za zdravila in terapije avstralske vlade, na svoji spletni strani jasno navaja, da obsežne raziskave še vedno potekajo in da nobeno podjetje še ni prejelo celotnega svežnja podatkov.
  6. ‘Cepiva’ mRNA naj bi ostala na mestu vbrizganja in naj bi jih prevzel limfni sistem. Ta predpostavka se je izkazala za napačno. Med obdukcijo cepljene osebe, ki je umrla po cepljenju z mRNA, je bilo ugotovljeno, da se cepivo hitro razprši z mesta vbrizgavanja in ga je mogoče najti v skoraj vseh delih telesa. Raziskave so pokazale, da lahko takšni nanodelci preidejo krvno-možgansko pregrado in krvno-placentarno pregrado.
  7. Čeprav niso mogli dokazati vzročne povezave s cepivi, ker niso opravljali obdukcij, še vedno menijo, da je povezava s cepljenjem mogoča in da so nadaljnje analize smiselne.
  8. Če povzamemo, ni znano, kam točno potuje cepivo, ko je vbrizgano, in koliko beljakovine spike se proizvede v katerih (in koliko) celicah.
  9. Podenota S1 beljakovine konični protein SARS-CoV-2 je ob injiciranju transgenim mišim, ki prekomerno izražajo človeški ACE-2, povzročila odziv, podoben odzivu COVID-19. Nadalje je bilo dokazano, da lahko podenota S1 beljakovine spike, dodana rdečim krvničkam in vitro, povzroči strjevanje krvi.
  10. Avtorji so ugotovili dosledne spremembe izražanja genov po cepljenju v številnih različnih vrstah imunskih celic.
  11. Seneff in drugi (2022) opisujejo še en mehanizem, s katerim bi lahko cepiva mRNA ovirala popravljanje DNK.
  12. Dejstvo, da zdravstveni organi po vsem svetu popolnoma ignorirajo naravno imunost, je naravnost neverjetno. Na primeru SARSCoV-1 vemo, da je naravna imunost trajna in se ohrani vsaj 12-17 let. Imunologi menijo, da imunost proti SARS-Cov-2 ni nič drugačna.
  13. Imunost, ki jo povzroči okužba s COVID, je močna in dolgotrajna.
  14. Vse kaže, da cepiva mRNA zavirajo interferonske odzive. Cardozo in Veazev sta v pregledu literature ugotovila, da bi cepiva proti COVID-19 lahko potencialno poslabšala bolezen COVID-19.
  15. Naravna imunost v Avstraliji še vedno ni sprejeta kot dokaz imunosti.
  16. Študija na Univerzi v Kaliforniji je spremljala okužbe med zaposlenimi, potem ko je bilo 76 % zaposlenih do marca 2021 v celoti cepljenih s cepivi mRNA, do julija 2021 pa 86,7 %. Julija 2021 je imelo 75,2 % v celoti cepljenih zaposlenih simptomatski COVID.
  17. Acharya in drugi (2021) ter Riemersma in drugi (2021) so pokazali, da imajo cepljeni zelo visoke virusne obremenitve, podobno kot necepljeni, in so zato enako kužni.
  18. Brown et al. (2021) in Servelitta et al. (2021) sta predlagala, da so cepljene osebe s simptomatsko okužbo z različicami, kot je Delta, enako nalezljive kot simptomatski necepljeni primeri in bodo prispevale k širjenju COVID tudi v zelo cepljenih skupnostih.
  19. V državah z višjimi stopnjami cepljenja je tudi več primerov COVIDa. Pokazalo se je, da je mediana novih primerov COVID-19 na 100.000 prebivalcev večinoma podobna odstotku popolnoma cepljene populacije.
  20. Več nedavnih študij je pokazalo, da je pri cepljenih večja verjetnost okužbe z virusom Omicron kot pri necepljenih. Študija Kirscha (2021) z Danske kaže, da je pri ljudeh, ki so prejeli cepiva mRNA, do osemkrat večja verjetnost, da zbolijo za virusom Omicron, kot pri tistih, ki ga niso prejeli. Ta in poznejša študija, ki jo je izvedel Kirsch (2022a), ugotavljata, da večkrat, kot se človek cepi, bolj je dovzeten za okužbo s COVID-19.
  21. To je treba obravnavati v kontekstu z majhnim tveganjem smrti zaradi COVID-19: Verjetnost, da nekdo, ki je mlajši od 18 let, umre zaradi COVID, je skoraj 0 %. Tisti, ki umrejo, imajo običajno hude osnovne zdravstvene težave. Ocenjuje se, da je pri otrocih tveganje za smrt zaradi gripe sedemkrat večje kot zaradi COVID-19.

Dokument ima sicer 18 strani in to so le odlomki s prvih 3 strani. Razumete razsežnost nevarnosti teh ‘cepiv’?

Odlomki iz zaključka

“Še nikoli v zgodovini cepljenja ni 57 vodilnih znanstvenikov in političnih strokovnjakov izdalo poročila, ki bi postavljalo pod vprašaj varnost in učinkovitost cepiva. Ne samo, da so dvomili o varnosti sedanjih Covid-19 ‘cepiv’, ampak so pozivali k takojšnji ukinitvi vseh cepljenj. Številni zdravniki in znanstveniki po vsem svetu so izrazili podobne pomisleke in opozorili na posledice zaradi dolgoročnih stranskih učinkov. Vendar se o študijah, ki niso v skladu z umetno zgodbo o varnosti in učinkovitosti cepljenja s ‘cepivom’ Covid-19, ne razpravlja ali celo ne omenja.”

“Medicinski strokovnjaki, ki so podvomili o varnosti teh ‘cepiv’, so bili napadeni in demonizirani, označeni za teoretike zarote in jim je bilo zagroženo, da jim bo odvzeta licenca, če bodo nasprotovali zgodbi. Alternativno zdravljenje je bilo prepovedano; ljudje, ki nikoli niso opravljali medicinske prakse, pa so izkušenim zdravnikom svetovali, kako naj opravljajo svoje delo. AHPRA počne enako tukaj v Avstraliji v škodo znanosti in ob njenem nepoznavanju.”

Zadnji odstavek povzema zadevo

»Kot znanstveniki postavljamo hipoteze in jih preverjamo s poskusi. Če se hipoteza glede na sedanje znanje izkaže za resnično, se lahko sčasoma še vedno spremeni, ko se pojavijo novi dokazi. Zato sta deljenje in nabiranje znanja najpomembnejša dela znanosti. Postavlja se vprašanje, kdaj in zakaj se je ta proces znanosti spremenil. Razprava o novih spoznanjih, ki izpodbijajo varnost cepiv COVID-19, ni dovoljena. Kdo je birokratom dal sredstva, da uničijo temelje znanosti in znanstvenikom naročijo, naj ne razpravljajo o znanosti?«

Ali so ugotovitve tega dokumenta pravilne?

Ta dokument je zelo pomemben, saj so bili avtorji zelo temeljiti in natančni.

Dokument je bil javno dostopen od 21. septembra 2022 dalje, kar je več kot dovolj časa, da bi ga znanstveniki lahko izpodbijali. Kolikor je znano, niso bile izpostavljene nobene napake, ki bi spremenile trditve ali sklepe v dokumentu.

Kako se rešuje spore v znanstvenih člankih?

Seveda je bilo objavljenih veliko člankov, v katerih je navedeno, da cepiva COVID rešujejo življenja, a ti so bili popolnoma napačni.

Članek Barda, objavljen v NEJM, je bil uporabljen na sestanku ACIP, na katerem so prikazali sliko 3. Težko je verjeti, da je ta članek kdorkoli vzel resno. Kajti bodimo jasni: ni možnega mehanizma delovanja, ki bi lahko zmanjšal tveganje za pljučno embolijo.

V analizi dejavnika X je bila stopnja poročanja o pljučni emboliji 954-krat višja od izhodiščne. To se nikakor ne more zgoditi, če cepiva zmanjšajo stopnjo pljučne embolije.

CDC sam ve, da je “pljučna embolija” sprožila “varnostni signal” v VAERS, vendar tega niso nikoli raziskali, čeprav so stopnje pljučne embolije pri cepivih COVID v primerjavi s katerim koli drugim cepivom izstopajoče.

https://m.planet-lepote.com/members_data/5cf8ebf754/images/635/covid-pljucna-embolija.jpg

Pljučna embolija je bila le eden od več kot 700 varnostnih signalov v sistemu VAERS, o katerih je CDC poročal v zahtevi FOIA. Nikoli se niso potrudili,
da bi javnost opozorili na katerega koli od teh varnostnih signalov (vključno s “smrtjo”), ker “niso želeli povzročiti dvomov glede cepiva”.

Na splošno veljajo pregledni članki za najbolj dokončne dokumente. Kadar se članki ne skladajo, lahko pogosto poiščemo smernice v preglednih člankih, saj so namenjeni razreševanju nasprotujočih si dokazov.

Ta članek je bil pregledni članek!

Zato se moramo vprašati: ali obstaja bolj izčrpen članek, ki je pregledal isto literaturo in prišel do nasprotnega zaključka?

Po tem dokumentu (decembra 2022) je izšel pregled Cochrane z naslovom Efficacy and safety of COVID-19 vaccines (Učinkovitost in varnost cepiv COVID-19). Vendar je bil to zgolj pregled randomiziranih preskušanj in za razliko od pričujočega dokumenta ni pregledal nobenih podatkov o neželenih dogodkih zunaj glavnih preskušanj; prav tako ni dvomil o kakovosti preskušanj.

Če se omejite samo na podatke iz poskusov in zanemarite vse dokaze o prirejanju, so cepiva videti dobro. Popolnoma osupljivo je, kako je pregled Cochrane popolnoma spregledal vse nepravilnosti pri poskusih, kajne?

Oglejte si ta dva člankaNeželeni dogodki v Pfizerjevem preskušanju so bili morda podcenjeni za 8x ali več in Pfizerjeve obtožbe o goljufiji v 3. fazi kliničnega preskušanja, ki bi jih morala FDA nemudoma preiskati. V poglavjih o omejitvah niso niti omenili, da so v bistvu domnevali, da so farmacevtska podjetja poštena in da so se odločili prezreti vse očitne podatke, da so bila preskušanja zaigrana. Dokazi o tem so že dolgo časa na očeh javnosti.
Cochrane jih je mirno prezrl.

Vendar je bilo v pregledu Cochrane zapisano, da “ni zadostnih dokazov glede smrti med cepivi in placebom (predvsem zato, ker je bilo število smrtnih primerov majhno)”.

Skratka, tudi po mnenju najbolj podpornega dokumenta ni dokazov, da bi cepiva kakor koli zmanjšala umrljivost.

Poleg tega je bilo v Pfizerjevi študiji več smrti v skupini s cepivi kot v skupini s placebom. V skupini s cepivom je bilo štirikrat več smrti zaradi srčnih zastojev. Kako lahko z gotovostjo trdimo, da nobena od teh smrti ni bila posledica cepiva? Ali je kateri koli zdravstveni uradnik kjer koli na svetu od podjetja Pfizer zahteval, naj nam pokaže histopatologijo, ki je bila opravljena na ljudeh, ki so umrli v njihovem poskusu, in ki dokazuje, da cepivo ni ubilo nikogar v skupini, ki je bila zdravljena? Seveda ne. Ko so od podjetja Pfizer zahtevali te podatke, so jih ignorirali.

Ker ni novejšega, izčrpnega preglednega članka, je treba po načelu previdnosti v medicini ta članek sprejeti, dokler se ne pokaže, da je napačen. Tako naj bi znanost delovala.

Vsi zdravstveni organi na svetu bi morali javnost NEMUDOMA obvestiti o tej študiji

Ta članek je zunaj skoraj pol leta, pa ga ni nihče niti omenil!

Če ne morejo navesti novejšega, obsežnejšega preglednega dokumenta, ki bi prišel do nasprotnega zaključka, bi moral vsak zdravstveni organ (vključno z NIJZ) vse seznaniti s tem dokumentom.

Seveda bodo to tudi storili – tako, kot so javnost obvestili o prednostih vzdrževanja normalne ravni vitamina D. Če imate nezadostno raven vitamina D, lahko z odpravo pomanjkanja bistveno zmanjšate tveganje, da zbolite za COVID ali imate težji potek.

Javni zdravstveni organi so se odlično potrudili, da so o tem obvestili javnost, kajne? Nismo zasledil niti enega javnega obvestila. Pa vi?

Dr. Mercola že leta govori o pomenu vitaminu D za COVID – in kaj je posledica? Uvrščen je na prvo mesto med širitelji dezinformacij na seznamu, ki ga je pripravila Bela hiša!

Neka vrhunska znanstvenica pri ameriškem CDC (ki je tudi doktorica medicine), je želela, da CDC preuči vitamin D. Poslala jim je več kot 750 elektronskih sporočil na to temo, a nadrejeni so jo vsakič ignorirali. Po desetih letih dela v agenciji ima dovolj; prihodnji mesec bo odhaja s CDC.

Glavni mediji niso dolžni poročati o tem

V nasprotju z javnimi zdravstvenimi uslužbenci osrednji mediji nimajo uradne dolžnosti poročati o tem. Pravzaprav bodo osrednji mediji poskrbeli, da za ta neverjetni znanstveni članek ne bo izvedel NIHČE.

Mediji bodo še naprej širili lažne vladne zgodbe, ne glede na to, koliko ljudi je bilo ubitih; in ne glede na to, kaj pravi strokovno pregledana znanost. Nihče noče izgubiti službe zaradi tega!

O znanstveni publikaciji

Clinical & Experimental Immunology je recenzirana medicinska revija, ki obravnava klinično in translacijsko imunologijo. Glavna urednica je Leonie Taams. Izdaja jo založba Oxford University Press v imenu Britanskega združenja za imunologijo, katerega uradna revija je.

Se bo kdo opravičil?

Opravičila ne bo, ker znanost preprosto ni več pomembna.

Cepiva bodo še naprej zagovarjali, ker bodo sicer izpadi slabi, ker so jih sploh priporočali.

Zato bodo uradniki za javno zdravje, glavna medicinska skupnost in glavni mediji še naprej ignorirali ta dokument – kot ga ignorirajo že pol leta.

Zaključek

Cepiva mRNA niso le neučinkovita, ampak so naravnost nevarna.

Vsi, “teoretiki zarot”, ki smo širili “dezinformacije”, smo imeli vendarle prav. Tudi glede mask.

Kakšno presenečenje.

 

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a še kar jamraš? :naughty: veš kaj me zanima, kaj od tega kar je v tekstu, ki si ga nalepil res razumeš?

recimo, razloži mi tole:

"Podenota S1 beljakovine konični protein SARS-CoV-2 je ob injiciranju transgenim mišim, ki prekomerno izražajo človeški ACE-2, povzročila odziv, podoben odzivu COVID-19. Nadalje je bilo dokazano, da lahko podenota S1 beljakovine spike, dodana rdečim krvničkam in vitro, povzroči strjevanje krvi."

kaj to zares pomeni? In kaj to zares pomeni za ljudi cepljene z mra cepimvom proti coroni?

Da se ne boš počutil neumnega, z lahkoto priznam, da jaz osebno nimam pojma kaj naj bi to pomenilo, niti ne vem a naj bi  to bilo dobro ali slabo. No razen tistega o strnjevanju krvi, ki ponavadi ni dobro, razen kadar se urežeš :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, nejc74 pravi:

a še kar jamraš? :naughty: veš kaj me zanima, kaj od tega kar je v tekstu, ki si ga nalepil res razumeš?

recimo, razloži mi tole:

"Podenota S1 beljakovine konični protein SARS-CoV-2 je ob injiciranju transgenim mišim, ki prekomerno izražajo človeški ACE-2, povzročila odziv, podoben odzivu COVID-19. Nadalje je bilo dokazano, da lahko podenota S1 beljakovine spike, dodana rdečim krvničkam in vitro, povzroči strjevanje krvi."

kaj to zares pomeni? In kaj to zares pomeni za ljudi cepljene z mra cepimvom proti coroni?

Da se ne boš počutil neumnega, z lahkoto priznam, da jaz osebno nimam pojma kaj naj bi to pomenilo, niti ne vem a naj bi  to bilo dobro ali slabo. No razen tistega o strnjevanju krvi, ki ponavadi ni dobro, razen kadar se urežeš :)

No vsaj kulturno si odgovoril👍

Nimam pojma niti jaz, sem pa dojel koncept napisanega. 

Ta članek je objavljen, kot si prebral v ugledni reviji z uglednimi dr. 😁

Ni ravno 24kur al pa 24 novih. 🤪

Sam nisem za neke zarote, čipe itd norost... ampak nisem pa tudi za nepreverjena cepiva. 

Drugače sem cepljen po vseh programih od plenic naprej in prostovoljno sem se cepil proti klopnem menigitisu itd... 

Me razumeš, da nisem nek fanatičen tip ampak samo realen in mislim, da je bil odziv na Covid19 pretiran, prenapihnjen in medijsko forsiran. 

Predsednica EU komisije in farmacevtski gigant... Lep posel anede... vse dokazano, pa se nič ne zgodi, spet zanimivo.... komaj kje zaslediš, da omenijo novico, da so sprožili preiskavo.... 

Včeraj je baje en vozu po naši AC 174kmh...si moraš mislit, kako je ogrožal ljudi na ravni široki cesti ki poteka samo enosmerno, bilo je tako grozno, da je bilo po 24h,po FB v Slovenskih novicah itd... 

Mislim, da je jasno kaj si mislim o medijih pri nas🤮

Pa še kup nesmislov je okrog Covida, takih logičnih... 

In tudi nisem tip, ki misli da virusa ni. 

Virus je, čeprav ga še niso izolirali, a je podoben gripi. 

In ravno toliko jih tudi umre na leto za gripo imenovano C19. 

Vse ostale smrtne žrtve pa so bile z pridruženimi boleznimi in so jih šteli kot umrle za C19. 

Zelo dobra odaja je bila nedolgo nazaj, ko je nastopala dr. Senčar, če se ne motim. 

Vpiši v google boš najdel in začuda je bila na enem teh mainstrem medijev,ki tako forsirajo oz. so cepljenje.

Senčarjeva je degradirala vso to našo strokovno ekipo od Beovičke naprej... je za pogledat. 

In v tej odaji je tudi lepo razložila in dokazala veliko nepravilnosti kao stroke. 

 

Ostani zdrav, lp

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

334965386_1356924075159599_3453525397627458722_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, skalar36 pravi:

"FB strokovnjaki" :lol1::lol1::lol1:

 

Da vidiš prevaro ni treba hodit na prestižne fakultete... 

Ravno ti hay študirani nam lažejo in zavajajo... 

Lp Fb stroka😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!