Skoči na vsebino

hladen vžig, Stalker 2005


gregorm50ccm

Priporočene objave

Pozdravljena družba,

Prebrskal sem že vse možne forume in ne najdem pravega odgovora, zato se zanašam na to, da mogoče kdo od vas pozna rešitev.

Imam Gilero Stalker 50ccm, 2005l in imam težave s hladnim vžigom odkar sem ga kupil (3 leta.) Ko zadeva zalavfa, dela kot urca, nikoli ne zakašla, dobro vleče. Ima odstranjene blokade, drugače je pa vse original. Ko stoji kak teden, se zgodba ponovi.

Do sedaj sem zamenjal svečko, cevke za gorivo, posumil sem vakum ventil, zato sem zmontiral pipco, da gorivo odprem ročno, spucal fergazer, pregledal sistem dovoda zraka, zamenjal peno v filtru. Ko sem se naveličal kurblanja sem snel filter in stisnil start sprej in tako je vžgal v 3h brcih. Na cev za dovod zraka sem zmontiral 2cm pred fergazerjom ventil in naredil priključek, da lahko start sprej stisnem v motor brez da filter snamem. Ko sem zadevo čez 1 teden sprobal, spet nič..

Ugotovitev: Težava je v zraku. Ko snamem cev za dovod zraka, moped takoj vžge. če bom odprl zrak na fergazarju, bom uničil kasnejše razmerje (bencin/zrak), motor ne bo delal ok, ko se bo zgrel..

Kak predlog?
LP
 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!